Skip to main content

Frământări la Giga TV. Schimbări de la o zi la alta la televiziunea lui Pinalti

 

Televiziunea lui Pinalti, Giga TV, se schimbă de la o săptămână la alta. Anca Florea (foto) s-a retras din funcţia de director editorial şi a rămas doar cu emisiunea În mintea cuvintelor. Axinte şi Lila nu mai au emisiune. Mbela Nzuzi va realiza o emisiune la Giga TV, iar Dan Boanţă a devenit redactor-şef al postului de televiziune. George Harabagiu nu mai e manager de proiect.

Publicitate

Monica Ropotă - Conovaru, numită recent director de programe al postului, a explicat pentru paginademedia.ro prin ce schimbări trece televiziunea lui Pinalti.

"Vor fi nişte schimbări, nu foarte mari. Vrem să construim în paşi mici, dar siguri. Când vedem un proiect care ni se potriveşte căutăm să-i facem loc în grilă", a explicat Monica Ropotă.

Ea a mai explicat că a fost suspendată şi emisiunea Doi fraţi pătaţi,  realizată de Mirela Stoian şi Florin Petrescu, cunoscuţi în showbiz drept Lila şi Axinte.  "Florin  Petrescu va rămâne pentru alte proiecte", a declarat directorul de programe.

Din declaraţiile Monicăi Ropotă:

  • Mbela Nzuzi se va alătura echipei noastre, suntem în discuţii pentru un proiect.
  • Faptul că mai mulţi dintre angajaţii noştri au trecut pe la resurse umane nu este un motiv de îngrijorare. Pentru că am pornit foarte repede şi am făcut multe angajări, departamentul resurse umane a decis să trecem încă o dată prin toate înţelegerile pentru a vedea pe ce salarii au venit oamenii, pe ce perioade de timp au fost angajaţi. Nu se pune problema scăderilor salariale la modul de politică de post. Dar dacă eu consider că un redactor nu-şi îndeplineşte sarcinile suficient de bine, pot să le mai tai câteva sute de lei la salariu.

La rândul său, George Harabagiu,  fost manager de proiect a devenit acum head of the news şi se va ocupa, mai exact, cu “supervizarea a tot ceea ce înseamnă informaţie din punct de vedere al conceptului editorial”.

Totodată, Harabagiu a mai spus că Dan Boanţă a fost numit redactor-şef al departamentului ştiri.

Anca Florea a renunţat la funcţia de director editorial: "Nu mai sunt director editorial pentru că era o stare de tensiune cu echipa care conducea zona de editorial".

Din informaţiile Paginademedia.ro, Alex Căruceriu, producător general al postului, ar urma să plece de la GigaTV. Momentan, a intrat într-un concediu medical de două săptămâni.

Televiziunea lui Gheorghe Ştefan (Pinalti) a fost lansată în luna ianuarie a acestui an. Cătălin Crişan fusese numit director al staţiei în decembrie anul trecut, însă până la lansarea televiziunii, Crişan a ieşit din schemă.

La nicio lună de la prima emisie, Nuami Dinescu (fosta Tanţa a lui Teo) a demisionat pentru că emisiunea i-a fost suspendată după numai tre ediţii, fapt despre care paginademedia.ro a scris AICI. În aceeaşi perioadă, şi departamentul sport a fost "lăsat în aer".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    sunt citiva oameni valorosi acolo. unii cu vechime in televiziune dau bine si pe sticla. ma astept sa ii vad la Digi24 in curind...
  • Costin Costin
    Nici nu cred ca se chinuie prea tare cineva. S-a nascut ca sa emita 1 an. Adica pana la alegeri.
  • dan dan
    Televiziunea asta o sa aiba aceeasi soarta ca 10TV.
  • cristian cristian
    cum poate functiona o astfel de televiziune fara publicitate pana la urma? O tipa misto si isteata de acolo e Iulia Preda !
  • Aurel Margineanu Aurel Margineanu
    Bai, frate, da' chiar sunteti invidiosi pe saraca Ropota. Va doare ca nu va linguseste si pe voi, asta e...Acu', ce sa zic, eu va inteleg. Pe mine m-a lingusit de atatea ori ca am devenit dependent....Parol! Hac!
  • anonymus anonymus
    Ropota este intriganta si nu s-a lasat pana nu i-a intors unul impotriva celuilalt pe cei din echipa editoriala: Harabagiu, Caruceriu si Florea. Va spune unu' care a vazut multe la viata lui, iar d'astea ca Ropota a mancat la micul dejun.
  • andrei andrei
    ciao ! ah ah ah
  • Doina Doina
    Ropota e un producator mediocru, dar lingusitor. Pe unde a fost, a lingusit pana a ajuns intr-o pozitie profitabila. Apoi a devenit abuziva. Probabil si aici va face la fel. Visul ei este sa fie sef, daca se poate seful vreunei vedete sau macar un nume mai cunoscut. Vedeti voi ce poate de indata.
  • nick nick
    cine e mbela ciao?
    care e prenumele? :))

Trimite un comentariu

sus