Skip to main content

EXCLUSIV. Sanda Nicola pleacă la Digi 24

 

ACTUALIZARE. Sanda Nicola urmează să prezinte la Digi 24 începând de sâmbătă jurnalele de seară, între 18.00 şi 24.00.

Sanda Nicola, prezentatoarea ştirilor de la B1 TV, urmează să plece la postul Digi24.

Plecarea jurnalistei este sigură, despărţirea urmând să mai îndeplinească câteva formalităţi. Mutarea urmează să fie făcută în perioada imediat următoare.

Contactată de paginademedia.ro, Sanda Nicola a confirmat plecarea de la B1 TV la Digi 24.

Sanda Nicola, pentru paginademedia.ro:

"Voi putea da mai multe detalii în omentul în care toate lucrurile vor fi perfectate, atât cu B1, cât şi cu Digi 24."

La B1 TV, Sanda Nicola a prezentat principalul jurnal de ştiri de la B1 TV difuzat la ora 18.00. O perioadă (aproximativ două luni), jurnalista a prezentat jurnalul împreună cu Vlad Petreanu. Sanda Nicola a venit la B1 TV în martie 2011.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Labelisc Labelisc
    ceam mai echidistanta cocina de stiri???? eugene, tata, pe ce lume traiesti sau banii cui iti intra in buzunar???? iar prosteala cu audientele merge doar la prosti. haidi pa
  • Alecu Alecu
    Eugen...nu stiu la care b1 te uiti, dar sigur nu la cel contemporan. Daca poti vb de echidistanta in televiziunile din Romania...inseamna ca te uiti la Discovery.
    la fel si b1. Te-ai intrebat vreodata de unde are b1 banii? Hai intreba-te si apoi vorbim despre echidistanta...Doamne, ce lume!
  • org org
    uau, zic sie cum zicea aredeleanul: asa ceva nu se poate!!! 30 de like-uri la O postare fara prea multa intriga in ea ?!?! cam puuuteee... asa ca am dat si eu un unlike
  • Alecu Alecu
    Vasile, b1 sau digi...din lac in put. Imi pare rau ptr Sanda pentru ambele alegeri: si b1 si digi.
    Doamne ajuta!
  • Eugen Eugen
    Cocina asta de B1 e pana una alta cea mai echidistanta televiziune de stiri. A devansat total in ultimele doua saptamani Realitatea TV si Romania TV, ajungand in mai putin de un an in coasta Antenei 3 si cred ca pana la alegeri o bate si pe asta.
  • Labelisc Labelisc
    Nelu Barbu are o nesimtire si un cinism greu de imaginat pentru varsta lui. Daca mai adaugi si privirea de om nebun iti faci o idee despre clona cui va fi peste 5-10 ani. Nu o mai incorporati pe Sanda in acelasi text cu astfel de pseudo-humanoizi!
  • Florin Florin
    Îmi plăcea și mie la un moment dat, dar nu m-a mai interesat după câte mutări a făcut.
  • Vasile Vasile
    Bine ca a avut prezenta de spirit si a plecat din cocina aia de B1 inainte sa fie data afara din motive secrete!Acolo la DiGi s-ar putea sa-ti poti face treaba de prezentator echidistant,dar sa vedem mai intai daca se prezinta echidistant sau.....
  • aurel aurel
    a intrat digi 24 la rcs pe frecventa 10 tv eu ma asteptam sa il puna in locul antenei 3
    dar dupa ce la vazut pe gadea cum la facut pe duta cred ca sa speriat Zoltan
    il blestema pe Zoltan de mama de morti de tot
  • cristian cristian
    ce fas o fi si cu Digi asta? Au avut ei 10 TV si s-a ales praful. Se pare ca pe tot ce pune mana Zoltan de la RCS se transforma in pulbere, pacat de oamenii de care isi bate joc continuu...
  • vera vera
    O fata cu foarte mult bun simt...rar mai gasesti ca ea.. si o buna profesionista..
  • udi alan udi alan
    no, daca avem garantia lui evelin ca sanda e ok, atunci ok! si ma refer doar la profesionalism...desigur, nu conteaza ca evelin e de profesie "cu nunti,botezuri,cumetrii,divorturi"...ok.
  • geo geo
    draga Cristi, daca iti e atit de draga, o vei putea vedea pe siteul televiziunii - e posibil sa transmita live ca si rtvul - sau intra in reteaua RCS&RDS, asa cum au procedat aproape jumatate din romanii din tara sau de afara...
  • CRISTI CRISTI
    O FATA DE NOTA 10.IMI PARE RAU CA PLEACA DE LA B1 TV CA NU O SA O MAI VAD LA DIGI24 DIN PACATE.DIGI 24 NU EMITE SI IN ALTE RETELE DE CABLU.SUCCES SI LA DIGI 24 II DORESC.
  • steven steven
    Nu cumva a mai fost in gradina rds-ului,la 10tv?
    Mi-as dori sa vad si fețe proaspete pe aceasta televiziune!

Trimite un comentariu

sus