Skip to main content

Lowe&Partners are un nou director general

 

Aura Toma este, începând cu 1 martie 2012, noul Managing Director al agenţiei Lowe&Partners.

Publicitate

Oana Cociaşu, actualul Managing Director, va avea o nouă responsabilitate în cadrul grupului Lowe.

Oana Cociaşu va rămâne în board-ul grupului şi va prelua noi atribuţii”, declară Veronica Savanciuc, Preşedinte şi CEO al grupului Lowe.

În noua sa funcţie, Aura Toma va coordona echipa Lowe&Partners şi va conduce operaţiunile agenţiei, implicându-se în consolidarea şi extinderea business-ului.

Mandatul Aurei începe efectiv la data de 1 martie, după finalizarea unei perioade de preluare a atribuţiilor.

Despre Aura Toma:

  • Cu o experienţă de 15 ani în advertising, Aura Toma a deţinut anterior poziţii de top management în cadrul unor agenţii importante din România.
  • Are o vastă experienţă în comunicarea pentru servicii financiare, FMCG sau corporate business, coordonând de-a lungul timpului comunicarea pentru clienţi precum BCR, Danone, Colgate-Palmolive, LG, URBB, Raiffeisen Bank, Visa International, P&G.

Despre Lowe&Partners România

  • În România de 19 ani, Lowe creează pentru clienţi precum: Bergenbier S.A., Ferrero, Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat), Johnson & Johnson sau Crucea Roşie Română.
  • Lowe este o companie americană cu sediul central la Londra şi birouri în peste 90 de ţări si peste 9.000 de angajaţi în reprezentanţele sale din intreaga lume.
  • Lowe &Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, Brand Connection, GolinHarris, HyperActive şi Medic One.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus