Skip to main content

Luiza Bogdan părăseşte Antena1

 

Luiza Bogdan nu va mai prezenta ştirile sportive de la Antena 1, dar va continua să modereze emisiunea Football Inclusive la GspTV.

Publicitate

"Îmi voi continua cariera în cadrul trustul Intact, dar nu voi mai aduce eu noutatile în fiecare dimineaţă. Voi prezenta însă o sinteză a ceea ce s-a întamplat în Liga Intai şi nu numai, într-o întreaga saptamană, printr-o serie de materiale inedite realizate special pentru Football Inclusive de colegii mei Florin Dobre şi Marius Cioroaba", a declarat Luiza Bogdan.

Luiza Bogdan s-a alăturat echipei ştirilor sportive de Antena 1 în urmă cu trei ani. Acum doi ani a preluat şi emisiunea Football Inclusive, de la Gsp Tv.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • popescu popescu
    Ani Plumb noua prezentatoare sport antena 1 dupa plecarea luizei :) http://www.ardeimedia.ro/?p=3119
  • dan dan
    ce scarbe sunt astia de la antena. TAOTE prezentatoarele care s-au logodit/casatorit au fost date afara(mai mult sau mai putin elegant) sau sunt tinute la posturile mai mici ale antenei
    exempleeee

    simona patruleasa
    nadina campean
    luiza bogdan
    crina abrudan(care e aproape logodita cu gabi popescu)
    dorina florea de la gsptv
    ani plumb tot de la gsptv s.a.m.d....

    PRINCIPIUL DE BAZA AL ANTENEI ESTE SA ADUCA 'PANARAME' CU CAPITAL DE IMAGINE(ca Geanina Varga, Bianca Dragusanu), NECASATORITE, COMBINATE CU SMECHERI SAU FOTBALISTI

    ce ratati
  • fan TV fan TV
    Sper sa le vad, cat mai curand, la antena pe Raluca Hoghyes de la digi sau Dorina Florea de la gsptv, ca fetele astea doua chiar merita. Sunt frumoase si chiar stiu sport.

    Mai lasa ti ne cu pilele si uratele la Antena, ca ne-am cam saturat de atatea piloase si pitipoance!!!!!!!!!!!!!
  • Gigi Gigi
    Cata infatuare, fetita!!!! Cei cu mesajul asta public si pompos? Cine te crezi? Chiar crezi ca intereseaza pe cineva ca nu o sa mai citesti tu prompterul 5 minute dimineata la 6? Chiar nu-ti dai seama ca esti penibila. E plin de vedetute inchipuite in tara asta!!! Sau in prostia ta te crezi si tu vreo Mihaela Radulescu, vreo Andreea Marin care anunta public retragerea. Ele erau indreptatita sa o faca, au spus ceva in televiziune, dar tu.... cine esti tu? O piti cu un mos bogat in spate care s-a visat prezentatoare tv (ca atatea altele in tara asta) iar acum dupa ce a citit de 10 ori prompterul are tupeul sa se creada si un mare nume in televiziune. Ne lasi!!! Mai bine taceai. Stii ce, hai ia-ti bogatanul de mana si dispari cat mai repede din peisaj!!!
  • Cretu Cretu
    Dar sa plece de tot din trust, fratilor, ca are mosulica al ei destui bani sa o tina. Sa lase locul pentru alte fete care se straduiesc sa se intretina singure!!! Ne lasi fata, si du-te mai repede ca singurele tale realizari au fost cateva aparitii in tabloide si alea cu iubitul tau batran si bogat!!! In plus, ti-au impus sa pleci, deoarece esti prea stearsa pentru Antena. Punct.
  • stamate stamate
    popescule, esti un prost... nu ar trebui sa lasam marii oameni de televiziune sa ne abandoneze in halul asta... fara fata asta, stirile sportive nu vor mai fi la fel...
  • ADEL ADEL
    Are mai mult timp sa-si insele partenerul. De fapt, deja o face
  • popescu popescu
    stamate esti un fatalau!
  • stamate stamate
    vai, ce pierdere pentru cultura televizata a europei!...

Trimite un comentariu

sus