Skip to main content

Firma deţinută de soţul Anei Maria Tinu cere falimentul Adevărul Holding

 

Compania ROEL la care este acţionar Claudiu Constantinescu, soţul Anei Maria Tinu, a cerut falimentul Adevărul Holding.  Firma care  se ocupă cu închirierea perifericelor a depus la data de 2 martie dosarul la Tribunalul Bucureşti, termenul fiind stabilit pentru 16 mai 2012.

Publicitate

Ana Maria Tinu, fiica lui Dumitru Tinu, este cea care a vândut în 2006 ziarul Adevărul lui Dinu Patriciu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • imre imre
    care ctp? ăla care a patronat furturile lui ursu, dragotescu si chirieac, acu mare deontologi-ologi la teveu?
    care cartianu? ala care pune pe altii sa scrie carti despre ce facea el cind era pifan in armata?băiatu' nenavigant de la parasutisti, parasutat de nepoata lui cristoiu in presa?
    care imre? tractoristul-barman-ospatar-fripturist-oportunist-melescan?
    ăstia sunt oameni? nooooo, ăstia sunt extra-supra-cîrnățari de presă...
  • velea velea
    Care Velea?
  • Borcanul gol Borcanul gol
    E incredibil tupeul tripletilor Borcan-Ursu-Marincea! Tocmai ei, sefii-bibelou, trantorii de lux, ziaristii-fantoma, si-au gasit sa faca ordine printre palmasi. >:P Normal era sa-si scrie ei primii demisiile, ca sa dea un exemplu si altor trantori. Se anunta alte zile negre la ADH: multi sclavi vor fi aruncati peste bord, iar hienele se vor incaiera pe ciolanele ramase, sub privirea tampa a lui Shrek.
  • touretul touretul
    Ana Maria Tinu a îngropat marca Adevărul în momentul în care a orchestra, ca și unealtă a lui Hrebenciuc, mazilirea echipei condusă de CTP. De atunci Adevărul s-a dus în cap, fapt urmat de vânzarea către Patriciu, care a produs un temporar reviriment al ziarului după care, în cap din nou. Și cam asta se întâmplă cu toată mass-media românească de când nu mai e condusă de jurnaliști, ci de umflați cu bani făcuți din nimic care pun în fruntea trusturilor lor de presă niște marionete care nu reprezintă garantul calității prodului în ochii publicului. Ce diferență se vede între CTP și Cartianu? Între Tinu și vânzătorul de țigări Peter Imre? Niște papagali! Își merită soarta.
  • cyburg cyburg
    bre, tu imi mirosi a velea... sau nu? anyway, va pupa jan!
  • damned damned
    ai fost total :))))))))))
  • ce veselie ce veselie
    mare veselie va fi in curand la adv :)))) incepe lupta pentru supravietuire intre cei doi titani - pardon, tarani - bot si cartianu. se sapa la greu unul pe altul. cartianu simte ca-i fuge printul de sub picioare si vrea sa apuce zdravan online-ul, incercand de fiecare data sa-l incalece pe bot. bot insa i-o da mereu la bot, ca si el tine cu dintii. iar piticania borcan - turbata la gratii: grrrrr!!!!!!, ca si el inca mai vâneaza, mai spera, mai vrea. doamne, ce jocuri penibile pe puntea titanicului :))) si ce-o sa ne mai distram :)) pacat de oamenii aia buni de-acolo, carora astfel de „eminenti“ le-au stricat vietile. pe patrician oricum nu-l mai intereseaza caruta asta, a pierdut destul. deci da, vin vremuri de hohote de ras / plans
  • Robert Robert
    Adevarul Holding are in continuare destul de multe produse, multe din acestea merg bine, inca sunt o marfa vandabila desi au datorii mari.
    Sunt in ceasul al 11-lea acum.
    Suntem in an electoral, in toamna toate ziarele care au culoare politica vor primi o "gura de aer", prin urmare in 2012 ar putea supravietui sub actuala conducere si cu actualul patron dar cu o echipa decimata, cu o audienta micsorata si cu din ce in ce mai putina credibilitate, dar anul viitor nu va mai putea exista.

    Ca sa nu se scufunde Adevarul trebuie sa iasa de sub "zodia" Patriciu, o persoana care nu mai poate fi numita om de afaceri...

    Sa vanda acum cat mai are ce!
    Sau sa se scufunde lent si zgomotos!
  • Dan Dan
    Scandalul e maxim la HR,dupa ce toti cei din tara au primit vestea ca nu mai ramane absolut nici un angajat cu carte de munca.Momeala aruncata de cateii Marincea si Ursu a fost un salariu compensatoriu,la care foarte putini au muscat, majoritatea refuzand incetarea cu acordul partilor, starnind urlete si grohaituri dinspre conducerea care probabil nu se astepta ca lumea sa nu vrea sa scape cat mai grabnic.Problema este ca, avand in vedere ca nu s-au dat nici banii pe ianuarie, nimeni nu mai crede in vorbele goale ca si conturile...Multi dintre cei care au bunuri luate pe inventar acasa, calculatoare, aparate foto, etc, au facut plangere in instanta si au cerut sechestru asiguratoriu pe bunurile respective.Va dati seama ce quality este situatia la Adevarul, halal ziar .
  • Bibicu Bibicu
    Salariatii Adevarul Holding nu si au incasat integral salariul pe luna ianuarie. Salariul pe luna februarie este, si el, neincasat la zi!! Si ei pot cere falimentul Adevarul Holding, nu stiu de ce nu o fac! Sa i fie tarana usoara! Amin!
  • funny duck funny duck
    tare ar fi sa vina cineva sa le ia si geamurile din birou,la adevarul orice se poate

Trimite un comentariu

sus