Skip to main content

Trei foşti “caţavenci” fac echipă la Naşul TV

 

Trei foşti redactori care au lucrat la Academia Caţavencu, vor forma un “birou de investigaţii” la Naşul TV, viitorul post al lui Radu Moraru. Postul Naşului emite deocamdată online.

Publicitate

Cine sunt redactorii, în continuare:

  • Alexandru Cristorian a lucrat în ultima perioadă la Caţavencii, săptămânal acum în portofoliul Adevărul Holding. Anterior, a lucrat la Academia Caţavencu (2006-2011) pe investigaţii.
  • Roxana Jipa şi Alina Moscalu au lucrat câţiva ani la Academia Caţavencu, până în 2010, când au plecat la nou înfiinţatul, pe atunci, Kamikaze. Şi ele au lucrat tot pe investigaţii.

Alexandru Cristorian, pentru paginademedia.ro:

“Cel mai probabil, vom avea o emisiune de investigaţii de la sfârşitul lunii martie. Până atunci, vom produce conţinut pentru site.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C C
    nasultv - nascut mort, insa insistent. Il dai afara pe usa? intra prin spate si pupa tot ce prinde!
  • Roro Roro
    Se aduna o noua serie de oportunsti,slab profesional.
  • Rara Avis Rara Avis
    Radule, vazand cum arata noul Digi 24 HD ne-am cam lamurit de ce RCS-RDS te-a dat afara cu tot cu atarnatorii din dotare. Tu nu puteai conduce asa ceva, batrane. Gata, omule, apuca-te de altceva! Nu mai nenoroci si carierele unor tipi respectabili precum Cristorian, opreste-te!
  • luhyj luhyj
    nasul tv e nascut mort, numai numele de moraru si e suficient sa ingroape orice proiect. o sa ramina pe online 6 luni de zile pina o sa dispara. morarule, vezi-ti de hoteluri, teveul pentru tine s-a incheiat...

Trimite un comentariu

sus