Skip to main content

Cristian Tudor Popescu, AZI la PaginademediaTV

 

PaginademediaTV îl are invitat în studio la următoare ediţie pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Ziaristul va fi în direct azi, luni, 20 februarie, la PaginademediaTV, emisiune transmisă de la ora 16.00, din studioul LTV.

Publicitate

După o săptămână agitată, o discuţie despre presa de acum, despre derapajele ziarelor şi ale posturilor TV, despre meseria de jurnalist.

Puteţi pune întrebări invitatului sub forma unui comentariu la acest articol.

Din emisiunile trecute:

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Bogdan Naumovici, Silviu Prigoană, Mihai Găinuşă, Virgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu şi Ion Cristoiu.

Foto: Gândul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MickeyD MickeyD
    Va rog d-le Tudor-Popescu sa ne precizati care este subiectul acestei declaratii:
    "Cu primarii mai e o problema aici si nu ma feresc s-o spun public. Este inadmisibil sa ajungi pe stazile unei localitati in Romania si sa-i vezi pe militari desfundand drumurile in timp ce beneficiarii directi, care sunt si concentatenii nostri, stau in casa la caldura"

    Avand in vedere ca in stirea de pe gandul.info a fost omisa prima propozitie din declaratie, va pot intelege greseala de a confunda "primarii" cu "locuitorii" in articolul dumneavoastra subsecvent: "Militarii îngheaţă la deszăpeziri, locuitorii stau la căldură. Este inadmisibil. Nu putem plăti lenea la nesfârşit".

    Rugamintea mea este sa fiti de buna-credinta si sa recunoasteti ca, voit sau nu, ati comentat o declaratie truncheata, generand o dezimformare. Iar pentru duritatea cuvintelor dumneavoastra, unele gratuite, consider ca ar fi normal sa va cereti scuze public.
  • C C
    Să aibă grijă CTP-ul, că l-a supărat rău de tot pe Florian Bichir. I-a tras o afurisenie în Libertatea, nu știu, zău...Să nu-l deocheați, luni!

    O întrebare pentru CTP: i-a trecut prin cap că poate să scrie și fără să dea zilnic replici celor care apar cum apar pe Antene? :lol:
    Devine halucinant să-l vedem transcriind zilnic opiniile anteniștilor. Seara debitează la foc continuu ciutacii mirceabadieni, a doua zi, hop-tzop, ”editorialul” cetepist cu același subiect, același fir roșu și cam același ton?
    Nu mai poate atrage atenția fără ideile ălora sau cum?
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    1) Vă rog să combateţi sau să susţineţi, dacă doriţi, următorul citat: "Cei care pretind că presa scrisă va supravieţui confruntărilor cu criza economică şi cu new media sunt nişte ipocriţi imorali. Presa scrisă va muri şi tot ce putem face este ca această moarte să fie una liniştită, în special pentru ziariştii şi patronii captivi în acest business. Obiceiurile de consum ale publicului s-au schimbat ireversibil. E doar o chestiune de timp până ce device-urile mobile multimedia vor deveni vulgar de ieftine, cum au devenit telefoanele celulare, iar accesarea informaţiei în mod dinamic, cu feedback, va fi posibilă de oriunde. Imaginea ziarului cu pagini îndoite, citit alene la o terasă cu o cafea în faţă e deja o poză sepia de arhivă."

    2) Vă rog să precizaţi dacă sunteţi de acord cu următoarea afirmaţie: "Revenirea presei la normalitate editorială ţine în mare măsură de reorientarea către relaţia comercială directă cu consumatorul. În prezent, consumatorul este cobaiul pavlovian prins între companiile de conţinut media pe de o parte şi advertiseri, de cealaltă parte. Televiziunile, ziarele şi site-urile sunt dispuse la orice, inclusiv la crimă, pentru a capta atenţia (atenţia, nu conştiinţa!) publicului din target prin stimuli oricât de vulgari şi agresivi. Publicitarii vor la rândul lor o expunere cât mai largă pentru mesajele lor fără să-i intereseze prin ce tip de conţinut se obţine această expunere. În tripleta companii media-advertiseri-public, publicul va fi întotdeauna pe locul trei din punct de vedere al respectului acordat iar statutul său nu va depăşi, în actualul model de business, pe cel al unui animal de laborator."

    Ca să elimin discuţiile legate de copyright, precizez că ambele citate sunt din mine. Şi apropo, domnule Cristian Tudor Popescu: pe când o continuare la Pythia?:)

Trimite un comentariu

sus