Skip to main content

The Economist îşi mută parteneriatul de la Money Express la Capital

 

Revista Capital va prelua, în exclusivitate pentru România, în print şi online, conţinutul The Economist, de la jumătatea lunii februarie.

Publicitate

Până la sfârşitul anului trecut, articolele The Economist erau preluate de revista Money Express.

Capital avea, până acum, o colaborare de preluare exclusivă cu unul dintre suplimentele The EconomistThe World In.

Claudiu Şerban, redactor-şef Capital şi director general Evenimentul zilei şi Capital:

"Parteneriatul cu The Economist presupune o investiţie considerabilă, cel puţin pentru presa românească, însă este o investiţie perfect justificată pentru Capital. Prin acest parteneriat exclusiv, dorim să marcăm debutul celei de-a doua faze a strategiei pe care o avem pentru Capital.

După un an în care am restructurat businessul, am regândit structura redacţională şi ne-am consolidat brandul, atât în print, cât şi în online, urmează dezvoltarea, proces din care fac parte şi parteneriatele internaţionale importante, aşa cum este cel cu The Economist. "

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lila Lila
    Sa-mi spun parerea. Am o parere, cam buna. Daca domnul Svintu a luat o condamnare, in premiera, e semn. De (2 bani speranta) normalitate.
    E adevarat ca domnul Svintu nu mai e patron Money Ex, sau Realitatea, sau..., sau..., sau... Dar spiritul domnului Svintu nu are cum sa se stinga. Cum nu se va stinge spiritul domnului IC Dragan.
    Totul se transforma.

Trimite un comentariu

sus