Skip to main content

Frământări la Giga TV. Schimbări de la o zi la alta la televiziunea lui Pinalti

 

Televiziunea lui Pinalti, Giga TV, se schimbă de la o săptămână la alta. Anca Florea (foto) s-a retras din funcţia de director editorial şi a rămas doar cu emisiunea În mintea cuvintelor. Axinte şi Lila nu mai au emisiune. Mbela Nzuzi va realiza o emisiune la Giga TV, iar Dan Boanţă a devenit redactor-şef al postului de televiziune. George Harabagiu nu mai e manager de proiect.

Publicitate

Monica Ropotă - Conovaru, numită recent director de programe al postului, a explicat pentru paginademedia.ro prin ce schimbări trece televiziunea lui Pinalti.

"Vor fi nişte schimbări, nu foarte mari. Vrem să construim în paşi mici, dar siguri. Când vedem un proiect care ni se potriveşte căutăm să-i facem loc în grilă", a explicat Monica Ropotă.

Ea a mai explicat că a fost suspendată şi emisiunea Doi fraţi pătaţi,  realizată de Mirela Stoian şi Florin Petrescu, cunoscuţi în showbiz drept Lila şi Axinte.  "Florin  Petrescu va rămâne pentru alte proiecte", a declarat directorul de programe.

Din declaraţiile Monicăi Ropotă:

  • Mbela Nzuzi se va alătura echipei noastre, suntem în discuţii pentru un proiect.
  • Faptul că mai mulţi dintre angajaţii noştri au trecut pe la resurse umane nu este un motiv de îngrijorare. Pentru că am pornit foarte repede şi am făcut multe angajări, departamentul resurse umane a decis să trecem încă o dată prin toate înţelegerile pentru a vedea pe ce salarii au venit oamenii, pe ce perioade de timp au fost angajaţi. Nu se pune problema scăderilor salariale la modul de politică de post. Dar dacă eu consider că un redactor nu-şi îndeplineşte sarcinile suficient de bine, pot să le mai tai câteva sute de lei la salariu.

La rândul său, George Harabagiu,  fost manager de proiect a devenit acum head of the news şi se va ocupa, mai exact, cu “supervizarea a tot ceea ce înseamnă informaţie din punct de vedere al conceptului editorial”.

Totodată, Harabagiu a mai spus că Dan Boanţă a fost numit redactor-şef al departamentului ştiri.

Anca Florea a renunţat la funcţia de director editorial: "Nu mai sunt director editorial pentru că era o stare de tensiune cu echipa care conducea zona de editorial".

Din informaţiile Paginademedia.ro, Alex Căruceriu, producător general al postului, ar urma să plece de la GigaTV. Momentan, a intrat într-un concediu medical de două săptămâni.

Televiziunea lui Gheorghe Ştefan (Pinalti) a fost lansată în luna ianuarie a acestui an. Cătălin Crişan fusese numit director al staţiei în decembrie anul trecut, însă până la lansarea televiziunii, Crişan a ieşit din schemă.

La nicio lună de la prima emisie, Nuami Dinescu (fosta Tanţa a lui Teo) a demisionat pentru că emisiunea i-a fost suspendată după numai tre ediţii, fapt despre care paginademedia.ro a scris AICI. În aceeaşi perioadă, şi departamentul sport a fost "lăsat în aer".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    George Harabagiu a plecat si se pare ca la Giga Tv atmosfera e mult mai trista si oamenii mai dezorientati...avea el un dar aparte de a tine echipa unita. Oare se mai intoarce? Daca tot stiti tot....stiti si cu cine s-a intalnit George Harabagiu la o cafea la Phoenicia in Bucuresti? Cu cel mai mare patro de televiziune nationala care i-a propus o suma mare pentru a prelua emisiunea Tinta! El a refuzat pentru ca are de ajutat un prieten bun si nu e TRADATOR ca altii de pe acolo!
    Cat despre Monica Ropota, femeia asta e infernala. Nu are nume bun de nicaieri de unde a plecat! Voi cei de la Giga care faceti angajari, nu va interesati inainte pe cine angajati? Intrebati simplu pe unde a fost si ce a facut! Numai intrigi, sa conduca despotic si sa produca anarhie in urma ei! Daca mai sta mult la Giga distruge si pe aici tot ce poate. Atat stie sa faca femeia...si ma rog...si multe altele!
  • liviu liviu
    "anonymushi" ca tine cred ca ai supt o groaza la micul-dejun! daca ai ceva de spus, de ce nu o faci cu nume si dovezi? De ce? pentru ca esti atat de anonim, incat nici nu contezi pentru cei care ti-au dictat sa scrii!
  • mbelu ciao mbelu ciao
    Marea lovitura o reprezinta coptarea megastarului Mbela Ciao. De acum e sigur. Giga va fi de neoprit. Va spulbera audienta. Mbela Ciao e fata aia mai trasa la fata care a facut cariera internationala la b1 tv si 10 tv, si care il confunda pe octavian paler cu jean paler. Valoare mare! Achizitie mare!
  • Mati Vlad Mati Vlad
    Cei de la Digi 24 au cheltuit un purcoi de bani, aparatura de exceptie si a iesit un mare fas...Giga e nascuta moarta. Nu pot sa cred cum niste oameni valorosi au ajuns acolo. Din rahat nu poti face bici si sa mai si pocneasca. Nu e bine sa dai pasarea din mana pe cea de pe gard.Cand spun valorosi ma refer la Cristina Liberis si Anca Florea.
  • steven steven
    Pana la urma,cei de la digi au cele mai bune si echilibrate stiri...fara senzationalisme,fara cancan-uri.
  • nick nick
    Sesizasem o greseala in text, nu era nevoie de vot negativ :)
  • Horea Horea
    @ C

    Pentru unii chiar e completare a carierei interventia pe forumuri.

    Poate pe ei - da - ii afecteaza asemenea voturi. Pe "anonimi" insa, nu prea cred.
  • C C
    @ dan si Horea

    Si se stie cat de mult afecteaza voturile negative cariera de comentatori anonimi!
  • Horea Horea
    @ dan

    Nu ma refeream la decenta. Deocamdata ea exista.
    Toate canalele sunt la inceputul "vietii" pline de curtoazie. Abia dupa un timp incepe "inclinarea" spre ... cineva.

    P.S. Ai scris de Antena 3 ca-i latrina?
    O sa fii in curand acoperit de voturi negative!
  • dan dan
    Digi24 e chiar decent pe langa celelalte televiziuni de stiri. GigaTV arata ca o televiziune locala, l-am si scos din grila de programe, bineinteles alaturi de latrina Antena3, OTV, Nationalele si alte cateva televiziuni maneliste.
  • Horea Horea
    @ bahmuteanca

    Crezi ca cei de la Digi 24 vor "supravetui" prea mult?

    Alegerile din toamna vor fi limita lor finita.
  • Alecu Alecu
    ei se chinuie, se pare. Dar cand nu stiu ce sa faca si cum se face meseria asta...se chinuie si mai rau...dar pe uscat.
  • Alecu Alecu
    dar ce a facut ropota pana acum? In viata ei...ce experienta are de teve?
    producator..sunt multi.
  • Alecu Alecu
    in sensul ca am citit comentariile de mai sus...ca-i director de programe, ca-i place sefia si toate astea...ma rog la giga tv nici nu-ti trebuie profesionisti, insa...ma intreb ce a calificat-o pe dansa sa fie numita dir de ..ceva.
  • Alecu Alecu
    eu nu stiu cine este Monica Ropota. Serios. Adica, in afara faptului ca pe googl am gasit-o sunt diverse denumiri.."iubita lui..." sau "fost iubita a lui.." nu am gasit nimic referitor la...ce stie sa faca dna Ropota. Adica..o meserie ceva, unde a lucrat...ceva care sa o reprezinte. Daca stie cineva...dar, fara arogante. Pe bune. Unde si ce stie ssa faca dna Ropota?

Trimite un comentariu

sus