Skip to main content

Dansez pentru tine ia o pauză în această primăvară

 

Emisiunea Dansez pentru tine, produsă de Pro TV, va lua o pauză în această primăvară, potrivit TVmania. Soarta producţiei nu a fost încă decisă, dar sursele TV Mania vorbesc despre un nou sezon programat la toamnă.

Publicitate

Zvonurile despre un posibil sfârşit au început să circule încă din toamna trecută, când s-a desfăşurat ediţia cu numărul 12 a show-ului, dar totul a rămas la nivelul de zvon.

În noiembrie 2011, aproape de finala sezonului 12, Iulia Vîntur şi Ştefan Bănică Jr. declarau pentru TVSatelit, publicaţia-soră a TVmaniei, că sunt siguri că show-ul are suficiente resurse să se reinventeze pe mai departe, pentru că „are destulă pasiune şi creativitate”.

"Dansez pentru tine nu se regăseşte în grila de primăvară deoarece avem foarte mult producţii fiction şi non-fiction în acest sezon şi am preferat să creăm o grilă în care toate programele premium să aibă suficient spaţiu - mă refer aici mai ales la spaţiul destinat comunicării valorilor lor, care riscă să se canibalizeze într-un peisaj mult prea aglomerat", a declarat Maria Apostol, PR and Corporate Affairs, pentru TVmania.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    aveti nevoie in grila sa faceti loc la kitchuri gen La fierbinti, ma lasati cu explicatiile de doi bani de genul "avem foarte mult producții fiction și non-fiction în acest sezon", va rog mult...
  • florin florin
    petrisor ai idee ce format de emisiune a achizitionat antena1? au inceput promovarea dar nu pot sa-mi dau seama despre ce e vorba.

Trimite un comentariu

sus