Skip to main content

EXCLUSIV. Mircea Radu se întoarce la pupitrul ştirilor. Jurnalul TVR, mutat la "7 fără 7"

 

Mutare importantă în grila TVR. Mircea Radu, fostul prezentator al emisiunii ÎnTrecerea Anilor, se întoarce din 15 martie la pupitrul ştirilor. El va prezenta principalul jurnal al TVR 1, care va fi mutat la o altă oră.

Publicitate

Contactat de pagiandemedia.ro, Dan Radu, director de programe şi producţii editoriale al TVR, a confirmat mutarea jurnalului de la ora 20.00 la ora "7 fără 7", dar a dat un răspuns evaziv în legătură cu Mircea Radu.

"Mircea Radu va intra luni în studio pentru readaptare", a declarat Dan Radu pentru paginademedia.ro fără a detalia în ce constă această adaptare. Dan Radu a declarat în schimb că noul jurnal al TVR va intra de pe 15 martie şi va avea un generic nou. Totodată între 19.00 şi 21.00 vor fi programe de informaţii şi analize.

În prezent, principalul jurnal al ştirilor TVR este prezentat de Mihai Constantin.

Până la ora redactării articolului, Mircea Radu nu a putut fi contactat.

Mircea Radu şi-a început cariera în TV în anii '90, ca prezentator al ştirilor TVR. A plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea Din dragoste, produsă de regretatul Valeriu Lazarov. În primăvara lui 2009, emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila Antenei 1. În 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a realiza emisiunea ÎnTrecerea Anilor. Producţia a fost scoasă din grilă în acest an, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • udi alan udi alan
    @dobre ioana,
    daca bucuria vietii tale sta in revenirea lui baiatu asta, ar trb poate sa te invidiez! esti un om fericit,daca doar de atat ai nevoie...nici macar n ai pretentia sa revina din morti elvis!!! pe mine unul ma scarbeste aceasta zisa revenire! pt ca mi e sila de insii care se ung cu toate alifiile! e chestie de caracter,si ma refer atat la al meu,cat si la al lu' baiatu! ce a facut el in ultimii vreo 10 ani?!? si acuma, dobre ioana,vrei sa l iau eu si altii mai scortoshi ca mine, drept...jurnalist??!!...nu ti dai seama,dar pe multi ne jignesti,tu personal! exprimati convingerile,dar nu le impune si altora!

    @cosmin g & adi,
    valabil si pt domniile voastre delicate!
  • ioana dobre ioana dobre
    Cu siguranta prea mult venin nu foloseste nimanui. Mircea Radu este un om deosebit, o sa creasca audienta stirilor . In loc sa ne bucuram ca revine ca prezentator, ne jignim aiurea. SUCCES MIRCEA !
  • C C
    Sa ziceti mersi ca nu ni-l baga pe Smiley la stiri si se intoarce doar Mircea Radu sa fie prompterista!
  • adi adi
    eu cred ca tvr da lovitura cu mircea, pentru ca pe oricine aduceau din zona stirilor, se spunea fie ca e pdl-ist sau usl-ist, dar de mircea nu mai pot spune nimic, dar sigur se vor lega de cum se imbraca, sau cum isi poarta parul, ceea ce este nerelevant fata de profenalismul, cariera si carisma acestui om de televiziune, cu adevarat profesionist. s-a facut remarcat prin performanta nu prin scandal, iar cui nu-i place are o telecomanda sau un clik de mouse la indemana.
  • Cosmin G Cosmin G
    Si tu l-ai confundat pe popa cu Batman? Nasol!
  • Cosmin G Cosmin G
    Bun, in sfarsit ne intelegem. Dar prima oara cand ti-am spus ca acel comentariu urat se poate sa fi fost scris de cineva care a comentat sub acelasi nume adi, tu ai zis ca iti asumi toate comentariile scrise la cest articol. Pentru ca aberatiile au plecat de la c-tin si s-au continuat, observand ca in rest adi are comentarii decente, ti-am spus ca s-ar putea sa nu fi tu, dar tu ai zis ca vad o conspiratie. Deci e bine ca ne-am lamurit, in sfarsit.
  • Observator Observator
    Ce-ai facut Horea?!

    L-ai bombardat pe Cosmin G cu 7 "lovituri" de la "11 metrii" cu care i-ai spulberat linistea duminicala.
    Iata, acum nu mai putem scapa de el cu superbele sale "lectii de etica".
    Sa speram totusi ca a adormit si se va linisti. Maine trebuie sa fie la munca. Poarta TVR-ului il asteapta.
  • adi adi
    revin, citind comentariile de la alte articole, observ ca suntem 2 adi, asa ca adi cel sters(inteleg), nu sunt eu..
  • Cosmin G Cosmin G
    Regret sa te anunt, dar ti-a fost sters cel putin un comentariu, nici nu mai sti ce ai comentat? In rest, sunt de acord cu tine: parerea fiecaruia, indiferent pozitiva sau negativa trebuie respectata, atat timp cat nu jigneste, dezinformeaza. Nu ma razboiesc cu nimeni, imi sustin punctul de vedere, dar observ cu regret ca unii abereaza in continuare (nu fac nicio referire la tine aici).
  • adi adi
    nu mi-a fost sters niciun comentariu dintre cele postate, asa ca nu stiu despre ce vorbesti, plus ca nu am o problema cu nimeni, si cred in libera exprimare a opiniilor , atata timp cat nu sunt vulgare, si nu aduc injurii nejustificate sau persoanelor. si mai cred ca din discutii obiective si contrarii, se pot naste lucruri pozitive, asadar dle cosmin, cu regret te anunt ca esti in eroare, si sper ca nu vrei sa te razboiesti cu toata lumea, doar de amorul plictiseli.
  • Cosmin G Cosmin G
    @Alex D. Intelegi prost democratia: nu-ti da nimeni dreptul sa jignesti, sa umilesti, sa iti bati joc de cel de langa tine, nu-ti da nimeni dreptul sa omori, esti obligat sa respecti anumite reguli. Demnitatea umana exista, mai mult decat in orice alt sistem, in democratie. Democratia trebuie sa existe, la fel ca si libertatea intre anumite limite. Libertate fara limite nu se mai poate numi libertate, pentru ca nu mai ai la ce sa-ti faci referinta cand afirmi ca e libertate.
  • Alex.D Alex.D
    Vezi ca acta nu a intrat inca in vigoare si chiar daca iti da impresia marele basel ca e stat politienesc cica(CICA) ne aflam INCA intr-o democratie asa ca ce spui tu acolo e o IMBECILITATE.
  • Cosmin G Cosmin G
    Uite-ti bruma ta de speranta: "Halatu', cat e halatu'?"
  • Cosmin G Cosmin G
    Perfect de acord. Multumesc inca o data pentru moderarea acestui articol intr-un mod echidistant si deontologic.
  • Cosmin G Cosmin G
    Daca semnezi doar cu adi, tocmai asta ai facut mai devreme, in niste comentarii sterse de domnul Obae, ai judecat omul in necunostinta de cauza. Eu nu am vazut nicio conspiratie, adica cum ca acele comentarii ar fi scrise cu un anumit scop, ci doar am citit niste comentarii urate, neadevarate la adresa unor colegi de munca. Acele comentarii au fost facuta fara discernamant si in necunostinta de cauza. Deci tu ai cazut in propria ta capcana.

Trimite un comentariu

sus