Skip to main content

Adevărul a blocat proiectul TV, dar cere prelungirea licenţei

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului va analiza mâine o nouă prelungire a licenţei cu şase luni pentru postul Adevărul TV, conform reprezentanţilor instituţiei.

Publicitate

Aceasta este ultima prelungire la care Adevărul Holding mai are dreptul. Compania a primit licenţa TV în octombrie 2010, după cum paginademedia.ro a scris AICI, şi o prelungire de încă şase luni în octombrie 2011.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

În urmă cu doi ani, Alexandru Sassu, cel ce fusese adus pentru a se ocupa de proiectul Adevărul TV, vorbea de o televiziune ce urma să facă parte dintr-o structură de 40 de televiziuni locale. Anunţaseră chiar un buget de 300.000 de euro pentru achiziţia staţiilor locale.  Totodată, la momentul respectiv şefii trustului declarau că investiţiile  totale urmau să se ridice la 37,5 milioane de euro.

În luna februarie, trustul a renunţat la majoritatea angajaţilor din cadrul diviziei, păstrând doar câţiva.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • imre imre
    oana barbu si iulia paunescu :)
  • Un om Un om
    Prelungirea licentei o vrea doar ca sa mai vândă cu ceva la pachet Adevãrul. Ziarul, singur, nu mai înseamnă nimic. Dar cu o licența tv la pachet... Poate poate se găsește vre-un fraier.
  • economizoru economizoru
    sa vedem daca se prelungeste licenta... ca tot e la ieftinire acuma
  • Bibicu Bibicu
    Daca OANA BARBU se filmeaza singura, isi ia interviu si se posteaza pe You Tube, atunci ADEVARUL TV poate primi licenta pentru inca 6 luni pentru ca va avea in OANA BARBU, acest inger de fata, un salariat de nadejde, viitor recrut la ADEVARUL TV.Mai vine si IMRE cu un botez pe weekend, plus PATRICIU cu o emisiune economica in reluare, dar niciodata live, si asta i frate se urneste caruta!
  • Raresh Raresh
    Si sef cineva va fi acum ca plecat Sassu? Sa fie oare Udrescu iar ca reporter amanta de Iulia Paunescu? Cine mai este in divizia asta TV a AH dupa plecarea lui Sasha?
  • ioi tv ioi tv
    poate vine neadevarul tivi peste locu gol lasat de antenutze si ne povesteste nea paturiciu cum e cu heconomia asta bre

Trimite un comentariu

sus