Skip to main content

EVZ, răzbunat. O găină din Sri Lanka a născut pui vii

 

Evenimentul zilei se poate simţi răzbunat ce a intrat în istorie ca ziarul care a dat ştirea cu găina care a născut pui vii.  Ieri, site-ul BBC a publicat o ştire despre o găină din Sri Lanka care a născut un pui viu. Ştirea a fost preluată chiar şi de cei de la EVZ.

Publicitate

"BBC relatează astăzi ceea ce Evenimentul zilei titra încă din octombrie 1993: o găină a născut un pui viu!", scrie în articolul celor de la evz.ro.

Cum arăta ştirea Evenimentul zilei apărută în 1993, în continuare:

Site-ul BBC detaliază şi cum a fost posibil acest lucru: „Oul a fost incubat în corpul găinii timp de 21 de zile, puiul ieşind acolo din găoace”. Găina ar fi murit după naşterea puiului.

Ştirea EVZ:

Eveniment senzaţional la Paşcani!

O găină a născut doi pui vii!

  • Programată pentru tăiere, ea a fost astfel cruţată

Marţi, 28 septembrie, a.c (1993, n.r.), în curtea gospodinei Sevastiţa M., aflată în strada Vatra din Paşcani, judeţul Iaşi, s-a întâmplat un miracol: o găină a născut doi pui vii, unul fără un pcior şi altul fără o aripă. Deoarece găina Sevastiţei nu s-a mai ouat deloc în ultimele trei luni, gospodina s-a hotărât s-o taie şi s-o pună la fiert. În dimineaţa cu pricina, intrând în coteţ, Sevastiţa a rămas uluită de ceea ce a văzut. Găina născuse doi pui handicapaţi. Considerând că e un semn de la Dumnezeu, femeia a cruţat găina, dar a omorât puii, deoarece, fiind handicapaţi, s-ar fi chinuit să trăiască.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C C
    Poate asta a lor a nascut prin cezariana. Nu-i totuna.

Trimite un comentariu

sus