Skip to main content

M-a făcut mama artist debutează mâine la Prima TV

 

Talent show-ul M-a făcut mama artist începe mâine, 22 martie, la Prima TV de la ora 20.30. În emisiune, mamele au un rol important în devenirea artistică a fiilor. Drumul tinerilor către celebritate va fi deschis cu sprijinul mamelor lor.

Publicitate

Emisiunea este prezentată de Andreea Raicu (cu Dan Finţescu coprezentator), iar Alexandra Ungureanu se va ocupa de pregătirea celor 11 concurenţi intraţi în competiţie. Marele premiu va consta într-o bursă la o şcoală americană de muzică şi o întâlnire cu artistul Justin Bieber.

M-a facut mama artist este un format românesc, care se dezvoltă în pararel şi în SUA. În cadrul show-ului vor participa 11 tineri care îşi doresc o carieră muzicală, iar prestaţiile lor vor fi apreciate de un juriu avizat din care fac parte Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu si ConnectR. Vedetele vor da note şi vor trimite la baraj concurenţii clasaţi pe ultimele două locuri. Barajul va avea loc la începutul ediţiei următoare, dar mamele vor decide cine rămâne în joc şi cine pleacă.

Artista Alexandra Ungureanu se va ocupa de pregătirea muzicală a celor 11 tineri. Concurenţii şi mamele lor vor locui în cantonamente separate şi nu vor putea comunica între ei decât în anumite momente.

Premiul final al emisiunii va fi o investiţie directă în cariera tânărului câştigător, care va primi o bursa la Berklee College of Music din Statele Unite. De asemenea, marele câştigător se va întâlni în Statele Unite cu Justin Bieber şi cu echipa lui condusă de impresarul Scooter Braun.

Primul episod M-a făcut Mama Artist prezintă preselecţiile organizate în oraşele care reprezinta provinciile istorice: Iaşi pentru Moldova, Cluj pentru Transilvania şi Bucureşti pentru Muntenia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gherasim iuliana gherasim iuliana
    Super emisiune.Alex Ocu felicitari pentru alegerea melodiei din 5 aprilie.Trebuie sa castigi!!!Bafta!!
  • steven steven
    se vede ca nu o stire despre latrine sau pro,altfel postacii lor ar fi umplut comentariile.
    in alta ordine de idei,bravo prima tv pentru curajul de a difuza emisiuni neaoșe.
  • Gogaie Gogaie
    wtf is justin bieber? :D

Trimite un comentariu

sus