Skip to main content

DERAPAJ. OTV, imagini paparazzi cu preşedintele CNA la cumpărături

 

Dan Diaconescu loveşte sub centură în lupta cu CNA, instituţia care a amendat de nenumărate ori postul TV, pentru abaterile de la Legea Audiovizualului.

Publicitate

Televiziunea lui Dan Diaconescu a difuzat marţi seara imagini de paparazzi în care Răsvan Popescu, preşedintele CNA, ieşise la cumpărături.

În timp ce imaginile se derualu, pe fundal Dan Diaconescu şi invitaţii săi făceau tot felul de comentarii la adresa preşedintelui CNA.

"Haideţi să vedeţi nişte poze cu preşedintele CNA în funcţie, domnul Răsvan Popescu (...) şi se duce şi el să-şi ia o damigeană cu vin de la o cramă. Domnul Popescu nu se dezminte. Ţara arde şi domul Răsvan Popescu bea", comentează Dan Diaconescu în timp ce imaginile cu preşedintele CNA rulează, în buclă, pe ecran.

Comentariile şi supoziţiile lui Dan Diaconescu:

  • "Interesant este că foloseşte maşina poporului român, este maşina de serviciu, pe care noi o plătim din greu, şi benzină şi întreţinere".
  • "Cară omul canistra cu maşina statului, cu maşina poporului plătită din greu".
  • "Ăsta ne amendează pe noi cu 50.000 de euro ca să se ducă să-şi ia vin a doua zi. Păi vi se pare normal?"

Sursa Foto: Evz.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Triplu D (nu mai ştiu exact de la ce vine; opţiunea mea este "Demenţi, Dobitoci sau Decerebraţi") oferă cel mai bun argument celor care visează la o lege-botniţă a presei şi la o presă ca-n vremea lui Roller. Culmea e că nici DDD nu-şi dă seama cui serveşte jocul lui; el pur şi simplu îşi închipuie că nimic nu-l poate atinge, mai ales că a făcut şi niţel bulău iar asta contează ca experienţă de viaţă. Pentru CNA: dacă nu închide lazaretul ăsta cu dilimandroşi, înseamnă că merită un premiu constând într-o şedinţă la coafor, luni după-amiază.
  • Minortaur Minortaur
    Nu e gibon, e centaur.
  • Cornel Cornel
    Gibonul C are ciuda pe " gorila aia manipulatoare de Badea".
  • mircea mircea
    Te-am inteles, cu totii, de prima data. Nu trebuie sa postezi de mai multe ori acelasi lucru.
    Sau esti platit la numarul de posturi ?
  • C C
    ”Carici Pogonici” era o poanta din Academia Catavencu, dar cei care se informeaza doar din A3 (vorba lui CTP), au luat de buna reclamatia-live facuta de Badea!...si chiar cei de la CNA au ”executat ordinul” si au dat o amenda fara sa verifice informatia pana la capat. Rusine.
  • C C
    Bine ca radea macar CTP de cei care repeta ca papagalii ce le zice Badea si cum nu sunt unii in stare sa inteleaga minciunile lui ordinare!
  • C C
    De fapt, Banciu a preluat poanta din Academia Catavencu, ”Carici Pogonici”, dar trepanatii care se informeaza doar de la A3 chiar au crezut ce le-a bagat in cap gorila aia manipulatoare de Badea. Ce e mai rau, victime ale A3 sunt si cei din CNA: au luat de buna minciuna-reclamatie-live a lui Badea si l-au amendat pe Banciu FARA SA VERIFICE pana la capat! Horror!
    Mi-e o greata de tembelii usor manipulabili de catre tembeliziuni...dar uneori merita sa ii joace gorila spagasina pe degete. Asta merita oricine nu este in stare sa verifice o informatie si se lasa prostit de oameni lipsiti de orice scrupule, caracter si educatie.
  • Max Max
    Daca asta e derapaj, ala cu Boc de pe A1 ce-a fost?
    Crin Antonescu este titularizat "CARICI" Antonescu (am citit bine sper), dar nu e derapaj, e cool si caterinca, e doar o amenda a CNA.
    Cele de mai sus sunt pentru oameni inteligenti Esomar A, alaturi de zecile de emisiuni care urmaresc doar rtg (Iubiri interzise, Parinti contra copii, CanCan TV etc.).
    "Publicul OTV" pentru care doar Petrisor are un buton special in Infosys este evident celalt, cel prost. Buna dimineata! ;)

Trimite un comentariu

sus