Skip to main content

24 Aprilie. Intact lanseaza o noua platforma de jurnalism economic, "income magazine"

 

Grupul Intact lansează miercuri o nouă platformă de jurnalism economic, income magazine, ce va include o revistă săptămânală, emisiuni TV şi radio, un portal web şi o linie de evenimente, scrie HotNews.ro. Primul astfel de eveniment, forumul Business Innovator pe tema inovaţiei în afaceri, urmează să aibă loc tot miercuri.

Publicitate

Potrivit unei informări de presă, invitat special al evenimentului este premierul Ungureanu. Coordonatorul income magazine este Adrian Ursu, care a spus pentru HotNews.ro că platforma "nu este o prelungire" a Săptămânii Financiare, publicaţie închisă la sfârşitul anului trecut, ci este "un proiect complet nou".
Intact lanseaza o noua platforma de jurnalism economic, "income magazine"

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Posturile France 2 şi TF 1 au înregistrat audienţe de peste cinci milioane de telespectatori fiecare cu emisiunile politice difuzate în seara zilei alegerilor prezidenţiale, conform HotNews, care citează Le Figaro. Succesul este similar cu cel înregistrat de un alt post, M6, care a atras la rândul său audienţe de milioane cu filmul Men in Black.

  • France 2 - emisiune dedicata prezidentialelor – 5,1 milioane de telespectatori
  • TF 1 - emisiune dedicata prezidentialelor – 5,5 milioane telespectatori
  • M6 - filmul "Men in Black" – 3,9 milioane de telespectatori
  • France 3 - film – 1,8 milioane de telespectatori
  • France 4 - film – 1,2 milioane de telespectatori

Audiente prezidentiale in Franta: M6 cu filmul "Men in Black" a concurat cu emisiunile France 2 si TF 1 dedicate alegerilor

ZenithOptimedia Group, reţeaua internaţională de media, din care face parte şi Zenith România, a trecut printru-un proces de rebranding global, adoptând, începând de luni, sloganul Live ROI, potrivit DailyBusiness.ro.
Noul branding Zenith păstrează, în subtext sintagma The ROI Agency, culoarea albastră şi simbolul care semnifică ascensiunea.

Logo-urile celorlalte divizii ale grupului, Zed Digital, Newcast, Zenith Retail, FMCG, folosesc logotipul Zenith, dar se diferentiaza prin alte culori şi simboluri.
ZenithOptimedia Group s-a rebranduit. Vezi noul slogan

Dacă anul trecut, companiile s-au axat în special pe crearea unei imagini de marcă prin intermediul reţelelor sociale, în 2012 prefera apropierea de client, potrivit unui studiu GFK citat de DailyBusiness.ro.

Obţinerea unei imagini pozitive este completată acum de indicatorii legaţi de creşterea vânzărilor, dar şi de loializare”, a spus Traian Năstase, online project manager GfK România.

În 2011, 69% dintre companii au apelat în special la promovarea prin Facebook şi prin forumurile de discuţii (43%).
Cum se mai promoveaza companiile prin retelele sociale. Vezi tendintele anului

Ziarul ring a ajuns la ediţia cu numărul 1.000. Momentul va fi marcat cu o ediţie specială a ziarului, care va avea 32 de pagini, scrie Mediafax.

În cadrul celor 32 pagini va fi prezentată echipa redacţională şi felul în care a crescut ziarul pe parcursul celor 4 ani, premiile obţinute şi campanile organizate.
Ziarul RING, cel mai citit cotidian local din România, a ajuns la ediţia cu numărul 1000

Site-urile de Internet francofone străine care au publicat duminică estimările rezultatelor primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale franceze înainte de ora legală în Franţa de 18:00 GMT (21:00, ora României) afirmă că au avut vârfuri neaşteptate de audienţă, potrivit Mediafax.

"Nu am avut niciodată un astfel de trafic de la începutul site-ului în 1997. Ultimul vârf de audienţă a fost luna trecută, în timpul accidentului de autocar din Elveţia", a declarat Yves Thiran, responsabil al site-ului de Internet al radio-televiziunii belgiene francofone (RTBF).
Între 17:00 şi 17:30 GMT (20:00 şi 20:30, ora României), RTBF a numărat 180.000 de utilizatori conectaţi la chat-ul său, dintre care 100.000 de francezi, de 80 de ori mai mulţi ca într-o duminică obişnuită.
Audienţe record pentru site-urile străine care au difuzat anticipat estimările votului din Franţa

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexa gri alexa gri
    Sunteti rautaciosi, mie chiar imi place la Income. Chiar daca sefa Elena e la inceput si nu prea are habar ce e aia un site, va asigur ca invata si ea ce poate.
  • kiko kiko
    mda, lanseaza o pu... asta, ma scuzati, un mare fis...
  • infront infront
    Platforma asta are mai multe sanse sa fie infront, pt interesele stim noi cui, decat income. Si cel de la conducerea ei e un mare jurnalist economic. Sa vedem ce subiect legat de retraansmisia antenelor apare pe income, si o sa ne dam seama
  • simona simona
    o sa va zic eu cine e...Fina...Domnului Profesor...aaaaaa parca ma credeti acum nu? Trestiana...eu zic ca o sa fie sefa Antenei...dar vad ca nimeni nu comenteaza...hahahaha
  • simona simona
    nu are nimeni...pe multi a ridicat...pe multi a doborat...mai are cativa care ii stau in cale...si gata..conduce ea Antena...daca nu o fi asa...sa-mi spuneti Cutu Cutu....
  • simona simona
    confirma cineva? are curaj cineva? sa vedem?
  • simona simona
    e un personaj in antena Trestiana....cei care o cunosc stiu despre ce vorbesc...ea e diavolul in Antena...
  • Ana Ana
    Gadea a fortat-o pe Gabi Firea sa plece din Antena3. Voiculescu, sprijinind pupila Gadea, a inchis Financiarul si Saptamana Financiara (publicatii Intact) neplatindu-le oamenilor salariile restante si lasandu-i pe drumuri (fiidca Firea nu mai servea cauzei lui Voiculescu) iar acum Adi Ursu zice ca nu face ce facea Gabi Firea. Ba fix asta va face, mai ales ca vreme de ani la randul Gabi Firea a fost cea care a organizat forumurile publicatiilor economice...acum e Ursu, unsul lui Gadea. Superb sau ce?

Trimite un comentariu

sus