Skip to main content

Cristoiu: Capatos a uitat că un bărbat în fundul gol nu e o ştire, decât dacă are fund de găină

 

"Capatos care declară de câte ori are posibiltatea că a făcut şcoala Evenimentului zilei cu Ion Cristoiu a uitat ca un barbat în fundul gol nu e o ştire, decât dacă are un fund de găină", a declarat Ion Cristoiu pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Acest a subliniat că difuzarea filmuleţului cu fostul premier Emil Boc "nu are nicio justificare". Cel mai grav din punctul de vedere al lui Ion Cristoiu este comentariul făcut de Crin Antonescu în emisiunea lui Capatos.

"Nici măcar punctul de vedere al interesului gazetăresc nu-şi are justificarea. Din punct de vedere al interesului public e o jegoşenie pentru că nu e de interes public fundul unui demnitar indiferent cine ar fi el", a mai spus Cristoiu.

Ion Cristoiu a mai spus că filmuleţul putea deveni cel mult "subiectul unei şuete de tip Academia Caţavencu".

"Transformarea unei trăsnăi într-o dezbatere cu participarea exraordinară a copreşedintelui USL-ului mi s-a părut mai gravă decât difuzarea filmuleţului", a adăugat Cristoiu.

Foto: Laurenţiu Obae

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dexter dexter
    O adunatura de marionete...ce pretentii sa mai ai de la un personaj precum Cristoiu
  • Keo Keo
    Marea majoritate a cristoilor si cetepeilor care sunt revoltati ar fi dat filmul cu bucile fara sa respire. In secret cred ca ii macina invidia ca nu au pus ei mana pe subiect.
  • Synned Synned
    E jale mare daca crin va ajunge presedintele Romaniei!In ce hal a putut sa devina sluga lui felix,eu sunt PSD'ist dar ma gandesc cu groaza ca va trebiui sa votez pe altcineva!

Trimite un comentariu

sus