Skip to main content

Giga TV, în faţa unor noi schimbări. Angajaţii de la matinal şi reporterii de noapte, restructuraţi

 

Postul Giga TV trece prin noi schimbări. Recent, postul a renunţat la aproximativ 12 oameni din echipa de la matinal şi reporterii de noapte.

Publicitate

"Nu este vorba de disponibilizări, ci de un proces de restructurare care nu s-a încheiat. S-a renunţat la o serie de colaboratori care aveau contracte part-time cu Giga, atribuţiile lor urmând sa fie preluate de angajaţi permanenţi", a explicat Radu Preda, directorul Giga TV, pentru paginademedia.ro într-un scurt interviu.

Răspunsurile şefului Giga TV, în continuare:

Iulia Bunea: Câţi oameni au fost disponibilizaţi?
Radu Preda: Nu este vorba de disponibilizări, ci de un proces de restructurare care nu s-a încheiat. S-a renunţat la o serie de colaboratori care aveau contracte part-time cu Giga, atribuţiile lor urmând să fie preluate de angajaţi permanenţi.

O altă parte e celor care lucrau în tura de noapte sau la matinal au fost redistribuiţi în cadrul departamentelor, pe alte poziţii. Unii au acceptat, alţii nu.

Cei care au incetat raporturile contractuale cu Giga in momentul de fata sunt foarte putini, in jur de 5-6 persoane. In acelasi timp am angajat mai multe persoane pe diferite pozitii.

De ce la matinal şi la echipa de noapte?
Din motive care ţin de alocarea eficientă a resurselor, am decis să schimbăm formatul matinalului. Echipa de noapte lucra exclusiv pentru acest program, iar în noua formulă nu mai este necesară o tură de noapte. Există în continuare o echipă de serviciu, reporter şi cameraman, care lucrează pentru ştiri.

Cum va arăta matinalul în noua variantă?
Va fi un pachet informativ alcătuit din grupaje de ştiri, meteo, sport dar şi diverse rubrici - cooking, fitness, dans, sănătate, nutriţie, shopping, agenda zilei etc.

Ce alte planuri de disponibilizare mai aveţi?
Nu există planuri de disponibilizare, ci doar de eficientizare. Câtă vreme activitatea nu se reduce, ba dimpotrivă, ne interesează doar ca cei care lucrează la Giga să lucreze eficient.

Ce emisiuni noi veţi lansa la Giga TV?
Pentru început am operat mici modificări în grila de programe, tot din prisma eficienţei alocării resurselor. Vom păstra actuala grilă până în septembrie, când vom propune publicului o grilă complet nouă.

Vor rămâne, desigur, şi unele dintre producţiile actuale, cărora li se vor adăuga producţii noi. E prematur să vorbim acum despre emisiuni noi, încă suntem în faza de cercetare.

Cum se poziţionează Giga TV, ca o televiziune de stiri sau generalistă?
Giga TV nu este şi nu va fi o televiziune de ştiri. O vom poziţiona ca o televiziune generalistă, cu conţinut de calitate. Ne propunem să nu cedăm tentaţiei de a tabloidiza programele, vom încerca să oferim publicului informaţie şi divertisment de calitate. Vor exista o serie de atribute definitorii, dar despre aceste lucruri vom vorbi la momentul oportun.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Giga Al Batran Giga Al Batran
    Am inteles bine, Sport la matinal? Cu cine,bre, cu George Stanca? Rade lumea de voi, mai bine bagati folcloristele lui Pinalti, chiar daca sunt batrane acum. Oricum nu vor fi mai penibile ca tiganul ala care se da ba poet, ba suporter, neam de pupatori in dos.
  • aidan aidan
    acolo unde lucrurile merg prost si se fura se fac mereu RESTRUCTURARI! a cata, in cateva luni de cand exista gigatv?a treia parca? si adusesera oameni buni la inceput,cu fiecare restructurare vor fi si mai mici sansele de a face ceva ca lumea giga asta. cred ca mai are putin, poate se mai taraie pana la alegerile prezidentiale,si gata, dispare!
  • Andrei Andrei
    Nici bine nu a fost lansat postul in speta ca deja disponibilizarile incep? Numele postului se potriveste cu situatia din cadrul firmei, adica se petrece o "giga". Cum ar zice si ante-scriitorul meu, sa ne anuntati peste cateva luni cand postul nu v-am mai exista.
  • mihai mihai
    penibili =))
  • Ojo Ojo
    Sa ne chemati la inmormantare

Trimite un comentariu

sus