Skip to main content

Campanie Discovery la 15 ani în România

 

Postul Discovery lansează pe 12 martie o campanie de marketing intitulată Efectul Discovery, care va releva felul în care au fost influenţaţi oamenii de postul de televiziune.

Publicitate

Campania a fost lansată cu ocazia împlinirii a 15 ani de când televiziunea a apărut în România. "Campania vorbeşte despre telespectatorii noştri, nu despre programe", a declarat Ada Roseti într-o conferinţă susţinută astăzi la Londra, la care este prezent şi reporterul paginademedia.ro, Carmen Andronache.

Campania va fi desfăşurată până la 15 aprilie, va ajunge în 12 oraşe din România şi va rula pe outdoor, print, online, radio, Facebook engagement şi promovare on-air.

La conferinţă a mai fost prezent şi Paul Welling, senior vice president, head of channel pentru Discovery Networks în Europa Centrala şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

În cadrul evenimentului a fost anunţat şi producţia Ultimate Cops, şase episoade cu poveştile echipelor speciale de poliţie din Moscova, Varşovia şi Bucureşti. Show-ul a fost produs de o echipă americană.

"Cred că este un lucru minunat fiind capabili să exportăm acest show incredibil", a declarat Paul Welling.

Campania este realizata cu ajutorul Headvertising (creaţie) si Zenith Media si HMedia (strategia de media) si Grayling - activităţi de PR.

Ideea campaniei: Relatarea poveştilor românilor a căror viaţă a fost influenţată de către Discovery. 

Cum i-a influenţat Discovery pe români:

  • Alexandru Jderu, 23 de ani, student: Alex e pasionat de roboţi, iar sursa lui de inspiraţie a fost Discovery Channel. După ce a urmărit programul Vânătorii de mituri, s-a convins că merită să îşi ducă pasiunea mai departe. Acum construieşte un robot luptător de sumo, pentru a participa la o competiţie internaţională.
  • Dragoş Brasov, 44 de ani, astronom-amator: Dragoş considera că pasiunea lui pentru astronomie nu era un lucru despre care să poată discuta cu oricine, însă Discovery i-a arătat că nu este singurul din Univers care e pasionat de stele. Acum, Dragos este preşedintele Asociaţiei Astronomice URANIA, ţine cursuri de astronomie pentru pasionati şi îi învaţă pe copii despre telescoape, stele si galaxii. De fiecare dată când i-a fost greu sa-si urmeze pasiunea, Discovery l-a inspirat să meargă mai departe.
  • Alexandru Paunică, 27 de ani, şofer de taxi: Într-o noapte, Alex a avut un accident şi a căzut cu taxiul în râul Dâmboviţa. Din fericire, şi-a amintit ce a făcut Bear Grylls când a rămas blocat într-o maşină sub apă, în emisiunea Tehnici de Supravieţuire Urbanǎ, i-a urmat sfaturile întocmai şi şi-a salvat viaţa.
  • Bogdan Gudin, 34 de ani, om de afaceri: Bogdan era pasionat de gadget-uri, dar uitându-se tot timpul la programul Gadget Show, a realizat că pasiunea lui se poate transforma într-o afacere. Fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a deschis propriul magazin de gadget-uri din care face bani jucându-se în fiecare zi.
  • Adrian Vicol, 26 de ani, economist (foto): Inspirat de programul Maşini pe alese, Adrian şi-a descoperit pasiunea de a recondiţiona maşini retro americane. În scurt timp, a apărut şi primul său proiect – un Corvette din 89. Chiar dacă la început nu era foarte încrezător că ar fi capabil să repare singur o maşină, Discovery l-a încurajat să-şi ducă visul mai departe.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    amice, audienta Discovery nu este 0.02 ci este aproximativ 0.30
    Probabil ca asa ai vrut sa scrii si tu, dar te-ai incurcat in zerouri. cat despre dublare... loveste-te odata tare cu capul de un perete si vezi ce se-ntampla.
  • vetanase vetanase
    Edy, vorbim de Discovry nu de Duna TV !
  • Edy Edy
    ai dreptate de ce sa evoluam si noi ca toti europeni, care au dublare.
    foarte bine va fac olandezi ca nu va primesc in schengen eu de bine de rau am si cetatenie de maghiar
  • luhyj luhyj
    nu stiu care e treaba cu ratingul si cum se calculeaza, dar eu as prefera sa se uite la programele discovery 100 de oameni cu scaun la cap decit 50000 de manelisti care beau bere si sparg seminte.
  • mad79 mad79
    nu orice gibon cu peoplemetru,se uita la Discovery si de aici audienta de 0.02!Pun pariu ca e mult mai mare insa!
  • mad79 mad79
    esti analfabet Edy,de nu stii sa citesti?Doar asa se explica tampenia pe care ai scris-o mai sus!!!
  • Edy Edy
    cu o audienta de 00.02 rating se cred una dintre cele mai importante televiziuni in Romania.
    vor avea audienta peste 00,02 cand vor trece la dublare in defavoarea celor care cred ca prin subtitrare romani invata engleza si sa citeasca.
  • ionel ionel
    Excelente programe bravo celor care le produc
  • mad79 mad79
    cel mai buna retea de canale tv Discovery si Nat Geogrphic!
  • C C
    As fi putut fi pe lista cu romani influentati de Discovery, dar am tinut cont de sfaturile de a nu face acasa ce vad la ei :)
    Inca sunt fan MythBusters.

Trimite un comentariu

sus