Skip to main content

Digi 24 va fi lansat la 1 martie cu Adriana Muraru

 

Operatorul RCS&RDS va lansa, de la 1 martie, de la ora 19.00, postul de ştiri Digi 24, potrivit unui comunicat oficial al companiei. Postul va fi transmis în format full HD. Prima emisie va aparţine Adrianei Muraru, care s-a alăturat echipei pentru a prezenta principalul buletin de ştiri al Digi 24.

Publicitate

Printre personalităţile postului se numără Adriana Muraru, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Cosmin Prelipceanu, Emma Zeicescu, Cosmin Stan sau Laura Teodoru.

George Orbean, Digi24: “Suntem parte a unui proiect ambiţiios, vrem sa readucem în prim plan ştirea de calitate, tratată jurnalistic, să evităm mondenul şi de aceea în emisiunile Digi24 vorbim despre creativitate, inovaţie. Punem întrebări, oferim orizonturi de gândire, aducem în prim plan tineri talentaţi, entuziaşti, îndrăzneţi şi redescoperim valorile autentice”.

În programul zilnic vor exista, pe lângă emisiunile de ştiri, şi cele de educaţie civică, auto sau emisiuni dedicate copiilor.

Antoaneta Dohotariu, producator general departament producţie Digi24: “Trăim într-o societate fără repere, fără modele morale, valorice şi sociale, aproape nimeni nu se mai afla la locul cuvenit. Ignoranţa impune limita înţelepciunii, inferiorul judecă superiorul iar televiziunile si-au facut o regula din a produce mult zgomot si de a impune drept modele de reuşită în viaţă, personaje îndoielnice. ,,Conversaţii esenţiale”, „Digicult”, Paşaport diplomatic, „Ca-n filme,, sunt numai câteva dintre titlurile emisiunilor care cred în rolul pe care educaţia îl poate avea în schimbarea destinului acestei ţări"

Cum va arăta grila de programe:

  • Matinalul va fi prezentat de Anca Ileana Dumitrescu şi Marius Pancu vor prezenta Morning show.
  • Pe parcursul zilei va fi difuzată emisiunea „Romania în direct”, jurnale de ştiri din oră în oră.
  • Show-ul de seară va fi realizat de Luca Niculescu, urmat de Cosmin Prelipceanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Ai dreptate, gsp parca e trnamis dintr-un musuroi cu furnici. E pus pe o frecventa slaba.
  • Csaba Csaba
    stergerea unor programe cu audienta foarte slaba e bine venita pentru cresterea calitati cu cat avem mai multe programe din must carry sau programe de audienta slaba cu atat scade calitatea programelor
    stergerea unor programe cum ar fi SPERANŢA TV, ALFA OMEGA TV, N 24PLUS, EUFORIA, TARAF TV in favoarea la Discovery HD Showcase sau Eurosport HD care ocupa foarte multa banda ar fi binevenita dar aici iara sar cei de la CNA.
  • dan dan
    Nu e nevoie, eu unul am scos deja Antena3 din grila de programe. Iar daca intr-adevar, Digi24 se va dovedi a fi un post de stiri echidistant, atunci cred ca o sa renunt si la RTV, Realitatea si B1. Oricum, sursa mea principala de informatie ramane internetul si nu televiziunea. Doar pe internet mai gasesti jurnalisti independenti.
  • Radar Radar
    Doua comentarii cu iz adevarat pentru o tara ca romania.Gogu marsaluieste prin adevarata fata a producatorului general.Cine mai are incredere in RDS RCS care aranjeaza canalele tv dupa cum vrea muschii lui unguresti.Este anormal ca acestia sa poata face mutari in grila asa cum au facut-o si o fac ori de cate ori au ei o problema cu altcineva.Pe de alta parte Muraru este mult prea pseudo-dinamica,depasita chiar, asa cum se autocaracterizeza Orbean.Credeam ca vor fi adevarati prezentatori cu putere de convingere ca asa este cum zic ei,cand colo...ce sa vezi....Multe se bat cap in cap dar nu mai are nimeni interes,a murit!
  • Csaba Csaba
    eu as recomanda celor de la rcs sa il puna pe frecventa antenei3 si a3 sa o mute pe la sfarsitul grilei in analogic si pe digital sa o puna cu calitate foarte mica ca pe gsp tv.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Lasă, Adriana, nu plânge. Uite, Ţopeasca mai are puţin şi-ajunge în televiziune precum Gică Petrescu în muzica uşoară. Şi-o vorbă pentru coana Toni Dohotariu: matale, acu' enşpe mii de ani, când lucrai la Canal 31 şi-i puneai pe studenţii ăia de la Universitate să bată din palme şi să scandeze la semn, ca să iasă bine cadrul cu protestul - credeai cu tărie în rolul educativ al televiziunii în viaţa acestei ţări, nu? Iar experienţa ProTV, prima televiziune din România care i-a adus în direct unei femei vestea că e văduvă, ţi-a consolidat această credinţă, hm? Ştiam io! Puke!

Trimite un comentariu

sus