Skip to main content

Revista Tabu apare mâine cu primul număr Tabu Men

 

Tabu lansează publicaţia pentru bărbaţi Tabu Men, o revistă dedicată "pasiunilor masculine", ce va fi distribuită mâine împreună cu Tabu.

Publicitate

Tabu Men este realizată tot de echipa editorială TABU condusă de Dan-Silviu Boerescu.

Noul număr din Tabu va avea pe copertă pe Monica Dascălu, în atitudini amintind de Angelina Jolie în „Lara Croft” şi de Milla Jovovich în „Ultraviolet”.

Dan Silviu Boerescu, director editorial al publicaţiilor:

"Se simte nevoia unei reviste quality pentru bărbaţi. Poate părea o nebunie că am decis să lansăm revista în această perioadă, dar noi ne asumăm această abordare".

Primul număr din Tabu Men (ediţia de primăvară – vară) îl are pe copertă pe Mick Jagger, cu ocazia aniversării a 50 ani de la lansarea trupei Rolling Stones.

Din sumarul primului număr:

  • Interviu cu Ion Ţiriac, despre sport şi managementul sportului, business şi stil de viaţă.
  • Interviu cu Robert Turcescu despre noua sa carieră, de muzician profesionist.
  • Pictorial cu sex-simbolul american de origine poloneză Joanna Krupa.
  • Secţiunea Agora, dedicată dezbaterilor de idei, în care Andrei Gheorghe evaluează transformările din televiziune şi în care mai semnează eseuri personalităţi precum Florin Dumitrescu (advertising) sau Dan Dimofte (strategii de comunicare).
  • Reportaj despre românii care produc armele din filmele de epocă de la Hollywood.
  • Secţiunea Cars, în care sunt prezentate vedetele saloanelor auto de la Detroit şi Geneva; de asemenea, secţiuni care reflectă alte zone ale interesului masculin – ceasuri, gadgets, accesorii, trenduri în fashion, design, arhitectura, gastronomie, vinuri, ţigări de foi, parfumuri, sporturi extreme etc.

Următoarea ediţie a Tabu Men va fi lansată în toamnă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus