Skip to main content

Ştirile cu Mircea Radu, la 7 fără 7, 7 zile din 7

 

Conducerea postului public l-a ales pe Mircea Radu pentru prezentarea principalului Telejurnal de la TVR, însă nu i-a găsit şi un coleg care să acopere Telejurnalul de weekend. Astfel, Mircea Radu este nevoit să prezinte Telejurnalul şi în zilele de sâmbătă şi duminică până la găsirea unui nou prezentator.

Publicitate

Mircea Radu a devenit, de săptămâna trecută prezentatorul Jurnalului de la TVR, iar programul a fost mutat de la ora 20.00, la ora "7 fără 7".

Primul Jurnal TVR prezentat de Mircea Radu pe 15 martie a adus audienţe la nivel urban comparabile cu performanţele Telejurnalului de la ora 20.00. Programul a fost urmărit, în medie, de 246.000 de telespectatori, la nivel urban, respectiv de 496.000 de privitori la nivel naţional.

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Mircea Radu se întoarce la pupitrul ştirilor. Jurnalul TVR, mutat la “7 fără 7″

Mircea Radu, primele audienţe de la 7 fără 7

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VaDin VaDin
    Haidi bre ca stie stiri,se descurca el la prompter.
  • Horea Horea
    Crezi ca Mirciulica stie mai bine ce sa faca daca-i cade ... prompterul?
  • Lucian Lucian
    Daca de luni pana vineri prezinta Mircea Radu, atunci sambata si duminica e musai sa prezinte Andreea Marin (ca in vremurile bune).
  • luhyj luhyj
    :))) glumesti probabil... baiatul ala nu stie ce sa faca daca ii cade prompterul...
  • adi m adi m
    nu mai e Telejurnal; a revenit la denumirea de Jurnalul TVR. Cat despre o persoana care ar putea prezenta in weekend, ma gandesc la Andrei Barbulescu

Trimite un comentariu

sus