Skip to main content

VIDEO. Ion Cristoiu despre Mircea Badea: „mai actor”. Despre Radu Banciu: „mai ardelean”

 

Mircea Badea este „mai actor”. Radu Banciu este „mai ardelean, foloseşte mai mult textul”, a spus Ion Cristoiu la PaginademediaTV despre cei doi realizatori TV de emisiuni-pamflet.

Publicitate

Cristoiu: „În aceste vremuri, Mircea Badea e bun că nu a venit încă USL-ul la putere. Când o sa vină USL-ul la putere, o să fie Radu Banciu pe primul loc”.

Ion Cristoiu, despre Mircea Badea şi Radu Banciu

Transcriere realizată de Mediafax Monitorizare.

Petrisor Obae: Ce parere aveti despre Radu Banciu si ce diferenta vedeti intre el si Mircea Badea? Acum ei doi isi disputa zona aceasta a pamfletului.

Ion Cristoiu:

E o deosebire fundamentala. Eu ma uit mereu la Radu Banciu, nu pentru ca e la B1, pentru ca Radu Banciu este ardelean ca stil. El e muscator, dar e dintr-o alta perspectiva decat Mircea Badea.

Radu Banciu foloseste mult mai mult textul, adica spus, spunerea, pe cand Mircea Badea este mai actor, din punctul acesta de vedere.

Sigur, deocamdata, in aceste vremuri, Mircea Badea e bun ca nu a venit inca USL-ul la putere. Cand o sa vina USL-ul la putere, o sa fie Radu Banciu pe primul lor. Nu prea cred eu ca cei de la Antena3 isi vor permite sa fie asa de radicali cu puterea care va veni.

Probleme cu banii la Adevărul Holding

O intrebare despre trustul la care dumneavoastra editati revista Historia. Cate luni, intreaba cineva, credeti ca va mai rezista Adevarul Holding, in conditiile economice de azi?

Ion Cristoiu:

Cred ca e cineva de la Adevarul Holding. Nu stiu. Stiu ca au probleme, am si eu probleme cu ei, cu plata indemnizatiilor, a drepturilor de autor. Nu indraznesc o profetie, pentru ca ar insemna sa ma pronunt asupra unei afaceri cu care nu stiu ce se intampla.

Vezi interviul integral cu Ion CristoiuAICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petru Petru
    Am fost fan Badea a fost Ok, dar la un moment m-am saturat sa aud ce guvernare prosta avem ce dictator e Basescu, deja parea ca face o emisiune critica a guvernului si a lui Basescu. Banciu e mult mai haios face misto de toti mai ales de USL SI FELIX, si asa bine ma unge pe sulet de nu va vine sa credeti. Ce e rau la Banciu ca e un pic (mai mult pro PDL+Basescu), inca nu exista o emisiune interesanta unde moderatorul sa fie apolitic.
  • O.T. O.T.
    Are dicție?! Banciu are dicție?! Phahahahaha!!! Ce dracu` de dicție are capu` ăla de porc vietnamez?! Că intuiești cu o oră înainte ce are să spună pe gură. Doamne iarta-mă câți inepți cretinoizi!
  • O.T. O.T.
    D-aia a rămas Nasu` labeunu! de bun ce-a fost. :))
  • dan dan
    Salut,
    Emisiunea lui Mircea Badea este foarte comunista.El face ceea ce i se spune adica dupa cum ii dicteaza alti,dupa parerea mea un fraier pe langa Radu Banciu nu se compara are dictie stie sa faca panflet nota 10,dar asta e traim cum ne cata alti stiti voi la ce ma refer.
  • Verger Verger
    Draguto, audienta nu este neaparat directroportionala cu nivelul de calitate a emisiunii respective...ti-as putea da zeci de exemple in acest sens.Doar dobitocii ca tine si Badea se lauda cu asa zisul rating, produs pe spatele copiilor inepti.
  • Aleksandar Aleksandar
    ecesxiv de pierdut e o constructie gramaticala incorecta. Mai incearca. Daca vrei sa nu te complici spune simplu: Esti prost ca noaptea, nu mai vreau sa am de-a face cu tine .
  • Alf Alf
    Banciu are cultură generală, este poliglot, este inteligent şi are verb. Mircea Badea este un mascărici şi o marionetă a sistemului în care evoluează, o sculă. Atât.
  • Mishu Mishu
    Asa...ce ai uitat tu e sa precizezi de cand face si Banciu emisiunea. Ah si ai mai uitat sa precizezi ce audienta avea mircea badea la inceputul emisiunii. Sau comparam audientele unei emisiuni de 7 ani cu una de 1 an...si vrem sa fie egale? Daca diferenta de audienta e mai mica de 7 ori..inseamna ca badea ia bataie.
  • nic nic
    Dupa ce ti-ai dat seama? Injuraturile lui Banciu sunt mai destepte decat aluziile lui Badea?
  • tavi tavi
    Cum naiba poti face asemenea comparatii? Ma abtin sa-ti comentez asemenea aberatii, ca ar trebui sa spun lucruri tare urate despre ,,capacotatile'' tale intelectuale.
  • corn el corn el
    Banciu ar avea susces mai mare cu urmatoarea reteta: sa comenteze ceea ce spune Mircea Badea in emisiunea sa.

    Pur si simplu sa faca comentariu pe text, analiza

    de exemplu Mircea Badea spune in fiecare seara ca Basescu e dictator, Banciu ar putea sa ia aceasta afirmatie si s-o combata...Obama conduce guvernul si armata SUA, e "dictator" ?
  • Razvan Razvan
    Badea face audiente de 2-3 ori mai mari decat Banciu.Si el recunostea asta,am prins o emisiune de a lui(ma uit o data la 2-3 luni) cand spune ca"Antena 3 sa nu mai zica ca bate B1 ca atunci cand le-a plecat "smecherul" in vacanta(aka.Mircea Badea) el a fost primul. Badea e mult peste Banciu.Badea se leaga foarte rar de mondenitati si mai mult de politic,desi ar face mai multa audienta cu "Bianca lu' Bote si Sanzi". Deci comparatia din prisma audientelor nu se pot compara.Badea e spontan,Banciu citeste de pe foi.Banciu ramane un comentator (bun) de sport si cam atat.Hai,"succesuri"
  • Ziare offline Ziare offline
    Pentru cei care nu inteleg ironia fina e normal ca Banciu sa fie straniu, la fel ca si pentru cei care nu pricep ca in emisiunea asta totul e un pamflet, iar daca e nevoie, acesta poate rade chiar de propria persoana. Pentru noi restul care intelegem e mult mai amuzant...
  • ddd ddd
    Cred ca ar fi interesant de vazut din cand in cand audientele celor 2 emisiuni.
    Nici pe Mircea Badea nu-l stia nimeni in primii 2 ani de emisiune, dupa care a inceput sa se compare in audiente cu Nasul care era cea mai urmarita emisiune la vremea respectiva.
  • Sebi Raducu Sebi Raducu
    Antena 3 a apărut în iunie 2005, iar Băsescu a fost ales președinte în decembrie 2004. Mircea Badea a debutat la Antena 1 cu emisiunea În Gura Presei în septembrie 2004, când citea ziarul ca pe o maculatură obișnuită.

Trimite un comentariu

sus