Skip to main content

M-a făcut mama artist, lansare pe locul şase

 

Debut modest pentru show-ul M-a făcut mama artist. Programul prezentat de Andreea Raicu pe Prima TV a debutat aseară, cu audienţe care au plasat Prima TV pe locul 6.

Publicitate

La nivel urban, Prima TV a fost depăşită de Pro TV, Antena 1, Acasă TV, Kanal D şi Antena 3.

Audienţele, în continuare:

  • Emisiunea M-a făcut mama artist a fost urmărită, în medie pe minut, de 199.000 de telespectatori pe minut (1,9 rating), în mediul urban. Cu acest rezultat, Prima TVa fost pe locul şase, la peste 400.000 de telespectatori distanţă de Pro TV, ocupantul primului loc.

Vârful de audienţă: 350.000 de telespectatori (3,3 rating), la ora 22.26

  • Segmentul comercial: mai mult de jumătate din publicul emisiunii (113.000 de telespectatori) au fost între 18 şi 49 de ani (2,1 rating pe target)

Audienţa posturilor TV joi, 22 martie, pe intervalul emisiunii M-a făcut mama artist, în mediul urban:

1. Pro TV: 609.000 de telespectatori (5,8 rating)
2. Antena 1: 416.000 (4)
3. Acasă TV: 400.000 (3,8)
4. Kanal D: 344.000 (3,3)
5. Antena 3: 253.000 (2,4)
6. Prima TV: 199.000 (1,9)

La nivel naţional, emisiunea M-a făcut mama artist a fost vizionată de 376.000 de telespectatori pe minut (locul 5  pentru Prima TV).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sandra sandra
    daca platesti prea mult la cablu dar esti dependent de tv, te poti uita la emisiunea asta "m-a facut mama artist" si sigur vei renunta la cablu si mai faci si economii=)))
  • sandra sandra
    wowww! ce e asta, un fel de parodie a emisiunii romanii au talent?=))) sincer sunteti patetici...pacat ca va stricati imaginea care ati dobandito in timp iar acum se cam duce de rapa. Va place sa faceti oamenii de ras? nu pot sa cred ceea ce am vazut. toata emisiunea e un esec total. imi pare rau de faptul ca eram curioasa sa ma uit la ce prostii debitati.. oricum tare parodia!=))=))=))
  • mircea mircea
    Filmarile s-au facut la Caminul Cultural.
    Ori din "simt artistic" ori de atat au avut bani. Apropo, Prima TV din ce bani traieste ?
  • Miha Miha
    Sunt expiratiz,fratilor.raicu nu se poate re inventa,iar limbricul ăla de fintescu jidanu numa prezentator nu e.soreasca știe de ce...prima cade de trei ani încoace...hehehhe.
  • FX-Ray FX-Ray
    Petrisor,este adevarat ca daca Antena 2 ar fi avut audientele astea,chiar era o stire.Nu trebuie sa uitam insa ca tot Antena 2,pana sa fie scoasa pe nedrept si total aiurea din grila RCS se situa in primele 10,de cele mai multe ori pe locul 10 dar....Lumea s-a cam saturat de programele care trateaza politica si se reorienteaza pe cele de divertisment asa ca nu este exclus ca in scurt timp Antena 2 sa revina acolo unde ii este locul.Pe de alta parte tunurile cu emisiuni super-promovate de multe ori trag un"fizz"ca si Prima cu emisiunea in discutie.
  • matei matei
    Slaba emisiune, plictisitoare si toate filmarile aveau o tenta maro, asa li s-a parut artistic la montaj...
  • andy andy
    tvr1 nici nu se vede in top 5
  • andy andy
    bai da ce audiente are acasa cu telenovele straine.astia au gasit reteta succesului.nici nu mai au nevoie de productie proprie.
  • robert robert
    Mie chiar mi-a placut si eram curios sa vad ce audienta a avut. Nu stiu cum masoara astia audientele, dar nu prea cred ca dupa calitate...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Ba da, era Antena 1, mulțumesc pentru observație. Am corectat. Era o știre dacă Antena 2 avea așa audiențe.
  • gabi gabi
    Petrisor, nu cuma ai gresit pentru ca ai scris Antena2?

Trimite un comentariu

sus