Skip to main content

Două premiere: Las fierbinţi şi Burlacul, faţă în faţă. Cine a câştigat?

 

Prima zi din martie a pus faţă în faţă două premiere. Pro TV a difuzat serialul Las Fierbinţi. Antena 1 a scos la atac prima emisiune Burlacul din acest sezon.

Publicitate

În confruntarea premierelor, Las Fierbinţi a avut o audienţă dublă faţă de emisiunea de pe Antena 1.

Cifrele, în continuare:

  • Las Fierbinţi a fost pe Pro TV între orele 20.25 şi 21.54. Pe toată durata, s-a intersectat cu Burlacul de pe Antena 1, care a început la 20.20 şi s-a terminat la 22.15.
  • Serialul de pe Pro TV a avut o medie pe minut de 1,058 milioane de telespectatori din mediul urban (10,1 rating). În acelaşi timp, la Burlacul de pe Antena 1 se uitau 534.000 de telespectatori pe minut.

Audienţa posturilor TV joi, 1 martie, în intervalul 20.25-21.54 (când s-au intersectat Las Fierbinţi – Pro TV şi Burlacul – Antena 1), în mediul urban:

1. Pro TV: 1.058.000 telespectatori (10,1 rating)
2. Antena 1: 534.000 (5,1)
3. Acasă TV: 450.000 (4,3)
4. Kanal D: 359.000 (3,4)
5. Antena 3: 302.000 (2,9)

6. Naţional TV: 198.000 (1,9)
7. Prima TV: 169.000 (1,6)
8. B1 TV: 144.000 (1,4)
9. AXN: 124.000 (1,2)
10. Realitatea TV: 124.000 (1,2)
11. România TV: 105.000 (1)
12. TVR 1: 104.000 (1)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    B1 are o echipa fenomenala. Audienta sa din seara cu Las Fierbinti este cu 20.000 peste audienta sa medie din februarie.
    Antena 3 a ajuns la 302.000 in data de 8 martie, in prime time in mediul urban si la 164.000 (!!), tot in prime time si in mediul urban in seara de 9 martie, cand Pro Tv difuza Romanii au talent, de la 370.000 in februarie si 460.000 in ianuarie. Pentru Antena 3, asta se numeste prabusire in audiente. Cred ca de asta au inceput sa o ia razna, ca vrea cineva sa ii elimine din grila.
    Adevarul este ca Antena 3 creste doar pe crearea de agitatie si prin lacrimi de crocodil pentru diverse categorii napastuite, cum sunt bolnavii de cancer.
    Toata pozitionarea asta va sfarsi prin a se intoarce impotriva sa.
    TVR are sanse sa vina bine din urma cu emisiunea Fabrica de Talente si cu intrarea lui Mircea Radu la stiri, odata cu un format nou (in sfarsit !) al acestora.
    Digi 24 se tine bine deocamdata, este echilibrat si destul de bine realizat, alert dar nu alarmist, cu prezentatori vivace si placuti si moderatori moderati. Daca o tine tot asa, va musca bine din piata televiziunilor de stiri, pacat ca nu e si pe alte retele de cablu. Grafica poate fi insa mai buna - toate literele sunt prea mici si eu le vad greu cu o diagonala mare si cu format HD !
  • Adrian Adrian
    Mimi Branescu este o femeie !
  • escobar escobar
    Ce surpriza, Pro TV bate Antenele :) Oau!!! Mai grav pentru felix e ca se lupta cu Acasa si cu Kanal D
  • aidan aidan
    nu o fi cine stie ce,nu l-am vazut,promo-ul mi s-a parut prea stufos si parca afli tot din el,e si lung. dar "burlacul" ce e doamne? am vazut a doua zi prezentarea pretendentelor. oameni buni!a venit o LEBADA! una NEAGRA! in tutu! pe cand un strut si -o capra?desigur, cu trei iezi!cum frate vin mame cu copii acasa, sa fie mozolite in direct de un strain care le mai da si papucii in final?ii multumesc lui dumnezeu ca e bun si ca "burlacul"nu-i pe primul loc!barr!
  • dodonel dodonel
    vai de mine!!!! toti ati sarit cu gura pe serial(mare valoare, mare calitate:)))nimeni nu zice ca in paralel a fost burlacul?:))) cum care burlac? extraordinarul, superbul si mirobolantul draghia:)))am inteles. draghia a fost trecut ca ...cantitate neglijabila? tocmai el? zanul zanilor? chiar nu s-a uitat nimeni:))) toti eram pe hbo?
  • lorance lorance
    Si eu tot pe HBO raman. Desi la cata reclama ii fac acestui serial- inclusiv Andi Moisescu spre marea mea dezamagire- ma asteptam ca in sfarsit sa facem si noi un serial bun.
  • irissa irissa
    de acord cu larisa.:)apropos de "regia" celor din Las Fierbinti... slabut clar. pai, am fost plecata de multe ori la sat sa vad psihologia celor de acolo...Astia de la Pro l-au gandit suprarealist. :-) Nici un taran nu bea la carciuma din comuna tuica, ci bere sau hanu ars ca tuica si-o face oricine acasa... sau tel mobile au toti prostii, inclusiv primarul, nu circula seful de post cu bicileta, ci cu " de la motorta in sus"...niste glumitze mi s-au parut cam rasuflate. Sa speram ca-si revin.
  • Tataee Tataee
    pai vad ca mai bine se uita lumea la istericii de pe a3. asta e marea problema.
  • meda meda
    N-am vazut in totalitate primul episod dar cred ca "viata bate filmul". Nu stiu cine ne-a pus (aer curat, liniste, verdeata, etc.) si ne-am mutat din Bucuresti la tara acum ca suntem pensiunari. Si nu ne-am mutat la orice tara ci pe Valea Prahovei. "Romania profunda" e mult mai rea decat in serial. Tarani ??? Unde or fi ca toti sunt niste oameni de mahala, puturosi, hoti (fura lemne din padure,curent electric, gaze, cablu, apa nu ca e contorizata si nu au gasit o smecherie), arunca pet-uri si ambalaje peste tot. Pana si haznalele le golesc in santul de scurgere de pe marginea drumului. Injura de mama focului puterea care nu le da, nu le face... In schimb au aparut filiale ale PP-DD si UNPR, si toti care erau la Becali, care s-a desfiintat, s-au mutat la Diaconescu. Cei care se cred mai destepti ("de unde sa ne dea ala 20.000 de euroi? Un mincinos!")s-au inscris la UNPR, dar cand le-am spus vecinilor ca acum sunt la putere, s-au uitat crunt la noi, mai sa ne injure. Adica cum la putere? Ei care sunt total anti pentru ca nu le dau nimic pe de-a moaca!
    Asa ca Las Fierbinti e mult sub realitatea de la tara.
    De aceea nici nu ma voi uita niciodata la un astfel de serial cum nu m-am uitat nici la garcea sau La bloc. Am "comedia" mea zilnica si mult mai de grobiana, pentru ca nu e regizata de nimeni.
  • vali vali
    Felicitari AXN.
  • mircea mircea
    Sunt convins ca peste 6 luni, plina precampanie electorala, cand Turcescu va face ce stie el mai bine (pupat), romanii se vor inghesui pe B1 de dragul pdl-ului.
  • Eugen Eugen
    Slabut Turcescu dar a batut si Realitatea lui Vantu si Romania lui Ghita! In mai putin de un an. Urmeaza sa bata si Antena 3...in mai putin de jumate de an...
  • lol lol
    Cel mai trist e ca ceva ca Dinastian Tudorilor se poate face pe aceeasi reteta, cu modificari ale istoriei, cu ceva dezbracari. Ce film ar iesi despr viata lui Stefan cel Mare...
  • daniel daniel
    Mimi Branescu e cel care a scris si Fetele Marinarului?...Daaaa!!! E un mare scenarist:))) Si un mare actor. In toate filmelele in care joaca se dezbraca. Cred ca p...ul lui este mai celebru decat el:)))
  • dnx dnx
    de acord cu larisa

Trimite un comentariu

sus