Skip to main content

Europenii se uită aproape patru ore pe zi la televizor

 

Cetăţenii Europei stau în faţa televizoarelor circa 228 de minute pe zi (3,8 ore), potrivit studiului Conţinut Audiovizual şi Creştere online, citat de BroadcastTvNews.com.

Publicitate

"Televiziunea n-a fost niciodată mai puternică, cetăţenii europeni uitându-se la televiziune circa 228 de minute pe zi", a spus Ross Biggam, directorul general al Audiovisual Content and Online Growth.

În consecinţă, posturile de televiziune europene investesc anual 15 milioarde de euro în conţinut de programe, potrivit aceluiaşi studiu.

Philippe Delusinne, CEO al RTL Belgia, preşedinte al Audiovisual Content and Online Growth:

"Ştim că televiziunile europene reprezintă un sector de 84 de miliarde de euro, dar până acum n-am ştiut cât din acest venit este produs de investiţiile în drepturi de difuzare ale competiţiilor sportive, în ştiri, divertisment sau filme. Studiul nostru arată că cel mai mare grup de televiziuni din europa a investit circa 15 milioarde de euro în conţinut în 2010".

Potrivit studiului 40% dintre veniturile televiziunilor sunt investite în grila de probrame pentru următorul sezon.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Am corectat, mersi frumos!
  • razvan razvan
    milioarde, milioarde, milioarde... nu m-am putut abtine :)

Trimite un comentariu

sus