Skip to main content

Rodica Culcer, revocată oficial din funcţie

 

Alexandru Lăzescu, preşedintele TVR, a semnat revocarea Rodicăi Culcer din funcţia de director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport de la postul public de televiziune. Decizia vine după ce în şedinţa de ieri a Consiliului de Administraţie majoritatea membrilor au votat înlăturarea şefei ştirilor, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Înlocuitoarea Rodicăi Culcer va fi Anca Lăzăresu, director al departamentului Emisiuni Informative, până când postul public va organiza un concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport.

Concursul pentru ocuparea postului de director al acestei direcţii va avea loc în perioada imediat următoare, potrivit unei comunicări a televiziunii publice.

Rodica Culcer a declarat ieri pentru Paginademedia.ro că decizia Consiliului de Administraţie este o "execuţie politică".

E la fel de ilegal ca şi decizia precedentă şi are acelaşi caracter de execuţie politică. În schimb, aceiaşi oameni au refuzat să voteze restructurarea, semn că nu-i interesează reforma“, a spus Rodica Culcer.

Consiliul de Administraţie a votat încetarea mandatului Rodicăi Culcer încă de acum două săptămâni. La vremea respectivă votul nu a putut fi validat deoarece aprobarea „angajării şi concedierii personalului societăţii”, potrivit  Legii nr. 41/1994, este atribuţia exclusivă a directorului general al TVR, Alexandru Lăzescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • headhunter headhunter
    http://www.adevarul.ro/radu_calin_cristea_-_comentarii/Da_svidanije-Felix_7_642605734.html
  • Observator Observator
    Catalin Poenaru ar fi dorit ca TVR-ul sa aiba post permanent in Piata Universitatii.
    Iar daca il intrebam cine transmite ZILNIC informatiile de la Bruxelles, pentru TVR, sigur nu stie.
  • maimutzizam maimutzizam
    oooo,daaaa

    dar , uneori inlocuitorul poate fi mai slab sau mai bun
    te poate ridica sau te poate cobori

    depinde..............
  • Horea Horea
    @Catalin Poenaru zice:

    "E singurul post tv.romanesc unde nu s-a dat nici macar o stire despre Piata Universitatii, despre actiunea opozitiei la Bruxelles si despre toate problemele reale ale oricarui roman!"

    Esti nedocumentat omule!

    Despre ambele probleme, mentionate de tine, s-au dat suficiente informatii.

    Daca nu te uiti si pe TVR, ci doar pe Antene, normal ca nu esti in tema. E usor sa critici fara argumente.

    P.S. Am fost, si sunt, impotriva Rodicai Culcer si ma bucur ca i s-a luat "jucaria".
  • meteor meteor
    Nimeni nu e de neinlocuit !
  • maimutzizam maimutzizam
    da, dar si a lui moise guran
    sunt importante parerile lor

    ei au venit din sistemul privat si simt foarte bine nuantele
  • nina mutu nina mutu
    as dori sa stiu parerea lui Adelin Petrisor
  • Catalin Poenaru Catalin Poenaru
    Mamaie nu are nicio jena, este la fel de nerusinata ca chiorila si ca toti pedelistii pe care ii linge de multi ani! Cat tupeu sa ai ca sa afirmi ca e executie politica, tvr-ul fiind pedelist si basist pana in strafundurile lui! E singurul post tv.romanesc unde nu s-a dat nici macar o stire despre Piata Universitatii, despre actiunea opozitiei la Bruxelles si despre toate problemele reale ale oricarui roman! Mamaie, vezi cum poti trai din pensia de securista si cea de la tvr, pentru ca in curand se va inchide robinetul basist si pedelist! Vezi cat costa medicamentele! Deszapezirea costa de 5-6 ori mai mult decat in alte tari, unde zapada nu e impinsa peste masini si putinele locuri de parcare, ci este aspirata si transportata de pe arterele rutiere si de pe trotuare!Anchete tvr?!? Comentariile lor sunt la fel de dispretuitoare si ironice ca tonul pedelist!
  • Liviu Liviu
    Aidan cred ca te inseli .Ai dreptate in tot ce spui mai putin la faza ca dupa concurs o sa se schimbe ceva.Nu o sa vedem nici o schimbare.Se va face un concurs cu dedicatie si va castiga tot cine trebuie.
  • Dani Dani
    Te inteleg, adevarul nemasluit ca la Antene e greu de digerat!
    Dar ai sa te obisnuiesti cu timpul, ai sa vezi ce usor e!
  • aidan aidan
    de 7 ani ne intuneca viitorul cu prezenta ei rigida-agurida si n-am simtit nici macar o umbra de reforma, daca nu cumva, culcer confunda partizanatul politic pe fata cu REFORMA.asa este, nu am vrut sa fim portocslii deci ne-am opus reformei EI!parca tvr trebuia sa fie echidistanta dpdv politic. cu babatia punand pe fb poza lui antonescu cu mustata de hitler cum putem vorbi de echidistanta?hai, tanti ca au pus mana ta dreapta in locul tau asa ca pana la concursul pt post tot mata ai sa tai si ai sa spanzuri,asta daca nu-ti pun subalternii piedica

Trimite un comentariu

sus