Skip to main content

Adelin Petrişor, la PaginademediaTV

 

Întors de câteva zile din Japonia, Adelin Petrişor vine, azi, 5 martie, la PaginademediaTV, emisiune transmisă, de la ora 16.00, din studioul LTV.

Publicitate

Jurnalistul a fost invitat în urmă cu două săptămâni dar, la acel moment, în care ninsorile afectaseră puternic România, a avut o zi întreagă de transmisii în direct.

Puteţi pune întrebări invitatului sub forma unui comentariu la acest articol.

Cariera lui Adelin Petrişor include posturi ca Antena 1, Realitatea TV şi TVR. A transmis din Irak, Afganistan, Liban, Israel şi Algeria, dar şi din alte zone de conflict. A fost singurul reporter din România când americanii au intrat în Irak, în 2003, într-un moment extrem de riscant pentru ziariştii care activau în Irakul lui Saddam.

Din emisiunile trecute:

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu şi Răzvan Mitroi (redactor-şef al noului post Digi 24).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    e 16.09 si nu a inceput inca transimisia. iar are probleme adelin?
  • Gogo MAn Gogo MAn
    1. Cum iti explici faptul ca la noi sunt ignorate stirile externe?
    2. Ti se pare prea multa politica la televiziunile de stiri?
    3. Care e viitorul stirilor de televiziune?
    4. Sunt prea multe tv de stiri?
  • Adi Adi
    Digi24 si-a anuntat intentia sa faca stiri, nu spectacol, iar in acest context sustine ca va pune accent SI pe stirile externe. Adelin, nu ai fost ofertat de cei de la RCS-RDS sa vii in echipa lor? Observ ca au adunat multi jurnalisti echilibrati.
  • Adi Adi
    Digi24 si-a anuntat intentia sa faca stiri, nu spectacol, iar in acest context sustine ca va pune accent SI pe stirile externe. Adelin, nu ai fost oferta de cei de la RCS-RDS sa vii in echipa lor? Observ ca au adunat multi jurnalisti echilibrati.
  • aidan aidan
    teodor, nu este tocmai o intrebare pt,dl.adelin petrisor pt simplul motiv ca el, la stirile de la tvr, este inconjurat masiv de cateva zeci,se spune sute, dar implica si tvr info, de pile portocalii angajate in ultimii doi ani de culcer,rodica culcer.tocmai colegii lui sunt aia care fac de handel televiziunea romana.dila, bucur, alina stancu tango nud,lupea,lazarescu,sefa lui,etc.si adelin a venit in acelasi timp cu astia pentru ca la realitatea ceruse 5000 euro pe luna si nu i-au dat.aici ia 3000 de euro.colegii lui capabili de la stiri tvr matura prin redactie ca pe sticla si in prim plan nu mai au voie.adelin are.
  • aidan aidan
    are legatura cu suma ceruta sa ramana si neobtinuta.ATAT!
  • SOV SOV
    care este ultimul proiect/reportaj special de care este mandru
    app Vîntu: Golănașule, mai fă și tu ceva special!
    http://www.adelin-petrisor.ro/?p=3062
  • Avocatul Poporului Avocatul Poporului
    Sa stii Carmen ca m-a intrigat si pe mine foarte tare subiectul si am urmarit cu atentie emisiunea in noua formula de saptamana trecuta. Doctorasul ala egocentrist a fost mai penibil decat orice prezentator de televiziune din piata asta. Am aflat apoi explicatia: doctorasul,("ca orice evreu") are actiuni la o clinica privata si a dat bani grei sa-si plateasca locul. Acum, nu stiu cine e mai de condamnat: doctorasul care se vrea si star sau atitudinea ordinara a conducerii. Sunt avocat. O sfatuiesc pe doamna Carla sa-i dea in judecata caci sigur castiga.
  • Horea Horea
    Sunt multe dar cea mai BUNA este Antena 3!
  • Horea Horea
    Nu-i adevarat Tataee!

    Daca as fi scris ceva favorabil (dar tot "prostie"!) sa fii vazut cate plusuri aveam.

    De fapt nu aceste doua semne matematice ma intereseaza in interventiile (prostiile) mele.

    Vreau sa afle si altii (ca si "dumneata" - ce politicos te-ai exprimat) unele fapte nedemne din vremurile in care (mai) traim.
  • ceapra ceapra
    Sunt prea multe televiziuni de stiri...
  • teodor teodor
    problema cea mare este ca in ultimii ani jurnalistii cu state vechi si care mai stiau meserie s-au retras din presa. cei care ies de pe bancile facultatilor de profil sunt in marea lor majoritate analfabeti si cu lacune uriase in cultura generala elementara. asa ca nu ne mai miram cand ii vedem "aruncati" in direct pe la televiziuni ca sunt pe nicaieri si spun gogomanii cu o nonsalanta uluitoare. culmea astia din prima linie sunt asa-zisele varfuri ale generatiei lor, dar nici nu prea mai au de la cine sa invete meserie. l-as pune pe adelin petrisor, cand va ajunge la interviul tau, obae, sa comenteze aceasta situatie: la inceputurile lui in presa cum erau selectati oamenii, cat de greu ajungea sa lucreze in domeniu, prin cate furci caudine trecea un material si mai ales cu cata rigoare se alegeau cei care aveau sa "iasa pe sticla", ce experienta trebuiau sa aiba ca sa faca un "live" si cum se intampla astazi.
  • Tataee Tataee
    sau poate ii supara prostiile debitate de dumneata.
  • geo geo
    cei de care vorbiti - eminentii - sunt toba de carte - a se citi cunostinte teoretice solide - insa au carente majore practice - ptr ca se considera cei mai tari, aspira la functii de redactori/editori in celebre trustri de presa, ca sa dea copy-paste dupa comunicatele de presa. in timpul facultatii nu s-au obosit sa mearga in practica la institutii mass-media sa ii bage cineva in seama iar acum reporteria li se pare o treaba degradanta si al naibii de grea...
  • Horea Horea
    Douasprezece voturi cu ... MINUS!
    Îi supară ADEVARUL pe securistii vechi si noi!

Trimite un comentariu

sus