Skip to main content

5 Aprilie. Sorin Oprescu, cel mai vizibil primar din online-ul românesc

 

Primarul General al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, este cel mai vizibil primar din online-ul românesc, având de 2 ori mai multe apariţii decât primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, conform unei analize a vizibilităţii realizate de TreeWorks, scrie Wall-Street.ro.

Compania care deţine ZeList a analizat vizibilitatea primarilor din România în social media şi presa online, analiza realizată prin monitorizarea a peste 135.000 de surse online, în perioada 1 septembrie 2011 şi 29 februarie 2012.

Politica în .ro: Sorin Oprescu îl devansează pe Radu Mazare în online

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Ediţia specială în care Emil Hurezeanu l-a avut ca invitat pe premierul Mihai Razvan Ungureanu, difuzată marţi seară de Realitatea TV, a înregistrat o audienţă medie pe minut, pe publicul din mediul urban, de 212.000 de persoane (2,0 rating şi 3,9% share), potrivit datelor de audienţă Kantar Media, scrie HotNews.

Pe publicul din mediul urban, minutul de maximă audienţă a fost 22.51, când peste 300.000 de persoane din mediul urban se uitau la Realitatea TV.
Interviul acordat de premierul Ungureanu la Realitatea TV: Audienţa medie de 212.000 de telespectatori în mediul urban

Mai multe personalităţi, printre care se numără Andreea Raicu şi Mircea Toma, s-au implicat în campania Întoarcerea la puritate. Campania este semnată AQUA Carpatica şi Cohn&Jansen JWT, scrie Adevărul.
Astfel, AQUA Carpatica susţine iniţiativa pentru introducerea conţinutului de nitraţi pe etichetele tuturor apelor din Romania şi invită publicul larg în mediul online să voteze schimbarea Legii Apei ( www.legea-apei.ro ) .
VIDEO Campanie pentru schimbarea legii apei cu Andreea Raicu şi Mircea Toma

James Murdochşi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al grupului britanic BskyB din cauza criticilor tot mai numeroase pe care le primeşte de la implicarea în scandalul interceptărilor telefonice, scrie Adevărul. James Murdoch a luat această decizie la şase săptămâni după a renunţat la o poziţie similară pe care o deţinea la News International.
Murdoch a spus că ar putea deveni un magnet pentru criticile asupra companiei de telecomunicaţii, în urma implicării în scandalul interceptărilor telefonice ilegale de la defunctul tabloid „News of The World“.
James Murdoch a demisionat din fruntea BSkyB

Youtube şi Paramount au încheiat un deal pentru închirierea online a 500 de filme. Filmele puse la dispoziţia utilizatorilor vor putea fi inchiriate cu preţuri între 2 şi 4 dolari per vizionare, scrie Wall-Street.ro.
Tranzacţia ridică numarul de tilturi disponibile pe Youtube la 9.000. Pentru majoritatea filmelor, utilizatorii au la dispoziţie 30 de zile pentru a reda un clip, însă nu trebuie să depăşească 24 de ore de la începerea vizionării.
Studiourile Paramount intra in parteneriat cu Youtube

Fostul director general al Thomson Reuters, Tom Glocer, care a demisionat la sfârşitul anului trecut, va primi o compensaţie financiară de aproape 20 milioane de dolari pe o perioadă de doi ani, inclusiv un pachet de retragere de 3,1 milioane de dolari, conform Wall-Street.ro, care citează Mediafax.
Fostul sef al Thomson Reuters va primi o compensatie de 20 mil. dolari

După o pregătire de mai bine de doi ani, un consorţiu de publisheri de reviste de peste Ocean va lansa în curând versiunea finală a standului virtual, acesta oferind cititorilor şansa de a cumpăra reviste de oriunde din lume, la un preţ fix, scrie Wall-Street.ro.

Next Issue Media, un grup de publisheri ce include Conde Nast, Hearst, Meredith, Time Inc. şi News Corporation vor anunţa cele mai noi versiuni de aplicaţii pentru tablete. Este vorba de 32 de titluri printre care Time, Vanity Fair, Elle, Esquire, Fortune, Wired, People sau The New Yorker.
Mirosul revistelor digitale atrage publisherii: Un consorţiu masiv pregăteşte lansarea standului virtual

Giganţii americani Facebook şi Yahoo sunt încleştaţi într-o luptă a brevetelor ce se anunţă de durată: după ce Yahoo a dat în judecată Facebook, reţeaua sociala nu a întârziat să răspundă, acuzând compania cu activităţi online de violare a 10 patente deţinute de Facebook, scrie Wall-Street.ro.

Facebook a argumentat spunând că Yahoo a încălcat brevete ce acoperă circa 80% din veniturile companiei de anul trecut, adică peste 4 miliarde de dolari.
Contraatac Facebook: Yahoo a încălcat brevete în valoare de 4 miliarde de dolari

Membri ai grupului de hackeri Anonymous au anunţat marţi că au blocat site-urile Ministerului italian de Interne, poliţiei şi carabinierilor din cauza unor nedereptăţi pe piaţa muncii şi brutalităţii intervenţiei poliţiei, scrie DailyBusiness.ro.
Anonymous a blocat site-urile Ministerului italian de Interne

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Oprescu e poate cel mai vizibil primar online, dar este si cel mai putin vizibil in Bucuresti. Nu a facut nimic, doar a dublat costurile unor proiecte incepute de altii si a taiat panglica. Furt pe fata!
  • Dr Mengele Dr Mengele
    Petrisor, corect era:"Primarul General al Municipiului București, Sorin Oprescu, este cel mai vizibil primar din online-ul românesc. La fel de vizibil ca haitele de caini, gropile din asfalt, pasaje incepute de 4 ani si in prezent abandonate":)
    lasand gluma la o parte, orice consumator de stiri cat de cat atent, a observat invazia de proiecte "virtuale" de pe diverse site-uri, toate legate de planuri pe care urmeaza sa le realizeze Dl. Primar General in urmatorii 10-20 de ani.
    Tehnic, stirea pe care o preiei este corecta, Oprescu este foarte vizibil pe online, la fel ca si R Mazare, cel care il secondeaza.
    Dar de ce ne-ar interesa acest lucru cand, din pacate, aceasta vizibilitate are 0 (zero) efecte in "real life"? Unde-i nota personala? Citind titlul, pare doar o noua promovare pentru acest Ceausescu 2 (asa-i spun eu pentru ca, dupa Ceausescu, este omul care a daramat cel mai mult din Bucuresti).
  • Horea Horea
    Intenţia mea nu era de a corecta ceva la textul articolului.

    Doream doar să subliniez că pe langă vizibilitate, indiferent pe ce "meleaguri", e nevoie de FAPTE concrete vizibile (pentru Oprescu si pentru alti primari foarte vizibili la capitolul teorie)!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Horea, textul complet este "Primarul General al Municipiului București, Sorin Oprescu, este cel mai vizibil primar din online-ul românesc". Acum e corect?
  • Horea Horea
    "Sorin Oprescu, este cel mai vizibil primar din online-ul romanesc".

    Oare doar "vizibilitatea" conteaza cel mai mult?

Trimite un comentariu

sus