Skip to main content

AUDIENŢE. Cât a făcut MRU la Sinteza lui Mihai Gâdea? Antena 3 cu premierul, pe primul loc

 

Sinteza zilei, cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu invitat în studio, a adus pentru Antena 3 audienţe cu mult peste media obişnuită a postului.

Publicitate

Emisiunea lui Mihai Gâdea a pus Antena 3 aseară (marţi, 13 martie) pe prima poziţie în topul televiziunilor, după audienţa medie pe minut în mediul urban.

Cifrele, în continuare:

  • Cu premierul în studio, Antena 3 a avut o medie de 726.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban (6,9 rating). Ca o comparaţie, media emisiunii Sinteza zilei pe luna februarie a fost de 430.000 de telespectatori.
  • Vârful de audienţă, cu MRU invitat: 960.000 de telespectatori (9,1 rating), la 22.39.

Audienţa posturilor TV, marţi, 13 martie, pe intervalul emisiunii Sinteza zilei (21.32-23.41), în mediul urban:

1. Antena 3: 726.000 de telespectatori (6,9 rating)
2. Pro TV: 608.000 (5,8)
3. Kanal D: 401.000 (3,8)
4. Antena 1: 362.000 (3,4)
5. TVR 1: 249.000 (2,4)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    Si voi repede ca idiotii veniti sa postati inainte sa consultati un DEX .

    Vai de moaca voastra.
  • Boghish Boghish
    da, da am vazut intrebari de cancan despre Udrea
  • Danny Danny
    Gidea a pus intrebari de bun simt la care mru a raspuns ca un surd si orb la realitate.Intrebarea ramine :il da sau nu afara pe Dita.Sta prost cu logica prenierul lu' Base.Sau poate nu pricepe.
  • poll poll
    Prestatia domnului Ungureanu a fost in multe randuri smechereasca, si-a pregatit foarte bine rolul. Ironii, cuvinte multe... multe, fara sa raspunda clar. Se invartea in jurul "cozii", complex de superioritate, incercand sa-si dea importanta, ca el este intelectual, cu toate ca a facut cateva greseli gramaticale...! Nu a raspuns direct la intrebarile moderatorului. Il felicit pe Mihai pentru modul cum l-a abordat, nu era cazul sa intre " cu cizma" in invitat si sa-l trateze ca pe Duta. Era prima ocazie a venirii primului ministru la Antene. Cred ca modul in care a fost tratat MRU arata profesionalismul si caracterul lui Gadea.
  • Mishu Mishu
    Razvane...Antena 3 nu mai e demult o televiziune de stiri. E o cocina in care niste latrai arunca cu mizerii non stop in disperare.
    MRU a mers la gadea mai mult sa il umileasca...sa ii arate ca fara haita de prosti cu care e obisnuit sa isi umple studioul (ciutacu, badea, ciuvica, etc) e pe nicaieri.
    Toti prostalaii astia de la antena 3 sunt mari smardoi doar in gasca...atunci prind toti glas si sunt razboinicii de carton. Parca il si aud pe badea ce voce subtire avea cand a intrat in direct cu MRU...saracu mi-l imaginam la scoala in clasa a 7-a incercand sa iasa si el in evidenta cu ceva dar sfarsind prin a fi doar penibil.
  • Victor Victor
    Poate ca e mult spus "Umilinta lui Gadea", dar moderatorul emisiunii a fost mai degraba Ungureanu. Nah, cand vorbesti (mai mult sau mai putin civilizat) despre cineva care nu e in fata ta, e mai usor. A avut sange in el Ungureanu sa mearga la Antena 3, in loc de B1, TVR, etc.
  • alex alex
    Sa se uite un milion de oameni la un talk show ?
    Ce "pasiuni" tv mai are romanul..De ce sa mai investesti in programe premium scumpe..cand ii pui pe doi adormiti sa vorbeasca intre ei
  • ion ion
    sa faca audientele pro-ului?
  • mad79 mad79
    hai ca 'si-a luat-o Gadea'!El care era atot stiutorul,aseara a fosrt mic mic mic,asa de mic incat Voiculescu degeaba ii soptea in casca,ca el nu mai auzea!!!!!
  • Razvan Razvan
    Umilinta lui Gandea? Esti cam prost. Au fost puse niste intrebari care trebuiau puse si atat. De unde umilinta?Deocamdata MRU merita respect,pentru ca e singurul care a avut tupeul sa vine la cea mai urmarita televiziune de stiri!
  • c.carnat c.carnat
    TVR trebuia sa aleaga celalalt meci al zilei, mult mai interesant, intre doua foste castigatoare ale competitiei. Dar a preferat sa-l lase la Dolce (prietenii stiu de ce...)
  • vlad vlad
    Iar tu daca ai fi urmarit emisiuea ai fi vazut ca gadele a explicat sensul in care a folosit cuvantul. El a spus ca a dorit "sa salute gestul" ... Mai rasfirati baieti :)
  • sandu sandu
    :))) doar atati au fost martori la umilinta lui Gadea?
  • temugin temugin
    Daca ai fi "urmatir" emisiunea pana la capat ai fi vazut ca "salutar" are si un al doilea sens.
  • alin alin
    ..care audienta..??..

Trimite un comentariu

sus