Skip to main content

VIDEO. Ion Cristoiu despre Mircea Badea: „mai actor”. Despre Radu Banciu: „mai ardelean”

 

Mircea Badea este „mai actor”. Radu Banciu este „mai ardelean, foloseşte mai mult textul”, a spus Ion Cristoiu la PaginademediaTV despre cei doi realizatori TV de emisiuni-pamflet.

Publicitate

Cristoiu: „În aceste vremuri, Mircea Badea e bun că nu a venit încă USL-ul la putere. Când o sa vină USL-ul la putere, o să fie Radu Banciu pe primul loc”.

Ion Cristoiu, despre Mircea Badea şi Radu Banciu

Transcriere realizată de Mediafax Monitorizare.

Petrisor Obae: Ce parere aveti despre Radu Banciu si ce diferenta vedeti intre el si Mircea Badea? Acum ei doi isi disputa zona aceasta a pamfletului.

Ion Cristoiu:

E o deosebire fundamentala. Eu ma uit mereu la Radu Banciu, nu pentru ca e la B1, pentru ca Radu Banciu este ardelean ca stil. El e muscator, dar e dintr-o alta perspectiva decat Mircea Badea.

Radu Banciu foloseste mult mai mult textul, adica spus, spunerea, pe cand Mircea Badea este mai actor, din punctul acesta de vedere.

Sigur, deocamdata, in aceste vremuri, Mircea Badea e bun ca nu a venit inca USL-ul la putere. Cand o sa vina USL-ul la putere, o sa fie Radu Banciu pe primul lor. Nu prea cred eu ca cei de la Antena3 isi vor permite sa fie asa de radicali cu puterea care va veni.

Probleme cu banii la Adevărul Holding

O intrebare despre trustul la care dumneavoastra editati revista Historia. Cate luni, intreaba cineva, credeti ca va mai rezista Adevarul Holding, in conditiile economice de azi?

Ion Cristoiu:

Cred ca e cineva de la Adevarul Holding. Nu stiu. Stiu ca au probleme, am si eu probleme cu ei, cu plata indemnizatiilor, a drepturilor de autor. Nu indraznesc o profetie, pentru ca ar insemna sa ma pronunt asupra unei afaceri cu care nu stiu ce se intampla.

Vezi interviul integral cu Ion CristoiuAICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ziare Online Ziare Online
    Petrisor, mai bine te-ai ocupa si despre basismul duduii Andreea Esca.

    Uite o dedicatie pentru prompterista Pro TV-ista

    http://ziare-online.info/2012/02/08/andreea-esca-o-basista-mai-ceva-ca-andreea-pora/
  • mad79 mad79
    badea carisma?poate doar pentru manelisti si cele care fac 'autospotul',pe cebtura!
  • steven steven
    Mircea Badea=sluga
    Radu Banciu=pamfletar
  • dan dan
    Mircea Badea .. are carisma. Amaratul de Banciu "pe primul loc "?? doar intr-o alta viata !!
  • Horea Horea
    andreea si adi

    Una si aceeasi persoană.
    Au intrat antenistii pe forum la "dezăpezire".
    E ordin de ... sus! Apăraţi, cu orice preţ, şpagatul!
    Că de nu, "E f prost"!
  • adi adi
    Da sigur Banciu se bazeaza pe text.....pe care il are scris pe niste foi de pe care il citeste.E f prost
  • andreea andreea
    Badea face emisiune de 7 ani si audiente de 3-4 ori peste Banciu,ce sens are comparatia???
  • codrut codrut
    Banciu asta e un penibil ridicol. Vorbeste (abia vorbeste) zici ca astepti reluarea sa ii iasa cuvintele din gura. M-am uitat o singura data la emisiunea lui,vineri ca nu avea Mircea Badea emisiune si am zis sa vad emisiunea lui Banciu cum este. Avea un singur ziar tabloid, era de o plictiseala greu de suportat si inteles. Si la sfarsitul emisiunii nu inteleg faza cand genericul curge el aproape a iesit din studio, asa grabi e ca nu mai poate astepta cateva secunde? mai are sa ne spuna "bine. pa"
  • anca vasile anca vasile
    Cine e si Cristoiu asta sa isi dea cu parerea? Un inadaptat!
  • anca vasile anca vasile
    Cine mai este si Banciu asta?! Badea a facut rating extrem de mare si cand nu era Basescu la putere. Asa ca no comment.
  • nume nume
    si badea,dar in special banciu,confunda pamfletul cu insultele.ambii se prostitueaza pt bani.in tarile civilizate nu exista astfel de emisiuni underground,la posturi tv considerate serioase.
  • touretul touretul
    Radu Banciu emite niște opinii foarte stranii. Și nu mă refer doar la băsismul lui. Într-o seară l-am surprins cu un fel de idiosincrazie manifestata față de...da... viața sexuală a vedetelor masculine, nu mai știu dacă de cinema sau muzică sau scriitori, care, nu mai știu exact ce tâmpenii spunea, au copii cu nu știu câte femei ”în timp ce noi ceilalți”. A fost ceva atât de penibil încât e greu de exprimat. M-a făcut să mă gândesc la o replică de Stephen King: ”puță mică și afectată”.
    De asemenea, mă calcă pe nervi uneori caracterul său flegmatic. E aproape la fel de plin de grețuri matinale ca și turcitu. Încearcă să pară detașat de tot, neanimat de nicio pasiune. Zen precum o vacă hindusă. Vioi ca o moluscă.
  • che guevara che guevara
    badea un barbat copil ce nu s-a bucurat prea mult de jucarii in copilarie. atunci cind o sa plece base va fi dezorientat si va revenii la spagatul pe 2 scaune ce la consacrat.banciu e un tip ok poate uneori prea acid si misogin. dar mult peste mircica!
  • Horea Horea
    Mircea Badea?
    O urzică agitată din gradina lui ... Felix!
  • maicaprecista maicaprecista
    mircea badea va ceda nervos , dupa plecarea lui basescu
    doar, daca voiculescu ii da alta tinta

    doar asa scapa...

Trimite un comentariu

sus