Skip to main content

Radu Banciu, reclamat de Antene la CNA

 

Antena TV Group a reclamat la CNA emisiunea lui Radu Banciu din 5 februarie, în care realizatorul TV a citat de pe Facebook declaraţia unei persoane care spunea că echipele de la Antena 1 şi Antena 3 au golit rafturile unui supermarket pentru a induce ideea că cetăţenii îşi fac rezerve de alimente din cauza viscolului.

Publicitate

Considerăm această acuzaţie extrem de gravă şi considerăm modul în care a fost susţinută ca adevărată ca fiind un atac la adresa Antena1 şi Antena3, având ca efect atingerea gravă a reputaţiei celor două posturi”, se arată în reclamaţia depusă de Antena TV Group la CNA.


Contactat de paginademedia.ro, Radu Banciu nu a făcut niciun comentariu cu privire la decizia Antena Group de a-l reclama la CNA.

„Deci încă o greşeală din asta de-a lui Voiculescu, de tip comunist şi nu mă surpdinde că la un om de talia lui Felix Voiculescu este absolut logic să gândeşti aşa. (...) Deci ei şi-au crescut audienţele şi ratingurile pe glumele astea sinistre pe care le-au spus oamenilor”, spunea Banciu în emisiunea sa de la B1 TV din 5 februarie.

Antena TV Group mai spune în reclamaţia trimsă la CNA că Radu Banciu a folosit un limbaj injurios şi a instigat la violenţă.

Sursa foto: Cotidianul.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Claudiu Claudiu
    Mie imimplace de Radu Banciu si daca este Basist.
    Acum dupa ce am vazut ca Ponta e mai mult vorbarie decat fapte tind sa cred ca ceilalti sunt mai buni.
  • Gexge Gexge
    @Cristian, esti un mare dobitoc. Incerci sa pari inteligent facand o caracterizare imbecila, fara legatura cu realitatea. A trecut viata prin tine ca pula printr-o curva beata,
  • Cristian Cristian
    Dragilor,

    Constat cu mare surprindere ca pe Banciu il urmaresc destui, multi chiar. Nu e de mirare - si Dan Senzationescu are rating! Si Taraf TV merge, chiar si Trinitas face audienta. Dar Banciu? L-am studiat atent: nu are umor, ci sarcasm. Nu e charismatic si inteligent, ci suficient si vindicativ. Ataca grosolan diverse personaje fara sa rationeze, fara sa construiasca cu har si stil, e adesea total neacoperit in ceea ce avanseaza, cauta nod in papura cu cazmaua, nu cu briceagul. Asuda pentru rating, dar nu are stofa, nici foarte multa scoala si cultura generala. Musca de unde apuca, dar n-are pedigree, e doar un maidanez!
  • Ziare offline Ziare offline
    @ qwerty ... Pai atat timp cat imi dai ca "sursa" blogul lui Shpagatzel pe 2 scaune nu am cum sa te cred. Eu cred ca in momentul de fata sunt la egalitate si Banciu tot creste, creste, creste... Badita scade scade scade...
  • che guevara che guevara
    cred ca celebru spagat pe 2 scaune simte rasuflare lui banciu in ceafa. si atunci ce sa faca? s-ar bate singur. e greu mircica atunci cind apare concurenta sa te mentii nefacind nimic nou si interesant.
  • Alecu Alecu
    Suntem pretentiosi in ceea ce-l priveste pe Badea. E ca si cum te superi ca papusa gonflabila nu da cu aspiratorul. Atat poate, atat face!
  • Alecu Alecu
    Bravoooo! Ti-ai raspuns singur. Normal ca e interesul supermarket-urilor sa induca aceasta idee. Uf!!!! A crezut cineva ca lumea a fugit in carrefour sa-si faca provizii?
  • Alecu Alecu
    Au acest tupeu pentru ca fac rating si DECI, emisiunea lor este de succes. Hai sa ne inchipuim ca nu se mai uita nimeni la a3. Ce crezi ca se va intampla? Dispar!
  • Alecu Alecu
    Nimeni nu-i perfect. Nu da masura inteligentei repetarea cuvantului "deci". Cum nici povetele si exemplele de cum sa ne traim viata demn si intelept ale lui Orreste, nu-l fac pe el un exemplu de urmat.
  • Alecu Alecu
    N-as spune. Sau poate nu vorbim despre acelasi Banciu.
  • ileana ileana
    Nu trebuie sa fii foarte inteligent sa-ti dai seama ca Banciu are dreptate ! Trebuie sa mai rasfoiesti din cand in cand cate o carticica mica mica ... de tot !
  • Mihai Vianu Mihai Vianu
    Banciu este, poate, cel mai antipatic vorbitor printre dinti si printre buze! Mormaie, este f.urat si burtos, pare nespalat si mai ales vorbeste incoerent. Nicio fraza de a lui nu are inteles, vorbeste hodoronc-tronc, fara sa sustina vreo idee, fie ea buna sau proasta! Creierul lui e vraiste, exprimarea cautat-vulgara ca sa atraga atentia! Comenteaza pe oricine absolut degeaba, fara rost si fara miza! Ma mir de Oancea cum il suporta!E complicat sa gandesti si in tara asta a devenit un lux! Gurita lui mica si infecta sloboade sasaieli de gansac, fiind imposibil sa-l incluzi in rasa umana! Cu toata vulgaritatea gratuita, audientele sunt mizerabile! Andrei Constantinescu minte ca un basist nesimtit, niciun supermarket n-ar goli lazile, loaza ce esti! Faci parte, cu siguranta, dintre acei tineri pedelisti platiti din bani publici ca sa scrie mizerii despre Antena3, singura care mai tine piept ticalosiilor, hotiilor, escrocheriilor savarsite de puterea basista!
  • Mihai Vianu Mihai Vianu
    Ala care atentionezi CNA-ul! Daca pana la varsta asta nu ai invatat nici sa scrii, stai cu capul sub plapuma, ca esti de rasul curcilor! Cum sa te ia cineva in seama, cand tu nu stii sa scrii si face 5 greseli in 3 randuri! De altfel, esti din tagma lui Banciu, un prost fara margini, care nu stie nici sa vorbeasca, nici sa desprinda ceva inteligent din ce se intampla! Bine remarca cineva: se ia de cei care au succes ca sa fie bagat in seama. Badea nici nu stie ca exista acest specimen, ce sa-l ameninte! Jojo esti chiar mai analfabet si agramat decat cel dinainte! Mai, pe voi, astia din Tineretul pedelist, nu v-a invatat nimic la scoala? Ati urmat aceleasi cursuri prin WC-urile scolilor ca Basechiorul si ca retardata de eba? Intrebarea este pur retorica! Invatati macar sa scrieti cat de cat corect, pentru ca e foarte usor: limba romana se scrie asa cum se vorbeste, nu-ti trebuie cine-stie-ce creier! Este, adica, scriere fonetica: ce auzi, aia scrii! Doamne, cati imbecili isi dau cu parerea!
  • qwerty qwerty
    si Badea l-a facut cu ou si cu otet pe Ponta dupa discursul de la inaugurarea lui Ungureanu, sau pe altii din opozitie. Nu este Banciu chiar cel mai curat om din lume. Iar la capitolul audiente, cam pierde razboiul si cu Realitatea, ca Antena3 este in alt campionat. Dovada aici: http://www.mircea-badea.ro/blog/audientele-lunii-ianuarie/
  • Ziare offline Ziare offline
    Din amenda pe care o sa o ia Banciu va luati salariile restante :))). Adica NICIODATA!

Trimite un comentariu

sus