Skip to main content

Concedieri a la Giga TV: coafată, machiată şi concediată fără nicio explicaţie

 

Octavia Negre, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri al Giga TV alături de Dan Boanţă, a fost chemată marţi seară la resurse umane, cu puţin timp înainte de a intra în direct şi a fost informată de "încheierea oricărui raport" dintre ea şi instituţie fără a i se da nicio explicaţie.

Publicitate

"Eram pregătită să intru în jurnal şi am fost chemată la resurse umane să iau notă de încheierea oricărui raport dintre mine şi instituţia respectivă începând de astăzi", a declarat Octavia Negre într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro.

Declaraţiile integrale, în continuare:

Iulia Bunea: Ce s-a întâmplat ieri. Cum ai fost anunţată că nu mai lucrezi la Giga TV?

Octavia Negre: Eram pregătită să intru în jurnal şi am fost chemată la resurse umane să iau notă de încheierea oricărui raport dintre mine şi instituţia respectivă începând de astăzi. Evident ieri am refuzat să mai prezint jurnalul.

Ce motivaţie au avut?

Nu au avut nicio argumentaţie de ordin profesionale.

Ai idee de ce s-ar fi putut întâmpla lucrul acesta?

Am idee, dar nu ştiu dacă este cazul să vorbesc despre asta. Lucrurile stau aşa cum stau şi cred că oricine poate să înţeleagă nişte mesaje subliminale. Dar să-mi revin şi o să răspund la întrebări. Serios, cred că într-un fel mă aşteptam să urmeze asta. Au fost nişte acuze la adresa mea, pe care le-am dărâmat destul de uşor şi mă aşteptam să se întâmple ceva.

Ce faci acum?

Acum îmi caut de lucru cât mai repede posibil. Dar sunt încă bulversată. E ciudat să ştii că ai un loc de muncă, că nu ai greşit cu nimic, să ştii că ţi-ai făcut datoria aşa cum ai ştiut mai bine şi ţi se spune brusc "ne pare rău, de mâine la revede". Mi s-a transmis că dacă am vreo întrebare sau vreo problemă să discut cu juristul.

Regreţi că ai plecat de la Realitatea?

Am plecat de acolo după şase ani pentru că am vrut eu să o iau de la capăt într-un proiect. Dar a fost doar un vis pentru că proiectul acela nu a mai fost dus la capăt. Plecarea de la Realitatea a fost decizia mea şi mi-o asum.

Decizia de a o concedia pe Octavia Negre vine după ce, în urmă cu aproape o lună Alex Căruceriu, producătorul general al postului şi soţul Octaviei Negre, a demisionat de la Giga TV.

Din informaţiile paginademedia.ro au existat discuţii aprinse între Octavia Negre şi colegul ei de platou, Dan Boanţă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Modificat. Multumesc pentru observatie.
  • doru doru
    Da si tu un search pe goagal, ca sa vezi ce inseamna mesaj subliminal, mama noastra de bagatori in seama.
  • BogDan BogDan
    Bun jurnalist.
    Mesaje SUBLIME în loc de, sunt aproape sigur, mesaje SUBLIMINALE. Încetarea raporturilor respective mi se pare justă, hai să mai fim şi profesionişti şi, mai ales, să cunoaştem limba română, mama noastră de jurnalişti :)

Trimite un comentariu

sus