Skip to main content

Mircea Radu vine azi la PaginademediaTV

 

Mircea Radu vine în direct azi, 12 martie, la PaginademediaTV, emisiune transmisă în direct de la ora 16.00, din studioul LTV.

Publicitate

O discuţie despre cariera lui Mircea Radu, despre revenirea lui la pupitrul ştirilor TVR, din 15 martie, despre televiziune, despre vedete de atunci şi de acum.

Puteţi pune întrebări invitatului sub forma unui comentariu la acest articol.

Din emisiunile trecute:

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu, Răzvan Mitroi (redactor-şef al noului post Digi 24) şi Adelin Petrişor.

Foto Mircea Radu: Dinu Lazăr

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Mircea este carismatic, sa vedem cum o sa fie. El poate sa o bata pe Andreea Esca, e cred singurul din TVR care ar putea face asta, din echipa actuala.
  • adi m adi m
    Nici Sambata la ora 13 nu avea o audienta fantastica emisiunea lui Luca Niculescu, nu neg ca e un jurnalist foarte bun, dar nu imi arunca in fata APTR pentru ca aceasta asociatie e egala cu zero pentru mine. Un APTR care premiaza Antena 3 ca avand cel mai bun jurnal de stiri(trei ani la rand), ma lasa rece, pentru ca am vazut de multe ori "calitatea" si "impartialitatea" stirilor Antena 3.
    Daca esti un jurnalist bun, iti faci treaba acolo unde esti pus. Vad ca ne intereseaza prea mult capra vecinului. Nu mai bine asteptam sa vedem ce iese si apoi criticam?
  • lili grama lili grama
    Foarte bine, este o alegere buna pentru stirile TVR. Cu siguranta audienta o sa fie pe masura. Conteaza enorm si continutul.Lumea e satula de cucoane excesiv machiate si coafate,de Zaharescu,de disperate ca Adriana Nedelea, de robotei...Ii doresc mult succes lui Mircea Radu. Stie el ce face.Sa lasam rautatile deoparte si sa invatam sa apreciem oamenii la justa lor valoare.
  • copanel acru copanel acru
    bre, io zic asa, viatza satului era mai potrivita pentru monseur, da acu' ce sa facem cu el
  • Observator Observator
    Ce intrebare banala!
    Doar de atat esti in stare?

    P.S. Vezi mai sus, daca doresti, dezbateri serioase pe aceasta tema.
  • mihai mihai
    Mircea, ai revenit la pupitrul stirilor din dragoste?
  • Horea Horea
    "Nu o fi avand el valoare de jurnalist, dar..."

    Dar sa-l lasam pe el sa CITEASCA stirile pregatite de o multime de reporteri si redactori.

    Nu doar cei doi Mihai si Alina exista in redactie. Mai sunt multe altele, si altii, care-s folositi doar duminica sau in timpul sarbatorilor cand FAVORITI se relaxeaza!

    Unde-i Adriana Muraru? Au aruncat-o pe TVR info si era normal sa plece la un alt canal.

    Unde e Luca Niculescu care cu emisiunea sa a luat premiul APTR? I-au pus emisiunea noaptea tarziu cand nimeni n-o mai urmara.Ca atare, a plecat si el la alt canal.

    Da, cele doua intrebari sunt dusmanoase.
    Mai "ranchiunoase" erau daca intrebam (pe Mircea Radu): legaturile afective cu Dana Deac, sunt la fel de intense ca inainte?

    Dar, repet: intrebarile sunt emfatice.
  • Horea Horea
    Mircea Radu "aduce un plus de imagine"?
    Pentru cine? Pentru doamnele si domnisoarele care tanjesc dupa ... dragoste?
    Eu urmaresc, de multe ori, stirile de pe NATIONAL TV. Acolo nu apare decat vocea celui care prezinta. Imaginea lui (ei) lipseste. Influenteaza asta valoarea informatiei? Cu nimic!
  • adi m adi m
    Cei doi Mihai raman incontinuare, si vor modera dezbaterile din cea de-a doua ora a Jurnalului TVR. In plus, echipei noului jurnal li se va alatura si Alina Stancu.
    Cat despre aducerea lui Mircea Radu la pupitrul stirilor eu cred ca e o decizie buna, pentru ca a facut o treaba buna in trecut, de ce nu ar face-o si acum? Nu o fi avand el valoare de jurnalist, dar eu unul cred ca are suficienta cat sa prezinte stirile. Cei care le fac trebuie sa fie mai pregatiti.
    Si mi se pare normal ca cele doua intrebari sa nu ii fie adresate, dat fiind ca sunt puse intr-un mod ranchiunos.
  • Robert Robert
    1. Te-ai declara multumit daca Mircea Radu ar pleca (din nou) la un alt post de televiziune? Are si acum oferte din alte parti, e pastrat de TVR pentru ca aduce un plus de imagine, e un prezentator cunoscut.
    2. Care sunt prezentatorii inlaturati? Mihai Constantin si Mihai Radulescu vor prezenta "Editia Speciala", emisiunea prezentata odinioara de Gabriela Vranceanu Firea!
  • Horea Horea
    Intrebari:

    1. De cine, din TVR, e tinut strans in brate Mircea Radu si cine-l salta in orice post isi doreste?

    2.Ce defecte s-au gasit la cilalti prezentatori de stiri, de pana acum, incat sunt inlaturati de acest infumurat?

    Doar doua intrebari la care NU astept raspuns. Le pun doar asa pentru a sublinia niste "apucaturi" care se perpetueaza in TVR, indiferent de conducere.

Trimite un comentariu

sus