Skip to main content

Promisiuni la Adevărul: salariile pe ianuarie vin de mărţişor

 

Grigore Cartianu, redactorul şef Adevărul, a anunţat, după o discuţie cu Dinu Patriciu şi cu Peter Imre, că salariile pe luna decembrie vor intra pe 16 februarie.

Publicitate

Banii pe ianuarie vor fi primiţi pe 1 martie, iar cei pe februarie abia pe 1 aprilie.

Grigore Cartianu a mai anunţat că întârzierile vor continua până la restructurarea companiei. Mai precis, în următoarea perioadă trustul va fi împărţit în "centre de cost".

Acest anunţ vine după ce angajaţii şi-au primit în ultimul timp banii "în rate". Majoritatea jurnaliştilor au primit în luna ianuarie câte 1.000 de lei din salariul. Unii dintre angajaţi au încasat vinerea trecută o parte din bani, însă alţii nu au primit nimic. Criteriile pe care au fost împărţite aceste sume nu au fost explicate angajaţilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tv tv
    si cum ... visul american de televiziunea romaneasca a lu patriciu inchide si sectia de presa scrisa care ajunsase numarul 1 in clasa ei?
    Unde se vor directiona purtatoarele de ...de la publicitate la tv pe ... criterii de performanta? Cum vor ajunge si ele vedete pe sticla???
  • danutza danutza
    “Un angajat Adevărul a fost prins ieri noapte în timp ce-și lua salariul” ... este una dintre glumele adunate de Kamikaze în lista Absolut toate glumele despre Dinu Patriciu.
  • ionut ionut
    felicitari insa performerilor de la departamentul Radio/TV. Fara acestia in trust nu reusea Patriciu sa duca in cap atat de repede un trust care a ajuns sa bata orice record de eficienta
  • ionel ionel
    si in tipografie a fost taiat curentul?
  • croitorescu cel viteaz croitorescu cel viteaz
    de unde sa vina banu in trust? sa-i aduca ... Stancu? :)))), Cartianu? :)))? B-Orcan :)))? Calin :)))? Din publicitatea vanduta de ... de cine? din cartile stocate intr-un departament de book incompetent? din abonamentele care nu mai vin?
    Cine sa aduca banii? ... oamenii de aur au fost inlaturati sau sunt trecuti pe linie moarta precum Camelia Pasaroiu.

    Si cine sa aduca banii? Carmen Dinca? Dana Zamfir? Grigore cartianu? sabin b-Orcan? sefu haiducilor din depozit Benea?
  • un angajat un angajat
    Treaba cu centrele de cost e interesanta. De pilda, Click ar fi un centru de cost care-si va scoate banii, pentru ca e produs de un vataf, Cristi Stancu (cu Touareg, 3 tone de benzina moca pe luna si 9.000 euro leafa), care are 3 argati, adica adjuncti, si vreo 50 de sclavi cu lefuri de 20 de milioane. Dar ce te faci cu Adevarul, plin de isteti cu lefuri apocaliptice si care vinde 12.000 de exemplare, maxim, zilele astea? Ce te faci cu centrul de cost Adevarul TV, care nu produce absolut nimic si e plin de loaze parasutate de la TVR?
  • Sfantul Duh Sfantul Duh
    In afara de cei mentionati mai sus, nu am auzit de alte anunturi oficiale sau alti sefi sa-si fi informat angajatii. Nici pe intranet nu aparuse nimic oficial, asa ca dracu' stie ce o sa se intample cu adevarat.
    PS: 1 aprilie cade... duminica!
  • croitorescu cel viteaz croitorescu cel viteaz
    @Feliciu, Sfantul Duh: turnati aici! :))) care sunt ceilalti sefi care uita ca au subordonati deja demotivati? blaga nu mai e si stiu ca de obicei isi informa oamenii. corina gonteanu, de la abonamente? neee, precis e vorba de oana barbu :))
  • Feliciu Feliciu
    @croitorescu cel viteaz: Raluca Badea nu e singura care nu-si anunta subordonatii de ce se va intampla in viitorul apropiat... (cam din acelasi film)
  • Sfantul Duh Sfantul Duh
    Croitorescule cel Vitez, stai linistit ca departamentul de reviste nu e singurul departament care afla noutatile sau deciziile managementului de pe astfel de siteuri. Mai sunt si alte departamente unde angajatii stau si citesc blogurile pe la colturi sau prind cate o barfa din zbor pentru ca sefii "nu au timp" sa-si anunte subordonatii de astfel de decizii "care nu sunt foarte importante" - nu fac altceva decat sa stea si sa para ocupati pentru ca le tataie fundul pe scaune!
    Multi inca nu pleaca pentru ca au pus suflet in munca, si-au adus proiectele pana la un stadiu in care e pacat sa se aleaga praful de tot si inca mai spera ca o sa se intample ceva de bine.
  • Ionut Ionut
    Atunci i-am condamnat pe toti la moarte
  • gogaie gogaie
    HUOOOOOOO !!!
  • croitorescu cel viteaz croitorescu cel viteaz
    hm, simt asa, ca o frustrare, ca in departamentul reviste vestile sunt aflate de pe bloguri sau de pe la colturi. in timp ce cartianu si pana si stancu si-au adunat oamenii si le-au comunicat cand se vor da salariile si ce urmeaza sa se intample cu trustul, autista pupila (n-am gresit literele, nu?) a lui shrek, raluca badea, n-a catadicsit sa-si anunte subordonatii. nu stim deci cate zile mai avem de trait... pana la salariu.
  • Ionut Ionut
    Fratilor, nu se mai poate! Jos PATRICIU! Jos PETER L.

    Punem pariu ca nu se respecta nici aceste promisiuni? Dar SCLAVII vor veni oricum la munca, ei sunt platiti in bice pe spinare, nu in bani
  • croitorescu cel viteaz croitorescu cel viteaz
    simt asa, ca o frustrare, ca se vorbeste numai de ziare, revistele din trust fiind parca ale nimanui. gresit! departamentul 'magazine' este pastorit de pupila (am scris bine, n-am amestecat literele?) lui shrek. dupa mareata intalnire de azi-dimineata, cu mogulul, cartianu si chiar si stancu si-au adunat oamenii si le-au explicat ce si cum. duduia e prea autista ca sa faca asta. oamenii de la reviste afla de pe bloguri sau de pe la colturi ca isi vor lua salariile. excelent management, care de altfel se si vede in tirajele in picaj chiar si ale revistelor care ar putea merge. dar ce sa te astepti de la o scriitoare la comanda a unor cronici de restaurant...

Trimite un comentariu

sus