Skip to main content

RCS&RDS, amendat cu 90.000 de lei pentru că a scos din grilă un post local din Arad

 

Operatorul de cablu RCS&RDS a fost amendat de CNA cu 90.000 de lei pentru că a scos din grila de programe postul Info TV Arad.

Publicitate

"Ieri am fost introduşi într-o formulă neoperaţională, pe o frecvenţă de 800, unde nu ne receptează nimeni, decât centrul oraşului unde este şi sediul CNA, pentru a evita o amendă", au declarart reprezentanţii Info TV Arad.

Serviciul de inspecţie al CNA de la Arad: “Actualmente sunt două posturi locale şi un post regional. În sistem digital nu este niciun post local şi doar unul regional”.

RCS&RDS a mai fost amendat anul acest cu 100.000 de lei pentru că din 22 ianuarie a scos postul Naţional 24 Plus din toată reţeaua digitală şi din reţeaua analogică în peste 20 de localităţi.

Operatorul de cablu a fost amendat pe 31 ianuarie.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alecu Alecu
    deci...daca doar te plangi...nu schimbi nimic. Eu am renuntat la contractul cu rcs.
  • Alecu Alecu
    Foarte bine fac. Atat timp cat cetateanul plateste...de ce nu? Atat timp cat noi spunem...pai, ce sa fac? sa nu ma mai uit la tv...sau ca satelitul este scump...de ce ne vaitam ca cei pe care noi ii imbogatim fac ce poftesc.
    Scuzele acestea: nu am ce face, e prea scump, nu am solutii..dar ma plang...nu sunt constructive. Decat asa..sa ne mai racorim. Doar atat!
  • matei matei
    RDS&RCS nu tine cont de nimic, scot din grila dupa cum vor ei si mai ales nu introduc ce e "must"
  • andrei andrei
    si ce sa faca cu dth-ul? postul ala emite analogic(in aer) nu pe satelit. emisia pe satelit e extrem de scumpa.
  • steven steven
    schimba operatorul de cablu sau ia-ti un dth
  • cristian cristian
    e prea putin pentru cat isi permit astia sa faca pe banii nostri ai contribuabililor. Falimentul si puscaria sunt singurle chestii care o sa ne bucure !

Trimite un comentariu

sus