Skip to main content

7 martie. Televiziunea lui Robert Redford, distribuită şi în România

 

Postul Sundance Channel, deţinut de AMC/ Sundance Channel Global, va fi lansat în România, unde va fi distribuit de UPC pe platforma DTH Focus Sat, scrie Adevărul.

Publicitate

Lansat de starul hollywoodian Robert Redford - fondatorul festivalului de film independent Sundance, care are loc anual în statul american Utah - Sundance Channel oferă o gamă largă de filme independente premiate, documentare şi programe originale.
Un nou post TV va aduce românilor, prin UPC, filme independente premiate

Actorul şi ziaristul Daniel Tomescu a decedat, anunţă Evenimentul zilei. Daniel a absolvit IATC-ul şi a jucat pe scena Teatrului de Comedie. În 1990, a publicat în revistele Zig-Zag şi Expres Magazin şi apoi, din 1992, la Evenimentul zilei, unde a lucrat de la numărul pilot. De-a lungul timpului a colaborat la numeroase alte ziare, reviste şi edituri. Înmormântarea va avea loc joi, la prânz, la Jilava.
A murit ziaristul Daniel Tomescu

eChiosc este prima aplicaţie de tip iOS (iPhone operating system) de producţie românească care permite răsfoirea revistelor autohtone direct pe tableta iPad, anunţă Capital.
Ideea a apărut în condiţiile în care consumatorul de presă se îndreaptă în ultimul timp către conţinutul digital, accesibil prin intermediul unor astfel de aplicaţii. Deocamdată, aplicaţia oferă acces la 25 de titluri de reviste în limba română, care opt fi răsfoite şi 3D.
"Ai acces offline la publicaţiile preferate, poţi arhiva toate ediţiile anterioare, dar, mai ales, ai toată informaţia compactată pe un spaţiu fizic mic", spune Maria Pamfil, Project Manager Ascend NetSolutions.
A apărut primul chioşc virtual de reviste româneşti

Antena 3 se numără printre finaliştii Premiilor PromaxBDA 2012, care recompensează marketingul reuşit în mass-media, datorită promo-ului emisiunii În premieră, difuzat în toamna anului trecut, scrie Adevărul.
Promo-ul general În premieră a fost nominalizat la categoriile „Best news or current affairs promotion or campaign“ (Cea mai bună promovare pentru un program de ştiri), „Best promo not using programme footage“ (Cel mai bun promo care nu foloseşte secvenţe) şi „Something for nothing“ – adică un spot eficient făcut cu resurse minime. Promoul a fost realizat de echipa În premieră.


VIDEO Antena 3 a primit trei nominalizări la PromaxBDA 2012 pentru promo-ul emisiunii „În premieră“

Taylor Sauer, o adolescentă de numai 18 ani, din SUA, a murit, în luna ianuarie, după ce a intrat cu maşina într-un tir. Cu numai câteva secunde înainte de accident, şoferiţa a scris pe Facebook şi a dat un sms. "Nu pot să discut despre asta acum. Să conduci şi să stai pe Facebook nu este sigur! Haha", a fost ultimul mesaj postat de Taylor Sauer.
Acum, părinţii adolescentei au demarat o campanie prin care să interzică folosirea telefonului la volan, în statul Idaho.
Facebook-ul te omoară.VEZI ce a scris o adolescentă, cu câteva secunde înainte de a muri | VIDEO

Un videoclip conceput pentru a promova Uniunea Europeană într-o lumină pozitivă, ca pe o forţă pentru pacea lumii, se confruntă cu acuzaţii de rasism, sexism şi imperialism. Clipul, lansat sub titlul "Growing Together" (Creştem împreună), este conceput pentru a încuraja noi ţări să adere la Uniunea Europeană, însă mesajul ar putea fi greşit înţeles, scrie Mediafax.

În videoclipul de două minute, care pare să fi fost inspirat din filmele cu arte marţiale şi jocurile video, o femeie europeană, albă, frumoasă, îmbrăcată într-un costum galben ce sugerează Uniunea Europeană reuşeşte să învingă în mod paşnic trei agresori ce reprezintă ţări non-europene.
Cei trei agresori reprezintă în mod evident alte rase. Unul este îmbrăcat în ţinuta unui sultan cu o sabie, altul, care execută mişcări specifice artelor marţiale, este asiatic, iar al treilea este african.
ACUZAŢII DE SEXISM ŞI RASISM într-un videoclip de promovare a extinderii UE: O femeie albă înfruntă un sultan, un asiatic şi un african – VIDEO

În jur de o sută de tineri care vor o carieră în televiziune au participat la deschiderea noii sesiuni de cursuri de la Intact Media Academy (IMA) şi au făcut cunoştinţă cu cei care le vor fi traineri pe parcursul următoarelor trei luni, scrie Jurnalul Naţional. Noul an aduce cu sine şi noi nume în panelul de traineri, printre care: Dani Oţil cu un curs inedit –”De ce pun ceasul să sune?”, Lavinia Tudoran – Redactare TV, Bogdan Albu – Teoria Montajului.
Un nou start la IMA

Cantăreaţa pop americană Lady Gaga a devenit la sfârşitul săptămânii trecute prima persoană din lume care are peste 20 de milioane de fani pe platforma de microblogging Twitter. "Monstruleţul" cu numarul 20.000.000, aşa cum artista le spune fanilor ei, s-a înscris la sfârşitul săptămânii trecute. Luni, cântăreaţa avea deja 20,12 milioane de "followers" pe contul ei de pe Twitter (@ladygaga), scrie DailyBusiness, care citează Mediafax.
Lady Gaga - prima persoana cu 20 milioane de fani pe Twitter

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    focus sat vreti sa ma invatati ungureste?
  • costin costin
    EXCROCII ASTIA DE LA FOCUS SAT SE CRED IN UNGARIA AICI MAI CEVA CA AIA DE LA DIGI CANALE DE FILME PUTINE SI NE TRADUSE EX FILMBOX ,SUNDANCE .ALTELE EXTREME SPORT ,DOQ .TCM DOAR NOAPTEA
  • mad79 mad79
    ce poy invata tinerii de la Dani Otil,cm sa zica femmeia mea,in fata camerei de filmat?
    cata naivitate,mai e si pe tineretul asta,avid sa lucreze in televiziune!!!Vrei scoala de jurnalism,mergi la BBC sau in Franta,nu la noi!!!!!
  • polat polat
    Inca un stift de canal !

Trimite un comentariu

sus