Skip to main content

Kanal D, amendat cu 15.000 de lei de CNA pentru Ochii din umbră

 

Kanal D a fost sancţionat cu o amendă de 15.000 de lei pentru că a afectat imaginea firmei de taximetrie şi pentru că a afişat pe ecran simbolul de cameră ascunsă, deşi filmarea era regizată.

Publicitate

Aţi folosit marcajul grafic ca şi cum ar fi o cameră ascunsă, dar nu este. Se induce părerea că lucrurile astea se întamplă în realitate şi dumneavoastră de fapt aţi păcălit publicul”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Cristina Trepcea:

“Este un carton care specifică faptul că nu este o filmare reală, ci după un scenariu.”

Reprezentant Kanal D:

„Am difuzat scuze de două ori pe crawl.”

Valentin Jucan:

„Nu puteţi să respectaţi legea? Aţi crezut că dacă sunteţi televiziune puteţi să faceţi ce vreţi. Mai întâi încălcăm legea şi apoi ne cerem scuze.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • victor victor
    ce uita cineva la KKanal D ? eu nu cunosc persoane care sa se uite
  • Alf Alf
    Profesionalism de doi bani care trebuie aspru sancţionat. Se aseamănă cu o afirmaţie la fel de "inteligentă", specifică unor astefel de posturi precum cea pe care am auzit-o astăzi la Radio21, pe la ora 7 şi 50 min, când comentatorul a spus, textual: "Franţa, care nu are istorie, şi-o compune". Fain, nu-i aşa?
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ce emisiune de doi bani, si multa lume inca crede ca ceea ce vede este chiar real...adica amantii sunt urmariti zile bune si prinsi in flagrant. Si la Prima TV e un serial cu actori amatori, "Iubiri secrete", parca, de o calitate indoielnica, tot cu filmari realizate de camere ascunse, cica...si ar mai fi si alte "reality-shouri", multe tot la Prima, care nu sunt altceva decit niste regizari ordinare...

Trimite un comentariu

sus