Skip to main content

Oferta Dolce, în vizorul CNA. Canale pentru adulţi lângă posturi pentru copii

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului va lua în discuţie, la iniţiativa Narcisei Iorga, ofertele tuturor cabliştilor, după ce aceasta a observat că Dolce Romtelecom cuprinde mai multe canale destinate adulţilor.

Publicitate

Potrivit Codului audiovizualului, "serviciile de programe 18+ pot fi comercializate numai la solicitarea abonatului, în pachete care conţin exclusiv astfel de programe, şi necondiţionat de achiziţia altor pachete de servicii".

Care sunt canalele pentru adulţi care aduc pe masa CNA pentru discuţii pachetul Maxim de la Dolce Romtelecom?

Blue Hustler este situat între XN Scifi şi Da Vinci Learning, Darling TV între Baby TV şi Discovery Science, Hustler TV – între Extrea Film Box şi Kidsco şi Private Spice între Nikeelodeon şi RTL Klub. Este vorba de pachetul Maxim care conţine 26 de canale la preţul de 10,4 lei.

Contactat de Paginademedia.ro, un operator Romtelecom a explicat că aceste canale sunt codate cu câteva cifre standard, cod care poate fi schimbat de client.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • matei matei
    Eu am dolce si posturile 18+ nu sunt "langa" cele pentru copii. Sunt la capatul listei si sunt codate, inclusiv cele "soft" unde sunt filme unde mai mult de sani goi nu vezi. Mai mult se vedea in Narcisa Salbatica de la A1 :))

    @Mihai: Dupa mintea ta, daca Gigel vrea sa plateasca pt canale porno prin SATELIT, ar trebui sa aiba acces la ele doar 4 ore pe noapte, intre 1 si 5, ca asa vrea Narcisa??? :))))

    de multe ori ma intreb oare de unde vin oamenii astia ca Narcisa, Mihai etc
  • bipbip bipbip
    @Mihai, din cate stiu eu dolce transmite doar digital, adica se incadreaza in situatia din alin b) ...
  • polat polat
    Pe satelit mai ales ca este cu parola(La Dolce dth ai chiar doua parole ) poate sa emita 24 din 24 dar asa este si pe cablu digital!
  • Mihai Mihai
    Dolce are cumva voie si sa distribuie programele in timpul zilei, desi in Decizia nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual mai scrie ca:

    ART. 27
    (2) Distribuitorii de servicii media audiovizuale pot retransmite serviciile de programe 18+ numai în intervalul orar 1,00 - 5,00, în următoarele situaţii:
    a) codat în cadrul unor pachete opţionale special dedicate adulţilor, în sistem analogic;
    b) restricţionat prin intermediul unui sistem de control parental, în sistem digital.
  • polat polat
    Mari golani sunt astia de la CNA. Intr-o democratie daca asa ne pretindem ca suntem fiecare cetatean si platitor de abonament este liber sa vada ce posturi vrea chiar si cele pentru adulti.Acesti angajati de la Cna platiti din banii nostrii habar nu au ca posturile pentru adulti la Dolce dth sunt de la postul 500 unul dupa altul nici vorba sa fie amestecate cu canalele pentru copii.

Trimite un comentariu

sus