Skip to main content

18 Aprilie. Romtelecom şi RCS îşi împart drepturile pentru meciurile din UEFA Champions League

 

Romtelecom şi RCS&RDS au câştigat drepturile de difuzare pentru meciurile din UEFA ChampionsLeague, pentru următoarele trei sezoane, 2012-2015, ca urmare a înaintării unei oferte comune în acest sens, scrie Mediafax.

Publicitate

Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor fie în direct, fie în reluare, precum şi rezumatele din serile de marţi şi miercuri, ca şi magazinul săptămânal "UEFA Champions League". Meciurile sunt produse HD.
Romtelecom şi RCS au câştigat împreună drepturile de difuzare pentru meciurile din UEFA Champions League

Show-ul Fabrica de staruri, produs după Operation Triumph, un format apreciat în străinătate şi destinat în mare parte tinerilor, nu a avut parte de succesul aşteptat şi în ţara noastră, scrie EVZ. Concursul a avut, pe 17 martie, un debut de 335.000 de telespectatori pe TVR 1, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Show-ul prezentat de Marius Vizante a luat-o, apoi, pe un traseu descendent, din punct de vedere al audienţelor.

Un alt exemplu al paradoxului formatelor cumpărate, de succes în străinătate, însă nu şi în România, este showul difuzat de Antena 1, X Factor. Concursul a pornit, pe 17 septembrie 2011, cu o audienţă de 652.000 de telespectatori. Emisiunea a avut punctul maxim la 849.000 de telespectatori, două săptămâni mai târziu. Însă, cifrele au oscilat.
Show-urile importate nu garantează succesul

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Volkswagen a lansat o campanie dură pe internet, prin care atrage atenţia asupra numărului mare de femei care provoacă accidente pentru că se machiază la volan, potrivit Adevărul.
Spotul pleacă de la o statistică publicată de The Telegraph, conform căreia 500.000 dintre accidente au fost cauzate de femei care se machiau în timp ce se aflau la volan.


VIDEO Volkswagen lansează o campanie împotriva femeilor care se machiază la volan

TVN, cel mai mare grup media din Polonia, a intrat în negocieri exclusive cu Ringier Axel Springer Media privind "o alianţă strategică" în cea ce priveşte portalul web Onet.pl, în urma căreia TVN se aşteaptă să rămână cu un pachet minoritar de acţiuni, conform HotNews. Potrivit portalului de măsurare a audienţei pe internet Alexa, Onet.pl este al cincilea cel mai popular site web în Polonia. Se estimează că Onet.pl ar valora circa 1,4 miliarde de zloţi polonezi.
Ringier Axel Springer Media, in negocieri exclusive pentru preluarea Onet.pl, unul dintre cele mai mari portaluri web din Polonia

Robert Butyka, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru că a spart serverele NASA, trebuie să plătească agenţiei americane 584.000 de dolari, potrivit deciziei judecătoriei Cluj-Napoca, după ce NASA s-a constituit parte civila în acest caz şi a cerut despăgubiri, scrie DailyBusiness.ro.
Clujeanul acuzat ca a spart serverele NASA trebuie sa plateasca peste 580.000 $ agentiei

Comunicarea digitala este încă un mediu tânăr în raport cu publicitatea tradiţională. Brandurile mari, de tradiţie, şi-au dezvoltat sisteme şi proceduri bine puse la punct pentru publicitatea tradiţională, iar pentru ei aceasta a devenit o direcţie sigură, despre care ştiu că funcţionează şi pe care o preferă uneia care presupune riscuri”, a declarat pentru Wall-Street.ro,Adrian Pavelescu, directorul general al Outbox, noua compania de digital lansată de Mercury 360.

El este de părere că bugetele de promovare ale companiilor ar trebui să fie mai aproape de nivelul pe care oamenii îl petrec pe un anumit canal media (televizor, presa, internet, etc)
Pavelescu, Outbox: Bugetele de digital nu sunt inca la nivelul consumului de media online

Sergey Brin, co-fondator al Google, atacă Apple şi Facebook, spunând că cei doi giganţi pun în pericol libertatea pe Internet şi limitează inovaţia, scrie Wall-Street.ro.
Brin a subliniat într-un interviu că sunt “forţe puternice” pe piaţă care lucrează împotriva unui “Internet deschis” – printre companii se numara si Apple si Facebook.
El a continuat prin a sublinia că ecosistemul reţelelor închise, precum cele ale Apple iOS şi Facebook, este unul care limitează inovaţia. Deloc surprinzător, el nu a menţionat nimic de datele stocate de Android.
Sergey Brin ataca: Facebook si Apple ingradesc Internetul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • steven steven
    deja cei de la rds-rcs au cam tot ce insemna fotbal de pe continent!

Trimite un comentariu

sus