Skip to main content

Fondatorul Leo Burnett investeşte în Două parale

 

Omul de afaceri Daniel Enache a cedat integral pachetul de 20% din acţiunile deţinute în reţeaua de marketing afiliat 2Parale, în timp ce Dorin Boerescu şi Radu Spineanu (prin firma care a operat business-ul iniţial – 2 Parale Online SRL) şi-au diminuat participaţiile.

Publicitate

Ştefan Iordache, fondatorul Leo Burnett Group, a intrat în acţionariatul Două parale.

Astfel, Boerescu deţine după tranzacţie 44% din proiect, 2 Parale Online 16% şi nou-intratul Stefan Iordache, care este la Leo Burnett din 1994, detine 40%.

„Tranzacţia ne asigură resurse financiare suplimentare precum şi aportul strategic al lui Ştefan, a cărui experienţă ne va ajuta să ducem business-ul la nivelul următor”, consideră Boerescu.

Negocierile s-au purtat repede – în câteva luni de la abordarea subiectului pentru prima oara agreasera deja toate condiţiile şi planul ulterior.

Banii primiţi vor fi folosiţi pentru dezvoltarea în continuare a 2Parale, în primul rând la nivel de platforma şi aplicaţii dar şi din punct de vedere al echipei.

„Pentru 2012 ne-am propus sa ne consolidam pozitia in Romania si Bulgaria, iar din 2013 este posibil sa ne extindem si pe alte piete”.

Noul acţionar Ştefan Iordache declară ca ”parteneriatul cu 2Parale reflectă orientarea spre digital pe care am setat-o încă de acum 2 ani ca direcţie strategică pentru Leo Burnett Group. Ne întregim astfel spectrul competenţelor cu o platformă care va duce clienţii ce investesc deja în promovarea brandurilor lor la nivelul următor – marketing cu rezultate direct masurabile în vânzări”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • imre imre
    alea doua parale le-a investit... asteapta alte doua ca fee acuma
  • dan dan
    din pacate, domnii de mai sus, nu s-au multumit cu comunicatul de presa si in cursul zilei de astazi au facut si un spam pe mail, de 2 parale.
  • george george
    si cat a investit? sau nu a investit nimika?

Trimite un comentariu

sus