Skip to main content

Dan Grigore: Dacă Crin Antonescu nu-şi prezintă scuze, îmi dau demisia din CNA

 

"Dacă până la şedinţa următoare nu proliferează scuzele de rigoare sau ceva echivalent, eu joi, la şedinţa următoare, îmi voi da demisia din CNA", a spus Dan Grigore, membru CNA, înainte de şedinţa de astăzi.

Publicitate

Despre cine şi despre ce este vorba? Într-o emisiune, la o întrebare a lui Mihai Gâdea, Crin Antonescu a spus despre Dan Grigore că nu are onoare.

Dan Grigore:

"În Ziua de 1 martie, prin intermediul emisiunii Sinteza Zilei a domnului Mihai Gâdea, am primit nişte secreţii encomiastice. Adică nişte laude la adresa artei mele muzicale, proliferate de domnul director însuşi ceea ce mi-a produs o oarecare plăcere. Alături de aceste laude, domnia sa şi-a exprimat stupefacţia că eu, un monarhist, nu răspund comandamentelor acelei instituţii şi că ţin cu Băsescu. L-a întrebat pe Crin Antonescu ce părere are despre acest lucru. Şi a răspuns că nu am onoare.

Domnul Crin Antonescu nu e un simplu politician ci este preşedintele unui mare partid din opoziţie şi copreşedinte al coaliţiei. Dacă întreg aliotmanul opoziţiei se împiedică de Dan Grigore, îi propun un târg avantajos. Dacă până la şedinţa următoare nu "proliferează" scuzele de rigoare sau ceva echivalent, eu joi, la şedinţa următoare, îmi voi da demisia din CNA."

Foto: Răzvan Chiriţă, Mediafax Foto

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Barbu Barbu
    Nu cred ca un intelectual de talia dlui Dan Grigore a folosit sintagma "a prolifera scuze". Este o greseala frecventa in mass media si o semnalez aici, pe o pagina dedicata jurnalistilor, cu speranta ca va fi insusita de cat mai multi.
    PROLIFERA, pers. 3 prolifereaza, vb. I. Intranz. 1. (Biol.; despre celule sau, p. ext., despre tesuturi celulare) A se înmulti (în mod anormal) prin diviziune. 2. (Despre organisme) A se reproduce, a procrea. - Din fr. proliférer.
    PROFERA, proferez, vb. I. Tranz. (Livr.) A rosti, a pronunta (cu voce ridicata) blesteme, amenintari etc. [Prez. ind. si: profér] - Din fr. proférer.
  • C C
    Asta cu ”secretiile encomiastice” - care i-au produs oarecare placere - sigur e cea mai gretoasa mostra de discurs public duplicitar, arogant si slugarnic in acelasi timp(p u p i n c u r i s m i c) pe care l-am auzit in ultimii 7 ani! Si ma uit des la Antena 3, nu pot spune ca duceam lipsa de asa ceva :lol:
  • pontanescu pontanescu
    Il doare'n pix pe Antonescu de demisia lui Dan Grigore. Greseala este a lui DG, care s-a coborat la nivelul lui Antonescu.
    Cand un om de teapa lui Antonescu te acuza pe ca nu ai onoare, cel mai bine este sa-l ignori. Adica asa cum a facut Regele Mihai cu Basescu. Dandu-i replica, ii legitimezi mitocania.
    Din pacate pentru Romania, singura diferenta dintre Basescu si Antonescu este ca acesta din urma este mult mai stupid si inabil politic.In rest, la fel de neciopliti si mitocani. Niste manelisti ai politicii romanesti.
  • mitzi mitzi
    sunt de acord cu dl antonescu.Din pacate ptr tara noastra dan grigore nu este un caz singular, adica un valoros om de cultura si in acelasi tip un caracter mizerabil si ipocrit.Se pot adauga plesu,liiceanu,patapievici,traian ungureanu, toate slugile portocalii.ceea ce nu inteleg ei este ca tara asta va supravietui perioadei basecu boc, dar ei nu d.p.d.v. al recunoasterii societatii sunt zero, si erita sa fie tratati asa ptr ca e o vorba romaneasca,,culegi ce ai semanat''.
  • Hari Hari
    Din relatarea știrii nu rezultă deloc dacă domnul Dan Grigore consideră că are sau nu onoare. Înțelegem că dacă ar fi să își dea demisia, ar face-o în folosul partidului, ca să nu se mai împiedice de el și nu ca un indiciu dacă domnia sa are sau nu onoare. Deci, tot cu partidul în minte... Numai că este de fiecare dată alt partid. Păcat.
  • poll poll
    Ar un gest, cu adevarat, de onoare!
    Asteptam joi sa se intample aceasta minune.
    Nu era locul maestrului Dan Grigore in politica CNA.
    Maestrul inca are o cariera muzicala de succes, pacat ca si-a patat-o acceptand acest post care l-a tras in jos si l-a descalificat. Va trebui sa ytreaca o perioada pana sa se reabiliteze complet. Maestre, grabeste-te, iti asteptam demisia!!!
  • ADEL ADEL
    Nu ti-o vei da ptr. ca nu ai onoare. Te-ai transformat dintr-un mare pianist intr-un umil politruc portocaliu.
  • dodonel dodonel
    sper sa ai onoare si sa te tii de cuvant. niciodata n-am inteles ce cauta un pianist la cna.

Trimite un comentariu

sus