Skip to main content

Redactorul-şef Viva!, promovat publisher pe şapte reviste Ringier

 

Cristina Stănciulescu, fostul redactor-şef al revistei Viva!, a fost numit publisher pentru mai multe reviste Ringier.

Publicitate

Mutarea vine după ce Ringier a cumpărat compania Edipresse A.S., care edita revista Viva!

Care sunt revistele peste care este publisher Cristina Stănciulescu, în continuare:

Cristina Stănciulescu este publisher pentru revistele Viva!, Psychologies, Avantaje, Unica, Baby, Look şi Joy.

Noul redactor-şef al Viva va fi Luana Dăneţ, până acum redactor-şef adjunct al publicaţiei.

Cristina Stănciulescu, Carte de vizită:

A fost zece ani redactor-şef al revistei Viva! Anterior, a fost trei ani realizator la Europa FM. Între 1994 şi 2001, a lucrat la Radio Total, iar între 1992 şi 1994 la Radio România Cultural.

Roxana Voloşeniuc, publisher pe Elle

O altă schimbare este numirea Roxanei Voloşeniuc pe poziţia de publisher al publicaţiilor Elle: revistele Elle, Elle Deco, Elle Men şi Elle Mariage. Ea va fi, în acelaşi timp, redactor şef al publicaţiilor.

Roxana Voloşeniuc a fost, anterior, director editorial al revistei Elle.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alecu Alecu
    Subscriu. Tot in cunostinta de cauza!
  • Alecu Alecu
    Dati un exemplu Dna Simion. care sa nu fi fost platit sau cu un interes dedesupt. Un exemplu, doar!
    Si sper ca nu-mi veti raspunde la fel cum a raspund dl Teodorescu cand a fost intrebat: Dati-mi un exemplu de un politician in viata care a facut ceva ptr Romania. Raspuns: emil Constantinescu.
    Si atunci, poate ca mai creditam autenticitatea revistelor in cauza...poate.
  • Alecu Alecu
    si sunt platite! Chiar stiu ce vorbesc.
  • George Predoi George Predoi
    Sa zica Petrisor Obae!
  • anonim secret sub pseudonim ascuns anonim secret sub pseudonim ascuns
    Succesul celor doua se datoreaza calitatii marketingului grupului din care faceau parte publicatiile.
    Deci, madamme, eu sustin aici, pe site-ul pagina de media, ca directorul de marketing de la Edipresse este catalizatorul succesului acelui grup de presa, implicit al expertelor ce fac subiectul materialului.
    Ma contrazice cineva?
  • anonim secret sub pseudonim ascuns anonim secret sub pseudonim ascuns
    Ca sa nu mai vorbim de trainingul de expert in minerit cu cinauri de la Academia Xena Printesa Razboinica de la antipozi!
  • Flickr Flickr
    Cristina, profitul ala de care spui ti se datoreaza in mare masura. In bransa se stie asta, nu mai fi fortat-amabila sa transferi din succesul si credibilitatea ta in dreptul altora. E misto ca ati pastrat gasca de fete vesele, dar opreste-te cu laudele pana nu devii ridicola! Despre cele doua candidate la Pulitzer vorbesc succesurile materializate in zeci de povestioare sau interviuri in genunchi, slugarnice, fara intrebari incomode, practicate intens pe la Viva chiar de CS. Cat despre RV, vad ca esti eleganta si ai dat-o dupa colt la punctul 3. Fata asta mondenoida a preluat un format pe care-l umplu oamenii ei, nu e mare lucru, sa stii! Nu trebuie sa fie un geniu si chiar nu este! Mai bine i-ai recomanda s-o lase mai moale cu plimbarile exagerat de multe pe banii sponsorilor si sa-i trimita si pe aia care muncesc de le sar capacele pentru ca ea sa aiba statutul de imbuibata.
  • Cristina Simion Cristina Simion
    @Flickr: 1. Faptul ca SPPC era un curs platit nu-l face mai putin valoros, si nu a fost niciodata un curs pentru jurnalisti. Puteti urmari cati publisheri din lumea toata sunt mandri ca l-au absolvit. 2. Elle si Viva au adus un profit consistent Edipresse AS timp de multi ani. Nu stiu cum masurati Dvs succesul, dar eu asa il masor. Toata presa scrisa e in declin, e penibil sa citam cifrele BRAT drept argument al lipsei de performanta. 3. Ma abtin in a califica sau raspunde acuzatiilor generale, mai ales formulate asa cum ati ales Dvs. sa o faceti.
  • catta catta
    mi-e frica sa intreb ce intelegi prin intrebare ca lume si de ce consideri ca este gresit sa faci presa intr-un mod pozitiv. probabil ca totdeauna trebuie sa existe si astfel de specimene ratate care gasesc motive de nemutumire in orice.
  • Flickr Flickr
    @Cristina Simion - Daca taceai, filosoafa ramaneai! Ar trebui s-o cam lasi moarta cu laudele. Cursul ala de care vorbesti se poate face, contra cost, de orice jurnalist talentat - iar fostele tale colege numai asta nu sunt. Dovada, printre altele, sta si "succesul" de care vorbesti, contrazis flagrant de cifrele BRAT! Cat despre madama Voloseniuc, e cunoscuta in bransa pentru ca nu rateaza nicio prezenta la invitatiile sponsorilor, niciun mocaciune, nicio agapa, cu precadere in strainatate. Asa ca mai usor cu deontologia pe acilea!
  • George Predoi George Predoi
    Spre binele dl Ringier, ar fi bine daca ar avea si "pregatire" informala. In tara noastra draga asta conteaza mai mult.

    Apoi, cred ca ar fi momentul ca si presa scrisa (ca un business ce inca mai exista) sa intre in normalitate. Jurnalistu' e jurnalist, nu prea are treaba cu MANAGEMENTUL. Disparitia zecilor de publicatii din presa ultimilor 4-5 ani poate fi explicata si prin faptul ca multi jurnalisti, etc, etc au crezut ca se pricep sa le si conduca.
  • Cristina Simion Cristina Simion
    Cristina Stanciulescu si Roxana Voloseniuc au, dincolo de experienta indelungata in managementul editorial al revistelor upmarket, pregatire formala de publishing: Stanford Professional Publishing Course - considerat, mult timp, cel mai bun program de training in publishing din lume. Si-au dovedit, din plin, nivelul de expertiza prin succesul revistelor pe care le-au condus. Adaug, cu placere si spre lamurirea celor care le considera 'pipite' sau 'experte in masti cu castraveti', ca au 'intrat' de multe ori in zona de publishing, prin poiectele complexe pe care le-au coordonat - asadar, noul lor job nu le asa strain pe cat isi inchipuie semnatarii sub pseudonim!
  • hangover hangover
    * ai revistelor
  • Bubu Bubu
    Sincer nu stiam daca sa ma bucur sau nu. Acum am ales sa ma bucur atat pentru Cristina cat si pentru Roxana. Insa nu ma pot abtine sa nu fac urmatorul comentariu: daca un lucru merge bine de ce trebuie sa il schimbi sau ajustezi? un posibil raspuns este acela ca nu trebuie sa mai mearga bine.
  • femeia-paianjen femeia-paianjen
    Petrisor, apreciez ca nu este "redactora-sefa" Viva.
    Este un mare pas inainte pentru paginademedia.
    Ca publisher trebuie sa faca infinit mai multe decat ca redactor-sef.
    Ca "publisher in caseta redactionala" duduile se pot extazia ca si pana acum in fata Andreei Mihaela Dana Marin Banica Sucu Radulescu etc, sa scrie materiale de Pulitzer despre masca cu castraveti, crema anticelulitica si accesorii in trend.
    Si o referire pur estetica: cand vad poza de sus, imi vine sa o iau la fuga spre capatul lumii!
    Urland!
    Cand vad poza de jos, imi pare rau ca nu sunt foarte bogat!

Trimite un comentariu

sus