Skip to main content

CTP despre filmuleţul cu Boc: Este o încălcare grosolană a regulilor jurnalismului

 

Această difuzare pe post a respectivului film realizat fără ştirea celui filmat, pe ascuns, într-un moment intim, într-un spaţiu privat al persoanei lui Emil Boc reprezintă o încălcare flagrantă a normelor deontologice ale meseriei de jurnalist”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Editorialistul de la Gândul.info a catalogat justificarea realizatorilor emisiunii Un show păcătos de la Antena1 ca fiidn doar un “pretext ridicol”.

Pretenţia realizatorilor că vor în felul acesta să atragă atenţia asupra penetrării sistemului de protecţie al fostului premier Emil Boc e doar un pretext ridicol. Dacă ar fi dorit într-adevăr, daca erau preocupati de aşa ceva gestul cel mai firesc era sa transmita acest filmulet lui Emil Boc, pentru ca acesta să poată să ceară eventuale investigaţii în legătură cu modul în care a fost filmat şi de către cine nu să dea filmul pe post fara aprobarea persoanei respective”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Acesta a ţinut să sublinieze următoarele: “Corpul gol este proprietatea privată a persoanei care îl deţine. Acesta e un lucru care nu se ştie”.

Cât despre decizia Antenei 1 de a difuza respectivul filmuleţ, Cristian Tudor Popescu a spus: ”Este o încălcare grosolană a regulilor jurnalismului dacă aceşti indivizi se pot numi jurnalişti”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • polat polat
    Vai ce virgine suntem ne-am rusinat de un film !Adevarul doare pentru ca Antena 1 a fost lider de audienta si bate concurenta in fiecare seara!
  • aidan aidan
    total de acord cu CTP! o magarie!in fond unde sa te schimbi daca nu intr-un vestiar?pe luna, pe marte? asta nu e jurnalism e ceva scarbos si merita taxat!pentru posteritate! cum sa faci public ceva intim si normal?nu-l sufar pe boc dar asta nu are legatura cu politica ci cu nesimtirea celor care au facut public un gest firesc dintr-un vestiar!ba, chiar faptul ca nu se dezbraca singur dandu-i pe toti afara ma face sa-l vad intr-o lumina buna!omul nu avea fite de primadona!uite ca boc a castigat simpatie si capatos scarba!

Trimite un comentariu

sus