Skip to main content

Talent show şi la TVR. Fabrica de staruri va fi transmisă de la Chişinău în România şi Moldova

 

Fenomenul talent-show-urilor a atins şi TVR. Postul public va difuza Fabrica de staruri, o emisiune transmisă de la Chişinău, pentru că formatul este deţinut de Prime TV din Moldova.

Publicitate

De altfel, concursul va fi comun, emisiunea va fi difuzată concomitent în România şi Moldova, iar câştigător va fi unul singur.

Înainte de detalii, spotul care anunţă preselecţiile:

Mai multe detalii, în continuare:

  • Licenţa pentru Fabrica de staruri este deţinută de postul Prime TV din Moldova. De altfel, din Chişinău va fi transmisă şi emisiunea.
  • Concursul va fi comun, dar va exista un singur câştigător. Prezentatorii vor fi propuşi de TVR, la fel doi dintre cei trei membrii ai juriului, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Dan Radu, director de Producţie Editorială şi Programe din TVR.
  • Dacă proiectul (pentru care rulează deja spoturile pentru preselecţii) trece de consiliul de administraţie, emisiunea va începe pe 10 martie.

Dan Radu, director director de Producţie Editorială şi Programe, pentru Paginademedia.ro:

Petrişor Obae: În ce fază este proiectul?
Dan Radu: Urmează să fie aprobat de Consiliul de Administraţie. Este parte dintr-un pachet de emisiuni pentru grila de programe de primăvară, care mai include şi alte producţii, ca Dr. Oz şi Zona Zero. Este un aviz al Consiliului de Administraţie de care avem nevoie.

Există riscul să nu fie aprobat?
Există, dar credem este un risc foarte mic. Emisiunea poate aduce venituri care să acopere costurile. Există deja un sponsor foarte mare şi cred că nu vor fi probleme din acest punct de vedere.

Cine are licenţa, Prime TV sau TVR?
Licenţa o are Prime TV, iar aceasta acoperă şi România.

De unde se fac filmările?
Filmările se fac de la Chişinău. Ei sunt la al treilea sezon şi s-au gândit să implice şi partea românească. Ideea colaborării a venit de la ei.

Cine aduce juriul România sau Moldova?
Va fi un juriu din trei persoane, două de la noi, unul de la ei. Prezentatorii îi vom propune noi.

Vor fi câştigători separaţi, pe Moldova şi România?
Va fi un singur câştigător.

Cine sunt cei din juriu?
Nu pot încă să spun. Suntem puţin în întârziere, dar o să rezolvăm. Au fost nişte neînţelegeri legate de parcursul oficial al negocierilor.

Ce înseamnă?
Nu pot da mai multe detalii.

Prezentatorii?
Trebuie să terminăm negocierile cu ei, apoi îi putem anunţa.

Cine suportă premiul?
Premiul intră la costuri comune, cum sunt şi costurile de producţie. Altele se plătesc separat: noi plătim juriul, invitaţii noştri şi prezentatorii.

Moldovenii au avans

Emisiunea din Moldova a început preselecţiile cu mult înainte de TVR. Alegerea concurenţilor din Moldova s-a făcut la mijlocul lunii ianuarie, după cum anunţă filmul de promovare difuzat de Prime TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fix fix
    Ploaia de stele era un format Endemol, ca si Din dragoste sau Big Brother.
  • adi adi
    horea tu uiti ca tvr a avut cu muuuulti ani in urma : scoala vedetelor, bravo bravissimo, ploaia de stele, emisiuni in urma carora au aparut mai nume in muzica. asta e, uni avem memoria mai scurta. si de remarcat ca acele emisiuni erau licenta tvr nu importate, acum traverseaza o criza financiara puternica, si nu-si mai permit emisiuni costisitoare, asa ca au ales o chestie foarte interesanta, avand in vedere la cat de competitivi sunt moldovenii...cei mai buni in divertisment. sa nu aruncam cu piatra in ce nu am vazut inca.
  • dave88_ady dave88_ady
    Emisiunea acesta a fost si pe PrimaTV acu 9 ani. Se numea Star Factory iar castigator a fost Alex Velea. Show-ul nu a prins la public astfel ca emisiunea a fost anulata iar perioada conscursului a fost redusa la jumatate. Deci slabe sanse ca TVR-ul sa rupa gura targului cu aceasta emisiune.
  • adi adi
    eu cred ca va fi o reusita, si nu este o copie, pentru ca inteleg ca este la sezonul 3 in rep moldova,,,iar faptul ca este o colaborare intre 2 tari, mi se pare inedit. in ro , nu s-a mai facut asa ceva. suna foarte incitant proiectu. sa vedem ce o sa iasa.
  • Horea Horea
    S-a trezit si TVR-ul!

    Ceasul spontaneitatii lor, suna intodeauna cu intarziere.

    Au fost, pana acum, Megastar, Vocea Romaniei, X Factor, ..., si acum "ne surprinde" si Postul Public cu Fabrica de staruri.

    Prezentatori?
    Binenteles vor fi doua blonde cu potential printre (sau pe sub!?) sefii TVR-ului.

Trimite un comentariu

sus