Skip to main content

Amendarea Antenei 3, amânată din nou. Membrii CNA nu s-au înţeles la sancţiuni

 

După mai bine de trei ore de discuţii între membrii CNA şi avocaţii Antenei 3, Consiliul a decis să amâne pentru a treia oară decizia în cazul Antenei 3. Membrii CNA au propus mai multe variante de sancţiuni, însă nu a fost întrunit numărul de voturi (şase).

Publicitate

Narcisa Iorga şi Valentin Jucan au propus oprirea programului timp de 10 minute, însă această variantă a întrunit doar cinci voturi. Alte propuneri au mai fost amenda de 100.000 de lei, 130.000 de lei şi 200.000 de lei. Pentru că nu a fost întrunit numărul de voturi, decizia a fost amânată pentru o altă şedinţă.Reprezentantul Antenei 3 a adus în discuţia cu membrii CNA legislaţia CEDO. Ce spune avocatul referitor la apelativul idiot foloit într-o emisiune de Mihai Gâdea: "S-a folosit o exagerare a acelui înţeles pentru că era vorba despre o persoană publică. CEDO a considerat în mai multe speţe similare că nu au fost încălcări ale drepturilor omului".

Cristina Trepcea:

“Cred că avem suficiente argument să judecăm singuri. Domnul Gâdea a recunoscut că ceea ce a făcut nu este tocmai jurnalistic. Până una alta jurisprudenţa CEDO nu e de discutat”.

Narcisa Iorga:

“Trebuie să avem o regulă. În momentul când e o chestiune de conţinut nu putem să acceptăm doar prezenţa avocaţilor. În momentul când soliciţi o licenţa şi vii cu toată echipa editorială, după aceea ce facem, discutăm cu avocaţii jurisprudenţa CEDO. Dl Gâdea a fost invitat de mai multe ori la CNA pentru a discuta chestiuni de derapaj în anul 2008, dar a refuzat. Nu pot să înţeleg de ce din punct de vedere legal noi discutăm doar cu avocaţii”.

Dan Grigore

"Şedinţa de azi este antologică. Nişte adulţi discutând tehnic despre o speţă care nu e speţă, despre un apelativ care nu e apelativ."

"Mă atacă, ăsta nu e un post de televiziune, asta e un gunoi. Asta nu e atitudine de post de televiziune ci de ghenă."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    De ma injuri in articolele mai vechi? Ma lovesti pe la spate, crezi ca nu le citesc?
  • Horea Horea
    Nu, nici gand. PDL-ul e pe felie. Bai seba, nu mai vb prostii.
  • valentino valentino
    Membrii PDL-ului din CNA sint niste dobitoci. Si-au adus intariri, pe Jucan, parasutat in CNA impotriva algoritmului. Unde este echilibrul? Mizerie portocalie! Nu mai scapam odata de ea!
  • Eugen Eugen
    Dar ce e Antena 3? Ai mai vazut in lumea asta o televiziune care sa minta 24 din 24?
    Pe undeva, ai dreptate, Antena 3 nu este nici ghena, nici gunoi. E prea frumos. E o latrina sau mai bine zis o vidanja...
  • Dragos Dragos
    Pana una alta B1 a fost amendat azi, pe cand Antena 3 inca nu si-a luat nicio amenda, deci care e structura politica a CNA? Eu imi doresc un CNA format din oameni ai Societatii Civile.
  • coaca coaca
    Sa-i spui gunoi, ghena la A3 ii faci un compliment.Cam asta e diferenta .
  • aidan aidan
    a zis dan grigore despre antena3 ca-i "un gunoi"?un mebru al cna face in mod public un post tv "gunoi"? si "ghena"? prin ce se mai deosebeste de gadea cu "dobitoc" si "nesimtit"?
  • Eugen Eugen
    Ne place sau nu ne place, trebuie sa spunem adevarul. Ca si patronul ei, Antena 3 este o mare mizerie.
  • didi didi
    Dati-le fratilor 1 milion de euro amenda si lasati-i sa injure in continuare, dupa care la urmatoarea injuratura, pac, inca un milion amenda si in 2 saptamani se inchid singuri
  • bipbip bipbip
    @Valentin, yeah, right, ca nu sunt reprezentanti ai celorlalte partide in consiliu. Iar Antena3 ii face cel mai mare serviciu lui Base, victimizandu-l si fiind atat de contra la absolut orice vine dinspre Cotroceni. Nu tin cu Base, si imi doresc din toata inima sa vina niste oameni integri la putere, dar tare ma tem ca strategia propusa de USL (care e practic inexistenta), chiulul mascat in greva si alianta intre PNL si PSD in sine vor ajuta de fapt PDL-ul.
  • Valentin Valentin
    Valentin Jucan, cel care a propus întreruprea programului pentru 10 minute, a devenit mebru CNA acum 4 zile la propunerea PDL fiind membru al organizaţiei Alba.
    În traducere liberă pentru dobitoci: o slugă băsistă a ajuns să judece Antena 3. Şi cică nu ne îndreptăm spre dictatură.
  • Rusnack Rusnack
    Astia de la SRI l-au informat pe Basescu ca-i naspa sa suspenzi emisia Antenei 3 ptr ca s-ar putea sa iasa rau. Nu se va suspenda emisia Antenei 3, astia de la CNA sunt constienti ca daca vor face asta va fi vai de capul lor. Narcisa Iorga inca nu s-a pronuntat in legatura cu "cariciul" de pe B 1 TV sau se face ca nu vede pentru ca respectivul post TV este pro Basescu?
  • seba seba
    Daca Dan Grigore pleaca, cine vine in locul lui, tot un om propus de PNL?
  • Felix improasca cu RAHAT Felix improasca cu RAHAT
    Antenele lu' securistu nu fac nimic altceva decat sa produca
    multa , dar multa scarba .Oameni candava decenti , au ajuns sa "puta" ingrozitor .Clar trebuie sa fi dus cu capul sa-i poti urmari.
  • Dany Dany
    cat timp CNA va fi condus de PSD, PNL, PSD'; va fi putearea partidilor.

Trimite un comentariu

sus