Skip to main content

Ion Cristoiu vine la PaginademediaTV

 

Publicitate

Emisiunea PaginademediaTV, realizată în colaborare cu postul online LTV, revine astăzi, 6 februarie, în direct de la ora 16.00.

Invitatul primei ediţii din acest an este jurnalistul Ion Cristoiu, care s-a reîntors să scrie la Evenimentul zilei, ziar pe care l-a fondat în urmă cu aproape 20 de ani.

Dacă aveţi întrebări pentru Ion Cristoiu, le puteţi pune sub forba unui comentariu la acest articol.

PaginademediaTV este transmisă Live din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu şi Grigore Cartianu.

Foto: Octavian CocoloşEVZ

Din emisiunile trecute:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • puicutza puicutza
    buna ziua d-le cristoiu

    1. ce ati simtit cand ati intrat in redactia ziarului,dupa atata amar de vreme ?
    2. cum vedeti Dvs. ROMANIA anului 2012 fata de ROMANIA anului 1989?

    multumesc,
  • Jeek Jeek
    Daca ne-am documenta despre Andrei Plesu si din alte surse decat Antena 3 - nu spun din cartile pe care le-a scris; nu sunt accesibile oricui! -, am intelege ca domnia sa va ramane in istorie si peste 50, si peste 200 de ani, atunci cand nimeni nu-si va mai aminti ca a existat un Gadea sau Iliesiu...
  • udi alan udi alan
    ion cristoiu este cea mai mare deceptie post decembrista, din sfera oamenilor de presa! asa cum din sfera societatii civile este plesu, iar din politica emil constantinescu. dar ca sa fiu corect, concurenta pt postura asta de lider INFAM este una acerba, incat totusi s ar putea sa nedreptatesc pe cineva! cat ds cristoiu, absolut toata lumea a ramas SOCATA cand dupa ce l a vazut ani de zile la masa lui gadea si a lui felix, deodata...se suci! si sari dincolo! o manevra atat de evidenta si de mizerabila nu am vazut niciodata...o intrebare, mai mult formala: pt CE mai traieste cristoiu? scop, miza,ideal...sau poate traieste sperand sa apuce acea gaina nascand pui vii?! ca sa zica"v am spus eu?!v am spus!!"
  • Horea Horea
    Intrebari pentru dl. Cristoiu:

    1. De ce, moldovean fiind, a ales sa-si faca studiile superioare la Cluj?

    2. De ce traind 4 ani in acest DEOSRBIT oras studentesc n-a ramas sa profeseze in aceasta zona a tarii?

    3. Ce-i convine (si place) mai mult sa faca: presa scisa sau televiziune?

    4. Poate enumera, la ora actuala, cel putin trei jurnalisti valorosi si IMPARTIALI?

    5. Cu ce crede ca se va ocuda in jurul varstei de 70 ani?
  • Winx Winx
    Cum este senzatia sa pupi unde ai scuipat? Este aceasta definitia demnitatii unui om ajuns la o varsta venerabila? Cum s-a simtit langa Moraru, Cartianu, Turcescu dupa ce i-a facut in fel si chip, iar ei l-au jignit si acuzat fatis de lucruri oribile?! Este un motiv suficient faptul ca-i sponsorizeaza revista madam'Udrea-Intercontinental ca el sa acopere toate marsaviile celor de la Putere?!Care este principala misiune a ziaristului in relatie cu Puterea, mai ales cand aceasta este atat de corupta, de nepasatoare, de cinica si mai ales plina de TUPEU?!? Nu e o intrebare, e o constatare: dl.Cristoiu a imbatranit urat si a anulat intreaga cariera de ziarist, adica toata viata, ca altceva nu a facut!
  • Catalin Catalin
    O intrebare as avea pentru domnul Cristoiu,pentru mine a ramas o enigma faptul ca dupa ce cativa ani a luptat impotriva sustinatorilor puterii din jurnalism acum este alaturi de acestia (ex. Turcescu, Cartianu, Radu Moraru), de unde vine aceasta schimbare de opinie brusca ?

Trimite un comentariu

sus