Skip to main content

Amendarea Antenei 3, amânată din nou. Membrii CNA nu s-au înţeles la sancţiuni

 

După mai bine de trei ore de discuţii între membrii CNA şi avocaţii Antenei 3, Consiliul a decis să amâne pentru a treia oară decizia în cazul Antenei 3. Membrii CNA au propus mai multe variante de sancţiuni, însă nu a fost întrunit numărul de voturi (şase).

Publicitate

Narcisa Iorga şi Valentin Jucan au propus oprirea programului timp de 10 minute, însă această variantă a întrunit doar cinci voturi. Alte propuneri au mai fost amenda de 100.000 de lei, 130.000 de lei şi 200.000 de lei. Pentru că nu a fost întrunit numărul de voturi, decizia a fost amânată pentru o altă şedinţă.Reprezentantul Antenei 3 a adus în discuţia cu membrii CNA legislaţia CEDO. Ce spune avocatul referitor la apelativul idiot foloit într-o emisiune de Mihai Gâdea: "S-a folosit o exagerare a acelui înţeles pentru că era vorba despre o persoană publică. CEDO a considerat în mai multe speţe similare că nu au fost încălcări ale drepturilor omului".

Cristina Trepcea:

“Cred că avem suficiente argument să judecăm singuri. Domnul Gâdea a recunoscut că ceea ce a făcut nu este tocmai jurnalistic. Până una alta jurisprudenţa CEDO nu e de discutat”.

Narcisa Iorga:

“Trebuie să avem o regulă. În momentul când e o chestiune de conţinut nu putem să acceptăm doar prezenţa avocaţilor. În momentul când soliciţi o licenţa şi vii cu toată echipa editorială, după aceea ce facem, discutăm cu avocaţii jurisprudenţa CEDO. Dl Gâdea a fost invitat de mai multe ori la CNA pentru a discuta chestiuni de derapaj în anul 2008, dar a refuzat. Nu pot să înţeleg de ce din punct de vedere legal noi discutăm doar cu avocaţii”.

Dan Grigore

"Şedinţa de azi este antologică. Nişte adulţi discutând tehnic despre o speţă care nu e speţă, despre un apelativ care nu e apelativ."

"Mă atacă, ăsta nu e un post de televiziune, asta e un gunoi. Asta nu e atitudine de post de televiziune ci de ghenă."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tudor Chirila Tudor Chirila
    Membrii actuali ai CNA - cine i-a propus si cand:

    * Gelu Trandafir - Presedinte - decembrie 2006
    * Narcisa Iorga - Presedinte - octombrie 2008
    * Constantin Dutu - Camera Deputatilor (la propunerea PRM) - decembrie 2006
    * Ioan Onisei - Camera Deputatilor (la propunerea PDL) - decembrie 2006
    * Cristina Trepcea - Camera Deputatilor (la propunerea PSD) - octombrie 2008
    * Dan Grigore - Guvernul Tariceanu - decembrie 2006
    * Christian Mititelu - Guvernul Tariceanu - noiembrie 2008
    * Mihai Malaimare - Guvernul Tariceanu - noiembrie 2008
    * Rasvan Popescu - Senat (la propunerea PNL) - reales decembrie 2006.
    * Valentin Alexandru Jucan - Senat (la propunerea PDL) - martie 2012
    * Lorand Turos - Senat (la propunerea UDMR) - martie 2012 (nu si-a preluat inca atributiile)

    De slugile motanului nu spui nimica?

    Daca era dictatura latrina era inchisa de mult.
  • paul S paul S
    Nu tu faci asta, chiar acum?
    Lasa prezentul, gandeste-te cum te vei descurca la anul!
  • Dragos Dragos
    Daca promovezi un astfel de site, e clar ca mintea ta e undeva in acele gaurici, deci nu ma mira atitudinea ta de om cu creierul spalat.
  • Alex.D Alex.D
    @ Narcisa salbatica...eu zic sa mai luati neshte xanax,cica ajuta.
  • Alex.D Alex.D
    Vai de capul tau....daca nu esti platit,mi-e mila.
  • Alex.D Alex.D
    Bah infectie...cu ce au mintit puroiule despre stapanii tai,sluga jegoasa???
  • Alex.D Alex.D
    CAT DE PROST POTI SA FI??????????
    Uite atat de prost.:))))))))=))))))))
  • Narcisa Iorga Narcisa Iorga
    Pentru C: Multumesc!
  • Moartea caprioarei Moartea caprioarei
    1. "Cei din CNA sunt terorizati de badea ciutacii antenisti. " ?
    2."Unii membri CNA sunt pur si simplu timorati de Mircea Badea si ceilalti Ciutaci, de tot tam tam-ul pe care-l face Gadea pe post."?
    3."Mă atacă, ăsta nu e un post de televiziune, asta e un gunoi. Asta nu e atitudine de post de televiziune ci de ghenă."
    Il vedeti pe proBasescu timorati de Antene, poate ca se gandesc ca i toamna trebuie sa isi ia adio de la locurile calutze si de la privilegiile functiei publice... lacrimez deja.
  • DD DD
    Straduinta de mobilizare a maselor intru apararea postului A3 imi aminteste de un demers similar al lui Dan Diaconescu (OTV)!
  • R R
    Mie nu mi se par deloc subtile si nici macar discrete amenintarile Antenei 3. ... Din fericire, publicul nu reactioneaza asa cum si-ar dori trustul. Nici macar doamna invatatoare Cristina Anghel nu a raspuns "corespunzator" invitatiei la protest adresate insistent si repetat telespectatorilor de Gadea et comp. Doamna a anuntat ca va intra in greva foamei daca... este oprita emisia. (Pentru o intrerupere de 10 minute, greva foamei nu prea are sens, nu-i asa? :-)))) ) P. S. Gadea a recunoscut singur la un moment dat ca a gresit. Toata zbaterea de acum pentru a nega evidenta o gasesc de-a dreptul jenanta.
  • cristian cristian
    Cetatene C ma amuzi! Tanti Narcisa a primit raspunsul pe care il merita .
  • C C
    Cei din CNA sunt terorizati de badea ciutacii antenisti. Dar numai cine ii cunoaste personal pe membrii amenintati subtil ar putea intelege asa ceva.
    Va dati seama ca nu te poti apara de gorilele digitale ale lui Felix, insa autoritatile din Romania sunt prea incompetente si nu pot sa inteleaga exact in ce mod pot fi intimidati zilnic cei care le supara.
    Si asa a primit N. Iorga un raspuns de toata jena, cand a facut o reclamatie in acest sens.
  • R R
    Unii membri CNA sunt pur si simplu timorati de Mircea Badea si ceilalti Ciutaci, de tot tam tam-ul pe care-l face Gadea pe post. Jenant!
  • R R
    Nu e asa de naspa sa suspenzi A3. De 2 saptamani, dl Gadea (si colegii lui) isi tot mobilizeaza zadarnic telespectatorii sa iasa in strada. ... Astazi, Alina Petrescu le-a adresat o intrebare provocatoare (la propriu): Ce veti face daca se va intrerupe timp de 10 min emisia A3? Cel mai revolutionar raspuns, citat de A. Petrescu, a fost: Vom astepta 10 minute fara sa schimbam canalul! ... Deceptie mare in A3, deoarece Gadea isi imagina ca va fi al doilea caz Raed Arafat al Romaniei!

Trimite un comentariu

sus