Skip to main content

Situaţie jenantă la Fabrica de staruri: un concurent a uitat versurile

 

Show-ul Fabrica de staruri de la TVR s-a confruntat cu o situaţie inedită la prima ediţie de sâmbătă seară. Concurentul Andrei Ilieş a uitat versurile piesei pe care o cânta pe scenă.

Publicitate

În timpul evoluţiei sale, Ilieş, vizibil stânjenit, i-a cerut ajutorul lui Vizante, prezentatorul emisiunii. “Vizante, ai spus că mă ajuţi astăzi, nu?”, a spus el lăsând melodia să curgă pe fundal. Vizante i-a adus o hârtie pe care erau scrise versurile, însă acest lucru nu l-a ajutat cu nimic.

“După cum vedeţi, show-ul e live, nu e nimic pregătit. Ei se vor pregăti începând de mâine la Fabrica de staruri”, a explicat Vizante în timp ce concurentul încerca să găsească versurile.

Tânărul moldovean nu s-a descurcat să ducă la final melodia nici măcar cu versurile în mână, aşa că, mai bine de jumătate din piesă, s-a plimbat pe scenă îngânând refrenul melodiei şi cerându-şi scuze.

Realizatorii emisiunii au comentat, la rândul lor, situaţia pe site-ul emisiunii:

Emoţiile puternice şi-au spus cuvântul la primul show Fabrica de staruri transmis în direct de TVR 1 şi Prime TV sâmbătă seară. Andrei Ilieş, unul dintre cei şaisprezece concurenţi care au intrat ieri în Fabrica de staruri, a uitat versurile melodiei pe care o interpreta, „Breathe”, în timpul evoluţiei pe scenă. N-a reuşit să continue piesa nici cu „la, la, la”, chiar dacă şi prezentatorul show-ului, Marius Vizante, i-a sărit în ajutor.

Citeşte şi:

Debut dezastruos pentru Fabrica de staruri. “Te cunosc de undeva”, depăşită de un film de pe Pro TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    A facut un mic scenariu, a atras atentia asupra lui, insa a facut-o ontr-un mod nefericit.

    Andrei Ilies a fost ales prin votul publicului din Moldova dintre 6 concurenti care s-au descurcat bine la preselectie, dar a surprins neplacut printr-o prestatie slaba la primul show al fabricii.
  • mircea mircea
    Mai bine ca a uitat versurile !
  • ... ...
    Nu!
  • vali vali
    dupa prestatia asta X-Factor suna bine, nu? :))

Trimite un comentariu

sus