Skip to main content

ITV mută mai târziu Britain's Got Talent pentru a evita duelul cu The Voice

 

ITV îşi recunoaşte înfrângerea în lupta de sâmbătă noaptea cu The Voice şi mută emisiunea Britain's Got Talent mai târziu, scrie ziarul britanic The Independent

Publicitate

Cu mutarea mai târziu a ultimei serii a emisiunii lui Simon Cowell Britain's Got Talent de câteva săptămâni pentru a fura din telespectatorii emisiunii The Voice de la BBC, ITV a fost forţat să mute show-ul la loc sâmbătă noaptea după ce a pierdut lupta audienţelor.

Bătălia celor două emisiuni de talent s-au ciocnit pentru doar 20 de minute, la începutul emisiunii lui Cowell în timp ce Tom Jones şi celelalte vedete ale The Voice îşi atingeau maximul de audienţă pe BBC1.

În timpul celor 20 de minute cruciale, Britain's Got Talent  a atras o audienţă de doar 6.2 milioane de telespectatori, în timp ce emisiunea The Voice era urmărită de 10 milioane de oameni. ITV a devenit îngrijorat că acest lucru îi va afecta audienţa programului care în general era urmărit în medie de 9.1 milioane de telespectatori, faţă de The Voice care are în general o audienţă de 9.5 milioane de telespectatori.

Acesta este rezultatul din 21 aprilie. Britain's Got Talent va fi difuzat la 20.30, cu o jumătate de oră mai târziu decât cel precedent - şi cu 10 minute mai târziu faţă de The Voice, care poate fi rumărit la ora 19.00.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

"Prin mutarea la 20.30 suntem sigură toţi cei care lucrează şi ajung mai târziu acasă vor avea oportunitatea să urmărească întregul show Britain's Got Talent", spune un purtător de cuvânt al ITV.

Sursa foto: The Independent

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Asa este, am modificat. Multumesc frumos!
  • Marius Marius
    Cred ca este vorba despre Simon Cowell!
  • qwerty qwerty
    Ar trebui rescris articolul. Cele doua showuri sunt sambata seara, nu duminica noapte. The Voice incepe la ora 19 pe BBC1, si dureaza o ora si 20, iar BGT la ora 20 pe ITV1 si dureaza o ora si 15. Deci ele se suprapuneau pe intervalul 20.00-20.20. Asa a fost programarea inca de cand au inceput cele doua showuri, in urma cu o luna, niciunul n-a fost mutat sau remutat!

Trimite un comentariu

sus